Walk of shame


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Jag mår bra och bara tappat luften.

Men ska försöka ta tag i detta nu. Tänkte berätta vad som hände senaste utgången så detta får bli ett sådant "galet" inlägg. Haha!


Utgång för några helger sedan och jag tappade inte mina nycklar. Haha! Började med hemmafest och tjötade med mina grannar. Som dessutom är dom gulligaste. Inte alls som på Torggatan. Haha! Hursomhelst! Efter pratat med dom tog vi tåget in och började kvällen. Det kändes SJUKT att krogen var öppen till 02:00. Haha! Äntligen eller vadå? Började på bogrens och det SÖG! Nej men snälla! Efter vi fått lite bekräftelse av 2 boys bredvid. Som dessutom fick betala vår första runda. Haha! Därpå tog vi in en flaska rosé och det var en av många som sedan skulle trilla in haha!


Efter vi varit där. Gick vi vidare till rådhuset och massor av folk. Satte oss och fick lite sällskap av ett annat gäng. Dock vart en av dessa snubbar fett dryg. Man bara ursäkta? Här är vi och är galet sköna. Sedan sitter du och är as tråkig. Jag sagt det förr och gör det igen… män i dess renaste form. Medan vi pratade vidare och han satt och små sura över att hans bollar knipsat av. Hade vi andra en trevlig kväll.


Kl blev 2 och vi gick åt varsitt håll. Därpå ringde killen, ni vet killen. Han frågade om jag ville komma bort och självklart. Tog taxin från centrum och hamnade längre bort. Haha!  Vaknade upp dagen efter och insåg att bussarna inte tar kontanter. Haha! Fick gå från "Ryd" in till stan med mina 12 cm klackar efter halva promenader fick jag för ont och tog av dem. Haha! Där gick jag med glatt humör och tänkte på att det kunde varit värre. Jag gjorde en walk of shame genom Skövde. Haha! Men vad gjorde det. Jag var fortfarande full och hade livet i behåll. En frisyr som såg ut som lilla trollet klutt och gick där barfota med en dags gammalt smink. Hörde jag borta match?! Haha!

Kaos

(null)


Go kväll!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och är hos mina föräldrar för att grilla med släktingar från Öland. Väldigt trevligt! Senare ikväll kanske det också blir lite bad. Men inte helt säkert. Men vad är det för värme vi har? Var på gymmet tidigare idag och deras av SUGER!!! Nej men wow. Förstår att inga går dit under morgnarna. Typ helt solo mer eller mindre. 

(null)


Efter gymmet ägnade jag hela dagen åt att städa lägenheten. Wow det tog verkligen sin tid. Vilket resulterade att jag blev sen. Inte nog med detta. Höll soppan på att ta slut. Men som dom säger i lejon kungen. "Fara skrattar jag rakt i ögonen" haha! Galet!

(null)


Nu ska jag vara lite social. Slänger upp lite bilder från nu. Btw har lillens mage blivit återställd. Men det är väldigt skönt! Att åka till veterinären är inget jag har lust till nu. Haha! Bloggar mer sen. Puss på er!

Byt jobb eller sök hjälp


Hej på er!


Ledsen för att jag varit lite off… Men jag har verkligen inte haft någon som helst inspiration att blogga. Ska vi prata om vädret? Nej men snälla någon! Hur skönt är det inte? Jag vet att många tycker det är för varmt och bla, bla, bla. Men tänk efter. Nu är det sommar och resten av våra 9 månader kan ni njuta av att frysa röven av ar. Haha!


Idag åkte jag en snabbis till A6 för att handla nagel-lim. Perfekt när det börjar glappa! Hur som helst. Efter jag gått runt och äntligen hittat rätt på Åhléns fick jag hjälp. Men av en riktig sur fitta. Jag vet inte vad hennes problem var. Kan det vara att hon inte fått k*k på 18 år eller mer? Eller kan det vara att hon har allvarliga problem i sin nedre region. Män i alla ära. Men denna gången var det en kvinna och en ung dessutom. JA NI FÖRSTÅR!!! Fick hjälpen jag behövde för vissa. Men att vara lite glad eller låta trevlig anser jag är en viktig del i deras yrke! Ett tips om du läser detta. Sök hjälp eller byt jobb!


Utöver denna brud har dagen varit bra och livet rullar på. I helgen kommer även våra släktingar. Väldigt trevligt! Pga Corona har vi inte träffats fören 1 år sedan. Men nu verkar det som att skiten håller på att försvinna. JA TACK! Nog om detta. Slänger upp lite bilder efter gymmet. Ska träna vidare. 😎

Tacksamhet

 

Hej på er!

