Lite vardagslyx

Go morgon alla sötnosar. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Solen skiner och jag är på toppen humör. Haft en riktigt bra helg och ska verkligen inte klaga! Är just nu påväg för att luncha med killen och därpå ska jag ta bilen och fixa mina fransar.


Det bästa jag vet är att vakna upp med perfekt hår och perfekta fransar. Att slippa behöva ta av och på underlättar så mycket i mitt liv. Då jag ALLTID är sen är detta ett stort +. Helt sjukt att dom suttit  3 veckor i rad och ärligt är det knappt jag behöver fylla på dem. Verkligen hur nöjd som helst!


Nu blir det lite mat och därpå vidare mot salongen. Ska hem till föräldrarna ikväll för att göra lite affärer. Nog om detta, Puss på er!

2 timmar kvar

Go morgon alla sötnosar. Sitter i bilen påväg hemåt efter varit uppe i Norrland. Blir mer fäst vid detta stället faktiskt. Dock är ett framtida boende kanske inte är aktuellt... Då jag har familj och vänner inom Skaraborg är det där jag vill hålla mig. Saker kan absolut ändras med tiden. Men det får jag ta då och tänka om vad vet jag?


Nu blir det raka vägen hem och sätta mig med veckans kommande schema och allt som ska göras... jag bara vet att denna veckan kommer bli KAOS! Är uppdateringen dålig vet ni åtminstone varför...


Nu är vi snart i Örebro där vi ska äta något snabbt innan vi åker vidare. Sen har vi drygt 2 timmar kvar innan vi är hemma. Puss på er!


(null)

(null)

(null)


Bo själv

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt ör bra med er och att ni sovit gott! Själv är jag väldigt trött från igår... Men övrigt är det bara fint. Idag är det midsommar och som vanligt dåligt väder och KALLT. Haha! Minns en midsommar då solen sken och det var varmt. Den dagen jobbade jag. Haha! Övrigt anser jag att midsommar är ingen jätte viktig "högtid". Men alla är givetvis olika!


Då ni är mer eller mindre involverade i mitt liv. Att ha ett förhållande är mysigt. Men det tär verkligen på en också... Lyssnat på en hel del poddar det senaste. Det handlar om den "nya morderna familjen". Att ha ett eget boende och ha ett eget liv tror jag är nyttigt. Att inte bli beroende av varandra. Saker blir enklare så som lån, hyra, räkningar etc. Men att umgås 24/7 är något jag verkligen tvivlar på är bra i långa loppet... vad tror ni?


Nog om detta. Nu blir det fixa det sista och därpå göra sig redo för lite firande. Glad midsommar på er alla sötnosar!


(null)

(null)

Bäbis

Go kväll alla bloggläsare. Hoppas er dag varit bra och att ni mår bra! Själv mår jag toppen trots att det blev en sen dag. Men det är dumt att klaga när det rullar på. Imorgon ska jag avsluta detta med massa tur. Haha! Verklige riktigt kyligt idag... vart tog värmen vägen? Fattar 0... Sommaren var äntligen här och lila snabbt försvann den. Hoppas innerligt den finns på Öland. Som tradition åker vi dit 1 gång om året och jag längtar alltid lika mycket! Åh så fint och vara med släkten. Minnen <3


Imorgon ska jag eventuellt träffa Emma och med lite tur kanske jag får möta hennes "sambo". Minns själv när jag skaffade Gucci vilket annorlunda liv jag fick. Från att inte kunna göra exakt allt man vill till att bli begränsad. Bero på detta ska kanske vi planera in lite ledighet. Hade varit behövligt!


Nu är det hög tid att sova. Kl 05:00 ringer klockan och jag har redan ångest över detta. Haha! Natti <3


(null)


(null)

(null)

Det är KAOS

Hej på er! Hoppas ni mår bra och att ni haft en fin dag! Själv har jag känt mig down och haft lite ont i halsen... Men hoppas det ger med sig inför morgondagen. Övrigt har jag suttit lite med jobb och planerat upp kommande vecka. Den är merellerm indre KAOS på hög nivå och har verkligen 0 idé hur jag skahinna med allt som ska göras. Men det löser sig hoppas jag!

Övrigt av dagen har jag inte gjort mer än nödvändigt.. Råkade somna tidigare idag och japp så pigg var jag. haha! Ibland är det skönt att kunna styra sina egna tider med jobb. Andra dagar inte då man proppar allt till det sista. Nu blir det puttra hemåt från förldrarna. Dom bjöd på nybakat bröd och annat gott. Me nu blir det raka vägen hem igen.

Nedan ser ni 3 av mina absolut favorit solpuder som jag mer eller mindre är beroende utav. Ibland är det väldigt skönt att bara skunna slänga på sig något snabbt om man ska gå på stan eller liknande. Detta är helt klart en produkt jag inte kan leva utan.

Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här
 

Killar och bilar

Hej på er alla fina. Hoppas ni mår bra och fått en fin start på helgen. Själv mår jag toppen och sitter i bilen påväg till fest och jag har nog slagit rekord att locka håret. Haha! Tror jag aldrig lockat mitt hår under 20 min. Haha! Vi var tidigare och lämnade av Gucci hos killens mamma. Då vi inte är hemma fören sent fick det bli så.


