Uppe i Norrland! 24/2

Hej på er alla bloggläsare. Lite dålig uppdatering men haft massor att göra och haft 0 tid till annat. Idag är vi i Norrland och vi ska även åka en sväng för lite mat. Allt är verkligen så enkelt här och typ inga konstigheter. Ett lugn jag aldrig varit med om helt enkelt. Fast andra sidan är jag lite överallt gelatinen och kan faktiskt erkänna att jag saknar att jobba lite, haha!


Vi ska som sagt åka och äta på något mysigt place en bit bort och därpå ska vi eventuellt ut. Då jag tror ytterst få är ute pga löningen bör komma på måndag kan det bli glest med folk?! Men det märker vi! Nu blir det leta upp en mysig resturang och så hörs vi mer sen igen, puss på er

Videoinlägg!


Världen bästa pojkvän?! 15/2

Go morgon alla bloggläsare, hopps ni sovit gott och att ni når bra! Själv mår jag super och ska inom kort göra mig redo för dagen! Idag har jag massor att göra och ska mesta dels lägga tiden åt jobb, haha! Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag oavsett vad ni fick och att ni ändå blev nöjda över vad som gavs.


(null)


Som berättade i min video är jag inte van att dels fira denna "högtid" och låtit den passera mig väldigt ofta obemärkt förbi. Men min kille var HUR SÖT SOM HELST! Jag hade förväntat mig något enkelt som en redbull och kanske lite blommor, haha! Men när han gav den ena saken efter den andra kändes mina presenter SJUKT TÖNTIGA!!! Därför ska jag komplettera upp lite med att bjuda ut honom på Jensen Buffhouse i Jönköping och bio på detta också. Min värdighet vill jag liksom ha kvar, haha!


(null)


Idag blir det jobb och har massor att göra. Ska redigera morgondagens video och försöka komma igång med podden också! Hela helgen som kommer, kommer jag enbart redigera... Kul?! Aja allt för er, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångsotfit!

Nedan har ni en riktigt snygg outfit och den skulle passa perfekt till en utgång!
Smyckena är A-O till hela outfiten och det enda som stiker ut från det övriga som går i samma färg. Örhängena är SJUKT fina och detsamma gäller ringarna som ger en lite mer kaxig look.
Bodyn och byxorna är riktigt fina. Älskar den v-ringade delen och hur dom valt framhäva just det partiet. Byxorna är så fina, älskar det skimriga matrialet dom valt ha på dessa.
Klackarna, ska vi prata om dem?! Hur snygga? Älskar pumps med smal klack, riktigt snyggt!
Den ultimata outfiten om man vill vara mer jordnära men ändå sticka ut!



Bodyn hittar ni Här, Byxorna hittar ni Här, Örhängena hittar ni Här
Ringarna hittar ni Här, Skorna hittar ni Här

 

Videoinlägg!

Otrevlig kassörska! 14/2

 
Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och kom ganska nyss in från en morgonpromenad. Riktigt fint väder och ska försöka ta vara p ådagen så mycket jag kan! När det väl blir fint väder glömmer man ofta bort detta och tar det förgivet. Ska kika i frysen om det finns något ätbart man skulle kunna ge ankorna. När jag var mindre var det en av mina favort saker att göra, iaf fram tills ankan bet mig, haha!


Idag är det Alla hjärtans dag, en ganska vanlig dag om ni frågar mig och personligen tycker jag den blir lite 2 much?! Turligt nog är den endast 1 gång om året och det kan jag leva med! Själva tanken med allt är att man inte ska glömma varandra och sen presenter, blommor etc... Är mest bara för synens skull, fast inte tackar jag nej till sånt direkt, haha!


Var igår på Elins och hämtade utm ina hormoner och det kändes lagom skoj. Har inget jätte intresse av att gå runt i affärer och inte köpte jag något vettigt heller för den delen, haha! Sen att jag fick en riktigt dryg tjej bakom kassan inne på apoteket... Usch inget fan av henne och brukar undvika att ta hjälp av just henne som tex ge lappen till någon annan, haha! Hur som fick jag mina saker och därpå gick jag vidare, men i ärlighetens namn kan jag tycka att väljer man ett yrke där man SKA vara serviceminded kanske man ska tänka på detta?! Kanske jag som överreagerar vad vet jag?! Men vidare trevlig tyckte jag inte hon var... Nog om detta, bloggar mer sen igen puss på er!