Ledsen att jag inte bloggat fören nu. Men jag glömde helt av detta igår och dagen har bara flygit iväg. Men bättre sent än aldrig. Som man brukar säga! Idag är det Söndag och många kanske har gjort sista kvällspasset eller ska tillbaka till jobbet imorgon. Oavsett vad. Jag hoppas du njuter av det sista av dagen och vilar upp inför nya tag. Om jag är lite down brukaren jag ta en promenad. Det brukar alltid pigga upp.

Kom ganska nyss hem från stan efter vi ätit lite thai. Nej men snälla. Hur trevligt är det inte? Älskar thai. Speciellt den här nere i Jönköping. Väldigt trevligt! Efter trevligt surr gick vi hemåt och jag har faktiskt bestämt mig. Jag kommer låta mina naglar behålla sin längd inför nästa gång. Dvs om 2 veckor. Linnea är ett proffs och verkligen skönt att hitta en person man kan snacka om allt med! Även om jag gick igenom en mindre kris sist. haha!

Igår åkte jag hem till mina föräldrar för att hämta upp lillen. Hon har varit dålig i magen. Men nu är hon äntligen återställd. Det känns verkligen så himla skönt! Det märks att den lilla tjejen blir äldre och äldre. Men för varje dag jag får med henne. Det räcker för att göra mig nöjd. Att vara tacksam för små saker är något vi alla säkert glömmer... Det är något jag börjat se tillbaka på under kvällen och rabblar upp minst 5 saker som har varit bra/tacksam för under dagen. Det hjälper verkligen! Slänger upp lite bilder från igår.

Äntligen Fredag

(null)


Go morgon!


Idag är det fredag och jag mår bara bra, hoppas du också känner detsamma! Vädret hade kunnat vara bättre. Men så länge det inte är snö och blask är jag nöjd! Pratade med en kompis igår som påminde mig om att det är snart bara 5 månader kvar till julafton… Jag blev inte jätte pepp på livet om man säger som så. Haha!

(null)


Jag har lite svårt att förstå den här lyckan av snö… Det är verkligen inte min grej! Allt blir böra dystert och tråkigt. Ingenting är skoj! Men det ska bli skönt att få ett nytt år. Med massa tur kommer även 2022 bli ännu bättre!

(null)


Idag ska jag träna och möta upp en kompis på en lunch senare idag. Övrigt har jag inte jätte mycket planerat. Det är fredag som sagt. Inget direkt att göra egentligen. Kanske en svang på nån bar och ta ett glas eller 2 med en kompis. Bara tjöta skit. Bara en sådan sak är väldigt trevligt! Slänger upp lite bilder för några veckor sedan. 😘

(null)


Somna tidigt


(null)

Go morgon!


Solen skiner och jag är på väldigt bra humör. Gjorde favorit i repris igår och la mig kl 20:00. På riktigt! Det kan vara bland det bästa jag gjort på länge. Jag vet inte varför jag känner mig så trött. Men det är väldigt skönt att få somna i vettig tid och känna sig 100% utvilad. Speciellt om man har en bestämd tid att gå upp. Vilket jag måste ha. Annars kommer jag inte in i rytm och får problem att sova. Haha!

(null)

(null)


Idag ska jag fixa klart det jag inte hann igår. Jobba undan lite små saker och ta en långpromenad med lillen. Ska bli väldigt trevligt. Det verkar även som hennes lilla mage börjar gå åt rätt håll. Vilket är väldigt skönt! Känner att jag har tillräckligt med spänning övriga dagar. Haha!

(null)

(null)

Måste ringa en rörmokare under dagen. Har massa disk jag inte hunnit fått klart och behöver verkligen få igång diskmaskinen. Det kan också vara som så att jag är extremt lat, haha! Nog om detta! Slänger upp lite bilder för någon dag sedan då vi grillade.

(null)


(null)


Bästa lördagsgodiset


Tycker det är sjukt hur tiden flyger iväg. Men nu är det kväll och jag ska snart lägga mig. Känner att denna dagen har varit väldigt bra och fått gjort det jag behövde. Kom hem vid 17:00 och bara tagit det lugnt. Fixat lite här hemma och fixat inför imorgon. Jag brukar kolla lite serier på kvällarna. Tycker det blir enklare att somna och varva ner.