(null)


Jag ska försöka ta bilder så mycket jag kan. Då det är nya människor känns det väldigt annorlunda att trycka upp en kamera mer än nödvändigt. Då vi är lite sena går det GRYMT fort. Om jag dör vet ni iaf varför. Haha! Nej, sånt ska man faktiskt inte skoja om... Men fort går det och rädd är jag också.


(null)


Ska försöka slappna av och njuta av färden. Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Inget som lockar mig

Go morgon alla bloggläsare. Äntligen fredag och det menar jag verkligen! Hoppas allt Är bra med er! Solen skiner och jag mår toppen! Igår blev det ingen uppdatering då jag hade fullt upp med annat. Men det får bli så vissa dagar helt enkelt! Ibland glömmer jag av hur bra allt faktiskt är... Men när tanken väl slår en blir det som en stor käftsmäll. Haha! Givetvis på ett bra sätt.

Idag ska vi åka upp till Norrland. Vi tippar på att komma upp vid 22:00. Dock är det fotboll ikväll (helt ointressant för mig). Vilket gör att vi är tvungna att vara där senast kl 20:00... Som om det skulle hända. Alla som känner min tidsplanering vet i förväg att det inte kommer gå. Men det får vi helt enkelt se.

 

i veckan som var, firade vi killen i helgen. Verkligen så gott och hade jag bara vetat vad restaurangen hete hade jag absolut rekommenderat den! Men tror det funkar att googla på indiskmat i Skövde. Iaf riktigt gott och en trevlig kväll fick vi också! Bloggar mer sen igen. Puss på de!

Födelsedag

Hej på er! Jag har inte glömt av er utan helt enkelt inte haft tid fören nu. När jag väl är ledig vill jag hinna med så mycket. Gymma, shoppa och massa där till. Men haft en toppen dag och ska inom kort göra mig iordning för att äta ute. Då LG fyllt år tänkte jag bjuda ut honom på någon mysig resturang och bara unna oss lite extra. Dessutom väntar en till sak som jag inte kan skriva då han kan få reda på det via bloggen.

 

 

Efter gymmet åkte vi och kollade på säng. Nu är den beställd och bör dyka upp om 6-8 veckor. Så himla härligt! Ser verkligen fram emot detta och-element klart varenda krona! Dessutom kommer den passa perfekt i vårt sovrum. Rätt gardiner, ny tapet, hyllor och någon tavla kommer detta sovrummet bli mer eller mindre perfekt! Ser fram emot att göra en  "spartanernas tour". Dessutom kommer detta göras i samarbeten med lite andra företag. Kommer bli så bra!

 

 

Nu ska jag trycka på locktången och därpå ska jag invänta LG. Därpå blir det lite födelsedagsfirande och lite god mat. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Stackar plånbok

Hej på er. Vilken underbar dag och allt har gått så himla bra! Ligger nu i sängen och kikar lite saker inför morgondagen. Vi var tidigarenidag och kollade säng. Det verkar som vi har bestämt oss och ska göra beställning av den imorgon. Att det går på en hel del förstår nog dom flesta... Vad det exakt kostar tycker jag är orelevant att veta då alla har olika förutsättningar. Men en bra bit över 20 000 kr blev det dock... Stackars min lilla plånbok. Haha!

Tjejen som hjälpte oss var super duktig och roltgit proffsig! Var på en annan butik innan där det kändes sådär med deras personal... Hur som helst. 

Slänger upp en låt jag börjat tok lyssna på och tycker den är så bra! Först vart det verkligen "asså vad är detta" haha! Men allt eftersom gillar man det mer och mer. Nog om detta. Bloggar mer imorgon igen, puss på er!


Klicka hem mitt svall

<Inlägget innehåller betallänk>

Go morgon alla bloggläsare. Kom-ihåg att uppdatera och står nu på gymmet. Skulle gått för 1 timme sen men blev kvar i soffan. Haha! Helt sjukt vad snabbt det går att förlora kilo om man gör rätt! Alla är givetvis olika men för egen del funkar nutrilett perfekt! Tar morgon och kväll och ibland om jag är på språng eller mycket på schemat. Skönt och snabbt går det också. Dock har jag i mjölk och inte vatten. Men tycker smaken blir betydligt godare!

 

 

Idag ska jag också beställa hem lite saker. Bland annat produkter för att fräscha upp mott hår. Att gå utan löshår är skönt! Men jag saknar det verkligen. Haha! Slänger upp 2 bilder från när ni var på hotellet :)

Hur snygg är inte min jumpsuit? Asså så snygg och dessutom funkar den mer eller mindre till alla lägen. Ni hittar den Här

 

 

Som ni kan se är mitt riktiga hår ganska långt. Men det blir lätt att man trivs i början och sedan saknar det där extra svallet man endast får med extension. Ska fortsätta med mitt. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Bokade fel

<Inlägget innehåller betallänk>
 

 
  

 
 

Hej på er alla fina. Blev lite sen uppdatering idag. Men bättre sent än aldrig! Idag har jag inte gjort så mycket. Vid 12:00 tog jag en lunch med killen och därpå harnjag bara tagit det lugnt. Kollat film och ringt lite samtal gällande jobb i veckan som kommer. Fick se tidigare idag att jag fått världens snyggaste bränna. Haha! Men försvinner allt eftersom jag solar.