Tjuvstart!

Go kväll alla sötisar, hoppas er dag varit bra! Själv har min varit super, har fått massa gjort och ska nu knyta mig till sängs. Men innan dess tänkte jag göra ett sista inlägg för dagen. Fått verkligen så sjukt mycket gjort och det känns riktigt bra. Hann både spela in en video samt redigera den! Härlig känsla när tiden räcker till! Verkligen saknat att redigera och bara kunna sitta ner. Då det sällan händerr är det väldigt skönt och man uppskattar det mer!

(null)

Imorgon kommer en ny video upp och till er som inte följer min kanal på Youtube kommer den eventuellt dyka upp där först. Jag misstänker att kommande videos kommer dyka upp några min innan på Y-kanalen för att därpå ploppa upp här.

(null)

Eftersom det är Alla Hjärtans Dag imorgon valde vi att ta en av mina "present" idag och ta hans imorgon. Då det är utemat känns det lite väl maffigt att proppa i sig 2 st maträtter, haha! Dom andra 2 sakerna han ska få gynnar oss båda till en viss gräns. NEJ det är inget snuskigt, haha! Jag vet inte om han läser bloggen och då känns det lite dumt att skriva ut mer exakt vad det är han ska få. Den ena är mer en kul grej och den andra är för att lunga mitt inre, haha! Bloggar mer imorgon igen, natti!

Videoinlägg!

Nu är det äntligen dags för att börja vlogga igen och detta blir den första som får starta upp 2018. Redigeringen är SJUKT dålig... #skämskudde, haha! Men det var ett tag sen jag redigera och kommer nog i kläderna allt eftersom med mitt program. Men det känns roligt att vara igång nytt. Hoppas ni gillar den och följande vloggar som kommer komma upp!



Vet att ni vill ha en video på hur jag nu mer bor och det kommer komma! Allt beror på när jag får klart här hemma! Jag vill att det ska se PERFEKT ut med stort P. Men några små glimtar kommer säkert komma med av ren slump. Vloggarna är tänkt komma upp runt 12 tiden och hoppas jag nu ska kunna hålla detta vid liv ut över allt annat i mitt liv, haha!

Har fått ett moment! 13/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och är i fullgång med lite jobb. Ska ha ett möte senare under dagen och därpå blir det fortsätta med redigering. Blev en ganska galen vänding på kvällen då vi valde spela in podd och ska sitta med den och den som skulle kommit upp i helgen som var. Vi har även börjat få mer uppmärksamhet för den och väldigt fina komplimanger för vårt jobb vi lägger ner. Riktigt skoj!

(null)

Övrigt sätt mår jag bra och har vaknat på riktigt bra humör. Vill göra 1000 saker och älskar när jag får mina moment, haha! Åh allt känns så galet bra och imorgon är det även alla hjärtans dag och jag måste ner på stan för att kolla ut något. Harr ett hm om vad jag ska köpa. Egentligen har jag redan köpt en sak och den lär dyka upp under nästa vecka?! Men hittat 2 saker till jag VET han behöver och jag med också för den delen, haha!

(null)

Nu blir det göra lite frukost och därpå blir det redigera, planera upp kommande videos/poddar/inlägg. Idag är nästan alla möjligt och hoppas ni också känner detsamma. För vet ni vad?! Det är bara en själv som sätter sina egna gränser! =)

Hanna Ferm - Never Mine

Ensam! 12/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra idag och att ni sovit gott, själv mår jag toppen och ska inom kort göra mig iordning för dagen! Har lite små saker att göra och funderar på att vlogga idag. Men har egentligen inget särskilt planerat... Kanske kan bli kul ändå, vad vet jag?! , haha! Dom närmsta 2-3 dagarna kommer jag vara ensam här hemma och det är både skönt och lite jobbigt. Men jag tror att ett förhållande inte mår bra av att man umgås 24/7 eller snarare jag VET att det inte är det. Jag minns hur det blev sist...