(null)

Provade en lite "mini-pizza" från Lidel i lördags och deras nötter. Jag där för dessa. Dom nötterna kan vara bland det godaste jag vet. Det är mitt lilla lördags godis. Älskar! Var väldigt skeptisk till "mini-pizzorna". Det var helt okej. Kanske inte det godaste. Men det funkade! Perfekt efter gymmet och man behöver få i sig något snabbt!

(null)

Imorgon ska jag fixa lite här hemma. Städa och bara njuta på balkongen i värmen. Har börjat läsa lite böcker och tänkte roa mig med detta. Brukar inte gilla läsa böcker. Men tog upp detta i förra veckan och kan knappt sluta. Haha! Just det! Sprang lite på ICA Maxi idag. Dom har väldigt bra saker och fick hjälp av en super gullig kille. Snygg var han också hihi 🙈 

21 grader

(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och känner mig väldigt utvilad. Haha! Dom senaste dagarna har jag mer eller mindre känt mig bakis. Men inte idag! Somnade strax efter 20:00 och vaknade vid 06:00. Väldigt trevligt om jag får säga det själv!


(null)

Jag har precis klarat av ett möte och försöker nu hitta inspiration att gå till gymmet… Haha! Men det kommer gå bra! Hela måndagen som var tog mer eller mindre knäcken på mig. Haha! Jag hatar verkligen pappers/kontorsarbete… Inte min starka sida! Men nu är det över för denna månaden! I vanliga fall brukar det gå bra. Men eftersom min dator dött IGEN!!! Kom jag efter med skiten. Skoj!

(null)


Nu ska jag handla lite frukt och därpå kanske möta upp en vän i stan eller så blir det direkt till gymmet. Vi får helt enkelt se! Slänger upp lite bilder från i måndags då vi var ute och bada. Förstå att vattnet var 21*. Det var kallt först. Men strax efter det. Nej! Bloggar mer sen. Puss på er!


Njuter på ballen


(null)

Go morgon!


Solen kikar fram och jag är på ett betydligt bättre humör än igår. Väldigt skönt! Blev en sväng till gymmet igår och var väldigt skönt! Ibland tycker jag det är enklare att träna på kvällarna. Enda nackdelen är att man inte kommer i säng fören sent… Idag ska jag tvätta upp min träningskläder. Dom luktar skit. Haha! Men kanske förståligt när man tränar 5-6 gånger i veckan. Givetvis inte i samma kläder! Haha!

(null)


Måste också städa i lägenheten och få ordning här hemma. Har verkligen ingen struktur längre och trots det så låter jag det kring gå. Men idag måste det bli ändring! Ska köpa en Read Bull och sedan köra igång! Det brukar funka! Ett bra tips till er som har sambo. Vill ni slippa städa köp/kräv något mindre så tar du städningen. Har alltid funkat för mig!

(null)


Senare idag ska jag jobba undan lite grejer och kanske på ett möte om det inte blir inställt. Vilket också kan bli. Nu ska jag njuta av vädret på min balkong till en bra bok och något gott att dricka. Slänger upp lite bilder från jag fick klart balkongen. Blev så jäkla nöjd! Men det är inte helt klart! Vilket ni säkert förstår 🤭

(null)

Kaos

Hej på er!

Måndag idag och jag har mer eller mindre bara suttit och jobbat. Fakturert den ena fakturan efter den andra. Ja ni förstår. Extremt skoj har jag haft det, haha! Började kl 09:00 och blev klar för kanske timme sedan. Men det blev bra och allt blev färdigt. Det är typ det jag har gjort hela dagen och försökt hitta insperation att sitta kvar på stolen. Vilket inte vart det enklaste. haha! Men nu är det klart!

Jag ska inom kort hemåt för att göra mig iordning till gymmet och spring av lite energi. Vissa dagar som idag. Är jag verkligen inte sugen att gå dit... Men vi fårse! Det är fotast skönt när man väl tagit sig dit. Det är bara vägen från hemmet och dit som är jobbigst. haha! Inte nog med det. Jag måste boka in tid för nytt sätt av mitt löshår. Det är bara 1 problem. När fan ska jag hinna detta. haha! Är det nu också jag skaffar mig en högra hand?

Imorgon ska jag vara på möte och städa hemma. Kan vi prata en sekund om mitt hem som förfallit helt och hållet. Hade mina städdagar och nu är dom mer eller mindre obefintligt...  Får panik av att komma hem till kaos. Inte nog med detta. Nu har även lillens mage börjat krångla... Först tvättmaskinen, sen diskmaskine, sen datorn och nu hunden. haha! Inväntar bara att bilen också ska lägga av. haha! Slänger upp lite bilder för någon dag sedan. Ska försöka ta mig till frisören imorgon. Måste få topparna klippta och en ny tid bokad. Räckte med min upplevelse igår... Som lilla trollet klutt. haha! Bloggar kanske mer sen igen!