 

I veckan som var tog vi in på hotell och tänkte ge honom detta i examengåva. Men tydligen råkade jag boka ett jätte litet rum. Haha! Ja är en person som bara gör saker utan att tänka efter. Haha! I detta fallet straffade det oss båda. Men vi fick en jätte trevlig vistelse i Jönköping trots allt. Personalen var toppen och frukosten var super god!

Ni hittar detta och många andra hotell till bra priser Här

 

Resterande av dagen ska jag handla lite och klicka hem lite saker. Ska ha ett möte med en designer i veckan för att få rätt feeling i alla rum. Skönt med någon som kan tycker jag. Aja bloggar mer sen igen. Puss på er!

Måste hitta flow

Hej på er alla sötisar. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och är påväg för att käka lite gott med trevligt sällskap. Haft en fantastisk vecka trots att jag inte bloggat om detta. Åkte på hotell förra veckan. Ätit ute och haft lite möten.


(null)


Ska sitta ner med bloggen imorgon för att få någorlunda struktur med mina uppdateringar. Saknar faktiskt att blogga även om det inte känns trovärdigt med mina senaste uppdateringar.


(null)



Aja bloggar mer imorgon igen, puss på er!


Byt hårfärg

<Inlägget innehåller betallänk>

Hej på er, med tanke på att jag så sällan uppdaterat dom närmsta veckorna har jag helt glömnt av vad som krävs. Väldigt enkelt att glömma av och lära in detta i vardagen. Men jag gör mitt bästa! Jag har fått fransarna fixade och det är hur skönt som helst! Verkligen älskar att åka dit och få unna sig lite extra vardagslyx. 



Som ni vet har jag nu tagit ut allt mitt löshår och har "orginal" hår eller hur man ska säga... Jag vill prova någon nytt. Tänk att ha någon riktigt schyst färg till crusingarna som äger rum nu i sommar. Jag skulle vilja ha någon svag toning och bara leka runt med diverse färger. Fått höra att dessa färgbomber är dom bättre färgerna att "leka" loss med. Finns mängder av färger och främst framtagna till dom som har rött, blått, silver etc. Då färgen tvättas snabbt ur. Fyller man på pigment med dessa. Men det ska också gå att få lite svagare effekt av dessa. Ovan ser ni 2 färger jag funderar över och perfekt nu när dom ligger på sjukt bra pris!

Ni hittar dom Här

Saknar Vättern!

 

Go morgon alla underbara! Hopps allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag toppen och är precis på G till salongen för att fylla på mina fransar. Riktigt skönt att jag göra detta. Haft fullt upp igår med familjen och var riktigt trevligt! Vi åkte och badade.


Det är faktiskt det enda jag saknar med Hjo eller bo vid vattnet. Vättern! Tänk att bara gå ner/cykla 5-10 min och därpå är du framme. Skövde har 2 badplatser vad jag vet. Men ingen av dem skulle jag få för mig att kasta mig i. Haha! Bortskämd eller vadå?


Idag blir det fixa fransarna. Packa bilen för lite jobbsaker och därpå mata inlägg. Måste ha en hel dag med just mina sociala medier. Blir enklast så och att kunna få upp alla inlägg som jag måste få upp. Men först blir det lite fransar, sen mat och därpå jobb. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Slänger upp bilder från tidigare vecka. Då vi var i Jönköping och åt mat och även unnade oss lite shopping.

 
 
 

Mys i Jönköping

<Inlägget innehåller betallänk> 
 
 

 
 
 Ni hittar skorna Här

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis fixat mig för att åka ner till Jönköping. Skulle egentligen på tjejkväll nere i Göteborg. Men pgra av att jag behöver coola ner. Valde jag att boka in en natt där nere. Älskar staden och närheten vid vattnet gör verkligen allt! Jag kanske ska ta med badkläder? :)

Helt sjukt vad löshår kan göra! Verkligen helt förälskad i detta och skulle aldrig vilja gå utan mitt. haha! Töntigt, jag vet! Men är helt beroende. Dessutom har jag fått hem lite nya skor, Verkligen sjukt fina och färgen är riktigt härlig. Perfekt till ljusblå jeans eller utsvägda byxor för den delen med!

Blir äta lite gott där nere och bara njuta. Någon utgång står inte på schemat i nuläget. Men med tanke på att jag känner en hel del där nere kan det mycket väl bli som så. haha! Ska försöka börja bloggen igen. Men nya saker sker hela tiden. Men jag bor kvar och haft massa skoj även om allt inte visats här. Men ni som följer mig på övriga socialamedier vet om detta sen innan antar jag! Nu ska jag ringa taxin och därpå blir det en hel dag i Jönköping med lite shopping, mat, bio. Bloggar mer sen igen puss på er!