Vad är det som händer?!

Hej på er, har typ suttit vid datorn hela kvällen och jobbat. papper, papper och åter papper, glömde jag papper någonstans?! Helt sjukt, men nu är det klart! Satt och tittade igenom Bidragen inför ESC 2013 och vist har jag hittat några favoriter och ärligt talat kommer vi inte vinna igen, haha! Jag har sagt det förut och säger det igen. Varje gång Sverige vinner en musiktävling skickar vi alltid en sämmre låt än förra året, stackars, stackars Robin, han kommer göra en Martin Stenmark och krossa sin karriär på mindre än 2 sekunder haha! Iaf mina favoriter är Azerbaijan, Danmark, Georgien, Tyskland, Irland och Slovenien :)



Brist på annat, haha!

Satt och klickade mig runt på Youtube och Ja, jag är är rast lös, haha! Iaf fastnade jag för detta klippet! Min favorit är nog Majgull, vilken är erat favo klipp?! =D



Världens mysigaste kille! 31/3

Go morgon alla bloggläsare, vilken kväll asså, GALET, haha! Blev en hel del drinkar och killarna på krogen var inte dåliga på att ragga heller, synd att jag inte var intresserad, haha! Iaf vaknade för en stund sen och fick trevligt sällskap i sängen av världens goaste kille <3 För engångs skull låg han fktiskt stilla och bara gosade, annars är det full fart, haha! Men efter ett tag tröttnade han och ville ha frukost ^^' Just nu sitter jag framför tv:n och tittar på Fångarna på fortet, inväntar djurakuten nämligen! ;) Bloggar mer sen igen puss!


Tagga, tagga, tagga!

Ikväll blir det till att hoppa i klackarna och dansa rumpan av sig. Ikväll väntar utgång med brudarna, kommer bli GALET och vem vet vi kanske möts ute på dansgolvet! ;D



Presenter från några av släktingarna <3

Text kommer

Wow!

Happy Easter! 30/3

Hej på er alla blogglääsare och GLAD PÅSK eller det kanske var igår man sa så?! Aja, jag tycker ändå denna sermonin är lite overrated ändå ^^' Det är typ samma mat man äter under jul, bara att man tar bort lite saker som skinka och prinskorvarn, haha! Gör ni med så?! Iaf idag kommer släktingarna från Lekeryd som vi ska ha påskmiddag ihop och evntuellt lite shopping, om något är öppet dvs, haha! Ah typ det jag ska göra idag och nu ska jag fortsätta med mitt pysslande, puss på er!



Kan man inte stå för det man säger, räknas det inte!

Kalasdags!

Hej på er, nu är lägenheten ren och tvätten är upphängd :) Sprang in en stund hos Nettan, vi tittade på film ihop, verkade jätte intressant, dock ska vi ha kalas för mig idag så fick gå därifrån innan filmen var klar :/ Aja, lägenheten är ren iaf och det är alltid något! ;) Japp nu ska jag fixa mig lite så hörs vi mer sen puss på er! =)

Dagens fråga!

Hej Molly, måste först beröma dig för ditt mod att våga gå som du själv känner och hoppas jag med kan göra det en dag :) Iaf jag snubblade in på din blogg av en ren slump och tittar mig runt. Jag hittade ett inlägg om att du vill gifta dig en vackerdag, jag undrar lite hur ditt dröm bröllop ska vara och se ut? :)


Tack så jätte mycket för de värmande orden och lovar dig att inom tid kommer du tillslut våga dig ut precis som jag, stressa inte fram något bara! :) Till frågan, ja men självklart vill jag gifta mig och jag har faktiskt redan bollat lite ideér hur mitt bröllop ska vara, haha! Precis som allt annat jag gör ska det givetvis vara STORT!

Jag vill att mitt bröllop ska vara väldigt princessigt och maffit på samma gång ;) Sjävla festanordningen ska ske på ett slott eller en väldigt stor herrgårdmed med en smart planlösning. Gästerna kör in med sina bilar,där en ''driver'' står redo för att byta av vid röda mattan och parkera deras bil. Gästerna får en välkomsdrink och blir fotograferade för att sedan gå och mingla i väntan på brudparet, lite gala känsla ska det bli ^^  Gäster ska väl vara mellan 500-700 pers och baksidan ska vara som OMG, jag tror jag dör känsla, haha! Baksidan måste ha en stor trägård, med fina blommor och träd, buskar, där barn kan springa runt och även ha en liten slinga för promenad, samt en fontän eller dam. Jag SKA gifta mig på sommaren så ni vet, haha! Brudparet, alltså jag och den andra ska anlända i en svart eller vit limo. Jag ska ha en vit klänning som har ett släp på 3-5 och brudtänorna ska bära en rosa klänning av siden. Maten måste vara 3 rätters och jag ska ha en buffé där halva av bordet är kött (ko, gris, kalkon, anka, kyckling etc) och andra halvar är från havet (fiska, räkor, musslor, bläckfick etc) Fy vilken tur att jag inte har dåligt ekonomiskt, annars skulle detta ALDRIG gå göra till verkligt, haha!
Nä men jag vill att mitt bröllop ska vara påkostat och alla gäster ska känna att, WOW, shit tänk att just jag fick komma! =D