2 olika saker

Förr förra helgen drog vi ut och det blev KAOS! Men inget jag märkte av för dagen efter. Haha! Förfestade hemma hos mig och därpå drog vi in till stan. Vid halv tio kom vi in och satte oss med bästa humöret. Fixade något att dricka och bara tjata skit. Allt från vad som hänt senast till vem vi träffar idag. Ja ni förstår! Vid 23:00 stängde krogen/uteserveringen och vi hade världens gulligaste ordningsvakt. Sjukt trevlig och blev säkert kvar lite längre än så. Innan dess träffade vi 2 dryga Stockholmare… Fett otrevliga och givetvis, var det män. Ja ni vet vad jag tycker om dessa högfärdiga män. Dessutom bodde dom utanför Stockholm i nån förort. Det är som att säga att jag bor i Skövde fast jag egentligen bor i Värsås… Ja ni förstår…. 2 olika saker. Haha!


När vi skulle hem träffade vi på 2 galet härliga brudar. Där dom skulle ha med oss till efterfest. Dock skulle man passera boulognerskogen. Där jag hört att man blir våldtagen om man går igenom efter 23. Haha! Julia som den ena tjejen heter berättade vad hon skulle göra om detta skulle ske. Allt från en pungspark. Till att han skulle åka på en kastrering av hennes klack. Till att trycka upp kulorna ända uppe i halsen. Haha! Vi dog av garv och alla dessa 385 olika rörelser för att förtydliga allt. Haha!


Efter vi bytt nr gick dom till efterfesten och vi drog oss hemåt. Där K stod på parkeringen. Därpå åkte vi till Max och jag tog deras nya vego menyer. Jag fucking DÖR! Skit i om du är vegan/vegetarian eller ej. Men ni måste prova! Det var som att hela käften blev munknullad på en och samma gång. Helt klart värt! Därpå åkte vi hemåt och morgonen därpå upptäckte jag att jag har diverse minnesluckor och att mina bilnycklar, samt andra nycklar var borta…. Panikens mamma knackade på dörren och min enda tanke var. Hur fan förklarar jag detta för pappa.


Han blev inte så glad förstås. Men inte heller förvånad. Då detta har hänt fler än 10 gånger och det har varit allt från bankkort, nycklar, id-kort, körkort, mobiler. Listan kan göras lång. Men dom kommer alltid tillbaka och det gjorde dom även denna gången. Av världens sötaste människa som lämnade in dom! Från söndagen-tisdagen vart jag utan dom. Jag fick låsa bilen manuellt! MANUELLT! Bara det gav mig så mycket ångest och kände att mitt liv är nu över. Nu tar det fan slut. Haha! Detta kunde nästa toppa gången jag fick en lånebil med växellåda. Det var också en man som gav mig den förbannade bilen. Inte nog med att den var as liten (bilen). Det stod även "lånebil" med stora bokstäver…. En av mina värsta dagar i mitt liv. Men med tanke på att jag skuttade fram med den lilla bilen och gjorde 88 olika däcktjut. Kanske det var bra att det stod lånebil. Haha! Ingen bra PR för den bilen dock. Haha! Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Dessa män är en av många orsaker att mitt liv går åt helvete. Haha!


Men nycklarna kom tillbaka och pappa blev glad över att inte byta ut lås på hus, garage, lägenheter och bilen. Vad har jag lärt mig av detta? Att alltid förbereda krogennycklar samma dag eller timmen innan. För som vi alla vet. När alkoholen kommer in checkar vettet ut. Men som alla vet kan livet variendras 💁‍♀️

Turist


Hej på er!

Dagen håller på att lida mot sitt slut och ingen är gladare än jag. haha! Blir sällan bakis nu mer. Men jag vart extremt trött och hade jag inte haft mitt dagliga knark på burk. Vem vet hur denna dagen skulle sluta. haha! Då jag blev kvar i Skövde under natten. Fick jag fördriva tiden på stan dagen efter. Kanske inte i dom lämpligaste skorna. Men jag lyckades roa mig fram tills tåget kom.
 