Dessutom är det allahjärtans dag nu på onsdag och jag har ingen aning vad man ska ge?! Eller jag har ett hm om vad jag vill ha och vad som också kan bli bra, hihi! Min första tanke var att jag skulle beställa ett gäng kläder. Men när jag vet att det kanske inte är det mest akuta (enligt mig) kanmin andra idé vara betydligt bättre!

 
Nu blir det ut med lillen och därpå ska jag städa iordning lite här hemma. Eventuellt en lunch med en kompis eller fika på stan senare ikväll. Har funderat ett tag på inglasadebalkonger och ska kika med dom och se när dom tänkas kunna sätta upp. Då jag vill ha upp det inför våren kan det vara bra att ställa sig i tid i kön! Givetvis påverkar det hyran, men när det kommer till inredning och helhet är det där a & o. Bloggar mer sen igen, puss på er! 

Får Panik! 11/2

Hej på er alla bloggläsare, ledsen för sen uppdatering men suttit hela dagen i sängen och bara slappat. Gått ut med hunden också förstås men övrigt inte gjort något speciellt. Nu håller jag på att packa upp diverse saker från det vi fick med oss igår och känns lagom skoj. Då vi båda har dubletter i mycket kommer säkert mycket få åka tillbaka. Att ha extra saker är inget jag vill och ännu mindre tänker finna mig i. Det som skiljer denna lägenheten med förra är att vi inte har 1 extra rum + förråd... Där av att vi inte kan eller har möjlighet att ha massa extra saker.

Gårdagen gick åt till flytten och vi var inte hemma fören 23:30 då skaer skullem plockas/monteras ner. Jag är oftast van att lite av mitt liv är kaos. Men är det kaos överallt mår jag inte bra och det tror jag ingen gör?! Hur som är jag behov att göra det jag verkligen måste få bort och som jag vet STÖR mig.

Ikväll blir det ta det lugnt och bara jobba ikapp ALLT. Kommer spendera hela dygnet framför datorn med allt från videos, inlägg och podd... Har dock inget bra program för just detta och hoppas jag kan lyckas lösa det på något vis... Vågar inte lova för mycket men ska försöka göra det jag kan. Nu blir det jobba på och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Vloggdag! 10/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas er helg börjat bra! Själv sitter jag och fryser ihjäl i en bil, haha! Idag blir dagen med stort D då vi blir sambos på riktigt! Vi har hyrt en skåpbil vi ska ha hela dagen och det känns riktigt pampigt! Att sitta så högt gör mig lite smått kaxig och nojig också förstås, haha! Däremot är värmen kanske inte den bästa... Men det kan vara pga att bilen står stilla, haha! Väntar nu på killen som ska handla lite färdkost som tar SJUKT lång tid...


(null)


När vi fått med allt och kommit hem tänkte jag bjuda honom på kvällsmat och eventuellt bio om det finns någon bra rulle. Om ni vet någon bra film som går får ni gärna berätta!


(null)



Tänkte också vlogga idag och kommer dock inte läggas upp på bloggen utan kommer ut genom snap. För er som inte har och vill ta del av dagens vlogg eller övriga vloggar/inlägg heter jag MollyNilson där. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Mindre jobb!

Hej på er, nu är det dags för att göra lite kvällsmat och som alla vid detta lagret vet HATAR jag laga mat, haha! Däremot är min kille både GRYM i köket och tycker det är skoj. Känns skönt att hitta någon som kan kompensera upp mina brister eller åtminstnde dom få jag har, haha! Har nog aldrig träffat någon som faktiskt gillar att laga mat och dessutom verkligen är bra på det. Jag kan om jag vill och det är väldigt sällan jag vill. Brukar sluta med nudlar och lite kryddor, haha! välkomen till mitt "glamorösa" liv, haha!