Hoppas du är nöjd över mitt svar och till er andra fortsätt skicka in frågor så besvarar jag dem inom kort! :)

Asså blä! 29/3

Hej på er, ursäkta för att jag uppdaterar så sent, men jag är i fullgång med städningen, som jag bland annat berättade igår att jag skulle pyssla med :) Ska inom kort slänga in andra maskinen tvätt för att sen ta i tu med att damsuga toaletten, det är rätt kul att sätda bara man sätter igång! ;) Precis innan jag ksulle sova gick jagi n på Svtplay-appen och tittade igenom lite program, varför vet jagi nte, haha! Måste allt man göra ha en anledning?! Nä det tycker inte jag heller! ;) Iaf fick jag nog syn på det vidrigaste programmet ever eller jag tittade inte på det, men iaf. Den Fantastiska Grodan......... Alla som känner mig vet exakt vad jag tycker om dessa snuskiga/vidriga djur, grodor och paddor är bland det äckligaste jag vet! Att man ens tar sig tid att filmar snuskerierna, USH säger jag bara, haha! Aja nu ska jag städa vidare, så kan väl ni som gillar dessa djur få titta på detta, jag hoppar nog den ''unika'' upplevelsen, haha! ;)  


Go kväll!

Go kväll, hoppas allt är bra med er! Imorgon är det Fredag och jag ska ägna hela min eftermiddag till att tvätta, fashion life va?! =D Nä men jag tycker det är rätt så kul och under tiden man väntar kan man passa på att tvätta hela lägenheten också! ;) Lite senare på kvällen ska vi ha kalas för mig och jag lär säkerligen få magsår, igen........... Haha! Ah får snart ta och sova så bloggar jag mer imorgon och passar på att kör dagens fråga någon gång under dagen, puss!


Humor på lågnivå!

Detta måste få ett slut!

Som ni vet hade jag ett alterego vid namn Mr: Lip då det var som tuffast, men han gjorde inte alltid ''dåliga'' saker! Jag hade fått höra av en kompis att han hade fått skivkontrakt och blev jätte glad för hans skull, tills han en dag berättade att han hade blivit blåst på pengar......... Jag vill inte dömma någon i förhand och ville se om det han sa verkligen stämde in. Under samma period hade jag kontakt med ett annat (riktigt) skivbolag och kunde på så sätt väva in detta lilla projekt, på ett väldigt diskret sätt. Eftersom jag inte har några jätte problem med pengar kunde jag gott göra detta och allt eftersom klarnade det upp att min kompis hade rätt i det han sa.



Detta måste få ett slut!


Detta är Kim, han påstår äga ett skivbolag vid namn Plastic Reckordz Of Sweden och blåser folk på pengar i lov om att ge dom skivkontrakt. Han går under namnet DJ Bulio på en hemlig Fb sida och har ett youtube-konto vid namn DJBulio. På Fb går han under namnet Tintin Kungen, men hans egentliga namn är Kim Klevbom.
Tyvärr är han bar en av många som lurar folk till att kunna uppfylla just deras dröm, hjälp till att sprida detta meddelande vidare och förhindra att fler går i samma fälla!


 




För min del rörde det sig bara om 6000 - 7000 kr. Men för andra kan den summan ha en betydligt större betydelse. Kopiera och klistra in detta på din blogg eller Fb (Glöm inte bild). Tillsammans kan vi få stopp på personer som honom!

Tack i förhand! <3
Kategori: Allmänt
Taggar: DJ Bulio DJBulio Kim Klevbom Konto Kungen Of Plastic Reckordz Skivbolag Skivkontrakt Sweden Tintin Youtube

Glömde bloggen! 28/3

Hej på er, förlåt för jag inte hunnit blogga, men glömde helt av den, haha! Är iaf påväg hem till päronen, ska äta och fixa med lite pappersarbete, snart dags att köra igång företaget ju =D Solen skiner och allt hade varit toppen OM jag hade haft min brillor, haha! Ah mer än så hade jag inte att berätta om, bloggar mer sen puss!

Trött med glad!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni har haft en fin dag, för vet ni vad?! det har iaf jag haft det hihi ^^ Nog om det, åh jag är verkligen gör trött och har redan hoppat i min natti pyjamas, haha! Ja, jag har en pyjamas, av siden & från London till och med hihi ^^ Imorgon ska jag bara ta det lugnt, fixa lite här hemma och kanske visa er hur jag bor?! Är på tiden nu eller ska jag dra ut på det, vad tycker ni?! ;) Ah nu ska jag strax hoppa i sängen för att nana, men innan dess ska jag ta mig en varm kopp te! Bloggar mer imorgon, natti!