När jag gick runt i stan kände jag mig som en turist/uteliggare. Ni vet. Hade mitt smink från igår på mig. Luktade antagligen skit och håret såg ut som lilla trollet klutt. haha! Ja ni förstår. Ett riktigt kap. haha! Men under tiden jag inväntade tåget tog jag mig en promenix till Hemköp. Påvägen dit insåg jag hur mysig Skövde faktiskt kan vara. För en turist. Det blir väl lätt att man blir hemmablind. Där av att jag passade på att fota vägen dit och tillbaka.
 
Efter haft högklackat hela kvällen orkade jag inte med smärtan. Det är fan sommar och jag går här och är as ful. Jag satte mig ner och snörade upp skorna och traskade vidare. Jag blev mer eller mindre ett med morder natur. haha! (Det kan hända att jag fortfarande var full under denna upptäckt). Men jag hade skoj och köpte det jag behövde. Därpå gick jag tillbaka och njöt av vädret.

När jag satt på tåget kändes det som att snart ärjag äntligen hemma. Efter en dusch och nån timme framför spegeln. Var jag redo att gå ut på nytt. Besökte mina föräldrar och jag tog mitt första dopp i vättern. Förstå vad härligt! Jag fryser konstant (enigt min mamma). Men det var så SKÖNT! Senare på kvällen grillade vi och åt jordgubbar med mjölk. En riktigt härlig söndag och jag känner att jag verklien fått ut det ultimata av helgen!

Succé

(null)


Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag som jag förtjänar och det är allt annat än bra. Haha! Utgång igår och ja vad ska jag säga? Galen kväll och massa detaljer kommer. Men inte idag. Idag är fokus på att återhämta mig från gårdagen och försöka överleva. Ja ni förstår!

(null)


Solen skiner och jag har gått lite i stan och kikat. Fram tills nu. Sitter på tåget hem och ska bli så skönt! Hur galet blev det egentligen? Jo det ska jag säga er! Vi började i Småland och hamnade i Skaraborg. Haha! Som sagt, mer om detta inom kort! Har inte ens berättat om utgången innan detta. Men denna var skämskudde delux. Haha!

(null)


Idag blir det hinka energidryck och jobba undan fakturor. Samt försöka överleva. Haha! Fy fan vad jag inte mår bra. Men wow vad skoj vi hade det. Slänger upp lite bilder från i fredags när jag hade lunchmöte 😘

(null)


Göra dom längre

(null)

 

Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig iordning för att ta en lunch på stan. Igår regnade det mer eller mindre hela dagen och jag var långt ifrån sugen att gå till gymmet. Men efter väldigt mycket om och men. Tog jag mig dit, haha! Ibland önskar jag att saker gick lättare.

(null)

 

Idag har jag inget direkt planerat. Måste lämna in datorn för att kunna jobba undan lite pappersarbete. Gå igenom lite mail och annat skoj. Tycker veckorna flyger fram. Mer eller mindre. Men det är skönt också. I november ska vi eventuellt på bröllop. Men kommer berätta mer om det då.

(null)

 

Tänkte att jag slänger upp lite bilder på mina klor. Jag DÖR! Hur snygga? Vet ni vad? Jag funderar om jag faktiskt ska göra dom lite längre. Haha! Hur galet? Men tycker det är så fint! Bästa Linnea som alltid levererar bra resultat 😍

(null)

 

Teknikförbannelsen

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra mer er och att ni mår bra. Jag mår jätte bra och varit igång sedan kl 06:00. Eller egentligen gick jag kanske inte upp. Men jag har som en "tradition" att gå upp då. Idag ska jag åka till Skövde för att lämna in min dator. Jag har fått problem igen och detta sabbar givetvis allt! Kan inte jobba eller gör något vettigt… Man inser inte fören senare hur beroende man är med dessa saker. Fören dom väl försvinner.

(null)

Ska kolla igenom min mail och sen blir det att eventuellt ta en lunch med en kompis. Passade på att ta lite bilder för någon vecka sedan. När jag ändå vad i Skövde. Även om jag gjort detta ofta. Är det något jag aldrig gillat. Det är verklig "hey look at me". Haha! Ibland kan jag sakna att bo där. Men andra dagar, nej! Men det är alltid kul att åka dit någon gån ibland och kanske vistas mer än bara någon timme eller så.

(null)

Idag har jag inget direkt planerat. Ska träna, jobba undan lite saker och senare ikväll måste jag fakturera. Det känns just nu att jag är hos mina föräldrar 24/7… Haha! Sen ska vi inte tala om min utväxt. Förstår ni hur psykiskt dåligt jag mår att den ser ut såhär! Jag blir GALEN! Men snart är detta ett minne blått! Slänger upp lite bilder för någon helg sedan 😘

(null)