Dagen som varit har vi tagit det lugnt. Jag har suttit med jobb mesta dels av dagen. redigerat klart en kommande vlogg. Tro det eller ej! Har också gått igenom lite mail, ringt lite asamtal och haft ett planeringtmöte via telefon inför en kommande grej senare detta året. Ej helt klart!

 
Eftermaten ska jag antingen dra till gymmet eller ta en lång dusch. Nackdelen med löshår då en dusch kan vara nog komplicerad som det redan är, haha! Har lite planer att dra ihop en tjejresa med brudarna. Det hade varit så himla mysigt! Senaste tiden har nog ALLA hatat min telefon "Välkomen till röstbrevlådan" eller "Hej, kan jag ringa upp dig sen/2-3 dagar efter", haha! Känt mig så hemsk, men nu när jag ska trappa ner på jobb och fokusera på att leva kommer jag ha mer tid till både bloggen och mina nära.

Känd på nytt! 9/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag toppen och idag är det sista dagen av min "semester"... Men ska bli skönt att börja jobba lite mer ordentligt. MEN det viktigaste av allt är att jag fått igång mitt bloggande igen. Nu kan alla som älskar och hatar mig bara få daglig dos av moi, haha! Skämt och sido. Har gjort 2 vloggar jag ska redigera idag och försöka hitta något bra program att redigera poddis.
 
Vid 21:00 ska vi göra oss ordning för att leverera ett nytt avsnitt till er och vet knappt vad vi ska prata om, men det kommer vi säkert fram till, haha! Verkligen haft en skön vecka och känns verkligen så sjukt bra. Träningen igång, bloggen och diverse andra sociala medier. Skönt att kunna leverera som innan och med lite tur ännu bättre nu!


Igår var jag i Falköping och utöver att vi gick lite på stan fick jag se att dom hade fått diverse nya butiker! Jag kan säga som såhär... Härdan kommer jag åka dit och handla då många lokaler här är rätt sunkiga... Skit samma om det är närmare. När det gäller få schysta bilder har gamla lokaler inget vidare intresse... Aja, kan också meddela att jag blev igen känd på gatan och diverse butiker, haha! Gjorde en intervju för en tidningsartikel och det verkar som den gjort succe! Ett tag trodde jag att mitt kändisskap var helt borta, men icke då! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Gymmet check!

Hej på er, dåså är gymmet avklarat vilket känns skönt och nu kan man verkligen slappna av. Fått en riktigt härlig dag om man bortser från morgonen då jag körde fast, haha! Varje gång jag försöker vara snäll eller underlätta för andra råkar jag alltid själv illa ut, haha! Fick möte på en smal väg och körde lite längre ut... Det skulle jag aldrig gjort, haha! Fick hjälp att komma upp som tur var och det är ja. Väldigt glad för!


(null)


Fick även träffa Challan och det var super skoj! Pratade minnen och massa skit ^^ Eftersom vi inte träffats sen jag vet inte när?!Vilket gjorde att det kändes det extra skoj! Sen runt 18:00 åkte jag hemåt och nån min senare stod jag på gymmet.


Nu är jag helt färdig och ska bara njuta av lugnet. Kolla någon film och därpå blir det sova. Dessutom måste jag försöka jobba massor med allt från videos, podd, inlägg och eget jobb, haha! Mycket nu men så ska det vara, nu blir det film och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Yesterday!

Igår var vi på Thai House och hade en riktigt mysigt. Blev en buffé och frågar ni mig är dom SJUKT GRYMMA på just detta!
 
 
Själv höll jag mig mest till sushi då jag är ett stort fan av just detta. Verkligen super och hade en riktigt fin stund.
 
 
Älskar verkligen hur dom renoverat upp hela stället som verkligen lyfter hela restaurangen. Förstår att det går bra för dom och varför den är en av dom bättre restaurangerna i Skövde.
 

Mot Falköping!

Go eftermiddag alla bloggläsare, solen skiner och jag är på riktigt bra humör! Blir att åka mot Falköping för att träffa Challan, samt fika på något mysigt café. Blev en sen uppdatering idag men hade helt glömt av tiden då jag sminkade mig och gick igenom mailen, haha! Men hoppas jag är förlåten!


(null)


Ser verkligen fram emot min tapet som snart ska upp och kan knappt förstå att det händer och att jag faktiskt betalar skiten, haha! Men allt som ör materiellt går faktiskt ersätta så som pengar.


(null)


Övrigt av dagen blir det mys på stan, träffa en kompis och eventuellt gå på ett möte med eventuellt ett samarbete. Nu blir det raka vägen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


9 lax för lite papper!

Hej på er, efter lite om och men är jag nu på gymmet! Hade egentligen 0 ork eller lust... Men jag tog mig dit trots allt! Har alltid lika jobbigt att ta mig dit till en början och det är tröts att jag bor knappt 10 meter från gymmet, haha! AS lat jag vet, skäms nästan... Funderar någon dag gå på träningspass och är lite sugen att börja åka på träningsresor. Har blivit inspirerade av en hel del träningsbloggar och är lite sugen faktiskt. Om någon av er har följt med på ett sådant berätta, bra eller mindre bra? :)


(null)


Var tidigare idag iväg och berätta vad för tapeter jag vill ha upp och tror allt sluta en bra bit över 9000 kr... När jag till och med reagerar på priset är det lite väl eller överdriver jag?! Notera att jag endast ska ha halva vardagsrummet och en fondvägg i sovrummet... Får hoppas det är värt priset helt enkelt, haha! Har faktiskt 0 koll vad en tapetserare tar och är inte vidare intresserad av det heller, haha! Bättre bara betala och se glad ut, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Lunch! 7/2

Go morgon, idag blir det en lunch på Thai House och känner mig riktig laddad. Allt har rullat på idag och ska bli skönt att unna sig något gott. Dock har det börjat snöa IGEN och ska försöka strukturera när vi ska podda nästa gång. Har ett avsnitt som är klart mer eller mindre. Däremot är det inte helt klart då den behöver 3 timmars redigering....


(null)


Jag måste även lämna in pärmarna med tapeter och bestämma datum då detta ska sättas upp. Har ringt städfirma igår som kommer komma några gånger i månaden och ska bli så skönt! Perfekt om man inte har tid (vilket jag inte har) eller vill lägga fokus på annat!


(null) 


Nu blir det äta lite gott och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Kvällsmys med älskling!

Hej på er, sitter nu på Thai Paak med killen och precis beställt in lite mat. Verkligen älskar denna restaurangen och helt sjukt att dom inte har fler gäster.

 

 

Denna är komiskt nog min och Emmas favorit thai och minns när vi gick på gymnasiet gick vi alltid hot 1-2 gånger i veckan, haha! Vi hade också en sjukt galen fylla som jag tror dom sent glömt också, haha!

 

 

Nu blir det njuta av en bit mat med killen och därpå ska vi hem och bara ta det lugnt. Hoppas ni också har en fin tisdag och nu ska jag njuta och ha en riktigt fin kväll, bloggar mer sen igen, puss på er!

 

 

 

4 timmars väntan! 6/2

Go eftermiddag bloggisen, idag har jag en riktig slappardag och ska bara njuta av att vara 100% ledig eller åtminstone försöka. Ligger just nu i sängen för att kolla lite film och därpå ska jag försöka få med killen ut på en bit mat. Tycker man kan göra lite spontan saker och eftersom han körde upp till Norrland i helgen är det minsta jag skulle kunna göra är att bjuda honom på en bit mat, right?! :)


(null)


Väntar just nu på vår vaktmästare som ska kolla våra element då det är GRYMT kallt här... Han sa att han skulle komma om en liten stund och den lilla stunden har nu blivit 4 timmar, haha! Aja hållt mig sysselsatt med att hänga upp gardiner, kolla ut tapeter och massa där till.


(null)


Nu blir det mysa med paddisen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mot IKEA & Na Tapeter! 5/2

Go morgon alla underbara bloggläsare! Sitter i bilen påväg mot Marieberg för att gå på IKEA. Har lite små saker jag är ute efter och väldigt bra att vi valde att inte rusa hem igår utan stanna kvar under natten. Verkligen skönt att komma iväg under en helg, men lika skönt att komma hem igen oxå förstås.


(null)



Idag har jag en hel del att göra. Kontakta Skövdebostäder gällande elementen och tapeter. Vill försöka få så mycket klart jag kan nu när jag är ledig och innan jag ska åka bort igen. Ska också sitta med redigering av podden, strukturera upp mitt schema för socialamedier. Vill ha ett mer flow och bara kunna leverera som innan...


(null)


Glad att ni ändå kikat in här trots att uppdatering varit som den vart. Nu blir det gå runt lite på IKEA för att sedan åka raka vägen hem. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Mellanlanda!

Hej på er alla bloggläsare, sitter i min killes lägenhet och ska inom kort äta lite gott. Vi valde att inte åka hem hela vägen ikväll utan mellan landa i Örebro. Men imorgon blir det hela vägen hem till Skaraborg.


(null)



Vi kollar på tv då han inte längre har internet i denna lägenheten... Lite surt men är väldigt glad att jag har olika extra lösningar då sociala medier är ett av mina yrken, haha!


(null)



Vi har även börjat kolla på en ny lägenhet som kommer ligga uppe i Norrland då han har sin familj där uppe. Kommer förstås inte bli en stor lägenhet då vi enbart ska ha den som övernattning och inget mer. Men känns ändå som en bra idé eller jag vet inte, haha! Bloggar mer imorgon igen, natti!


(null)

Mot Skaraborg! 1/4

Go eftermiddag alla bloggläsare! Sitter nu i bilen påväg hemåt och haft en riktigt mysig helg i Norrland. Fått träffa min killes familj och även samtliga av hans vänner. Jag har verkligen fått en sjukt mysig bild av norrlänningar och ser faktiskt fram emot att återvända inom en snar framtid. Dock är det riktigt mycket snö och jag kan medge att jag är lite trött på snön nu, haha! Imorgon börjar mitt nya schema och ska ta en sovmorgon för att därpå besöka Skövdesbpstäders kontor gällande tapeter och även ha ett litet snabbmöte.


(null)


Nu blir det hemåt och sen blir det en varm dusch. Dessutom fick jag säkert 8-12 imitationer på min dialekt, haha! Hade en riktigt trevlig kväll och nu ska jag försöka jobba lite undertiden vi åker. Bloggar mer sen igen, puss på er!


(null)

(null)

Asså jag vill nästa bo här!

(null)

Sist ja såg så mycket snö var jag runt 10 #nostalgi <3

(null)

Förstår meningen med att bo i birla d för första gången <3

(null)

Norrland <3

Go kväll alla bloggläsare, tro det eller ej men jag är faktiskt i Norrland eller åtminstone Västnorrland. Då min kille kommer härifrån har vi valt att tillbringa en helg tillsammans här uppe och tro mig! Jag har fått en helt ny syn på Norrland och då är vi inte högst upp heller, haha! Snön här uppe asså say no more! Jag är inget fan av snö men GUD vad mysigt det är! Dialekten lika så och jag är grymt sugen att åka pulka, haha! Gucci är med här och hoppar lite lätt i snön. Nog märks det att jag inte är här ifrån både dialekt och klädstil, hihi ^^ Folket här uppe är så naturliga och lugna. Förstår inte att jag dröjt så länge att åka hit, helt obegripligt!


(null)



Ikväll blir det fest och ska bli riktigt skoj. Killens föräldrar är barnvakt till vår lilla bäbis. Imorgon ska vi eventuellt hem OM jag inte stannar nån dag extra. Med tanke att jag nu fått fart på mott företag och ligger bra till kommer jag kunna sköta bloggen i fortsättningen. Sen om någon stör sig på att det går bra för mig eller hur jag ser ut bla, bla, bla... Får det stå för dom. Jag lever mitt liv och deras åsikter påverkar vare sig mig ekonomiskt eller psykiskt. Bloggar kanske mer sen, puss på er!


(null)