Är det bara jag som vill ha en sådan kamera?! =D

Hemma igen!

Hej på er, ja då är jag hemma igen efter en rolig trip, i den fina staden Lidköping! ;) Har haft en jätte trevlig dag där, med fint sällskap och har fett ont i mina fötter, haha! Sjukt, men sånt är livet att vara tjej med högklackat antar jag! ;) Åh vad jag längtar tills våren kommer igång på riktigt, slippa allt små grus som ligger överallt på gatorna och kunna plocka fram mina nya skor med glasklack hihi ^^ kommer bli fräckt! ;) Nu ska jag ta det lite lugnt och sen blir det hem för att nana, men bloggar lite mer senare igen, puss på er!



Speechless!

Vad ska jag göra?! 27/3

Vid den här tidpunkten är jag i fullgång och håller på att fixa mig för att bege mig till ............, där jag ska möta upp en kompis! Mer än så tänker jagi nte få veta, lite privat liv vill jag faktiskt ha och speciellt till en grej som detta, mwaha! ;) Bloggar så gott jag kan, men varnar för dålig uppdatering avskäl ni inte kommer få veta, haha! Men kommer berätta allt eftersom vart jag befinner mig, GO MORGON BTW! =D


Uh?!

Åh jag måste få tid till ny tandblekning, tittade mig i spegeln rätt nyligen och insåg att jag behöver göra en tandblekning! Var skit länge sen jag gjorde det sist! =O Inte bra! Iaf just nu sitter jag och tittar ut klänningar och skor. Varför ska världen inom skor och klänningar vara så stor?! x'D Jag ska ladda upp det jag fick i födelsedagspresent så fort jag fått hem skiten, haha! Av någon dum anledningen har det inte gått att beställa hem mina nya skor......... Aja ska försöka lite senare, bloggar mer sen, puss!


Bero på något helt annat, ni har intem issat OnePice REA va?! =D

Dagens fråga!

Hej Molly, inom den närmasta tiden ska jag på börja ett skolarbete ihop med en tjejkompis och vi skulle mer än gärna vilja ha din medverkan. Men vi vet inte hur intresserad du egentligen är? vad för sorts intervju du kan tänkas delta i? och hur vi skak omma i kontakt med dig personligen?


Hej på er! Erat skolarbete låter som en rolig grej och givetvis kan jag ställa upp på en intervju om så önskas, i utbyta av information av slags intervju jag ska ställer upp på! Vill vara ltie öfrberedd, haha! ;) Ni kan nå mig på min mail [email protected] eller min Fb Molly Nilsson. Där ni antingen kan skicka in frågor ni har via ett dokument eller önskan av personligtmöte för videointervju eller intervju + fotografering etc! :)


Fortsätt skicka in frågor ni har, så kommer jag inom kort besvara dem allt eftersom! :)
 

Heeeej! 26/3

Go eftermiddag, sitter just nu hemma och Mamma & Pappa. Mitt internet krånglade och därför jag blev tvungen att gå hit, surt, men aja ^^ Idag så ska jag beställe hem lite skor och eventuellt en klänning till bröllopet jag ska på! ;) Kommer bli jätte kul! Ska även ringa lite samtal och så får vi se vad som mer händer. Bloggar mer sen, puss på er!


Haha tycker denna bilden var så söt, någon som känner igen sig?! =D

Meningslös!

Kommer ni ihåg när man var liten och hur mycket man älskade att fylla år, det var Julafton och ens födelsedag som var höjd punkterna på hela året. Man skrev en önskelista av massor utav grejer man ville ha och det mesta fick man, iaf jag, haha! Sen när man slet upp paketen blev man jätte glad och överrumplad över alla fina saker man hade fått. Tänk om det ändå kunde vara så idag............ Då önskade man sig saker för man ville ha och blev superduper glad över sakerna man hade fått. Nu önskar man sig saker bara för att önska sig något och när man får det blri det ändå bara ett jaha. Jag tycker faktiskt Födelsedagen är överskattad, precis som Julafton, en rätt meningslösdag! Vill jag ha något kan jag antingen köpa det själv eller så ber jag lite snällt, som sagt överskattat! Det som däremot är kul är att få är av ens vänner köpt, för då kan man få typ vadsomhelst, det är nog det ända roliga med denna dagen, haha! ;)



Presenter från vänner!

En bra tradition!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er och själv är jag på toppen humör! Känns jätte skönt, ska strax fixa mig för att gå till Mamma & Pappa. Vi ska fira mig lite med princesstårta och kinamat =) Undrar om de har sina gamlatraditioner kvar?! Jag brukar nämligen alltid få beställa hem 2-3 par skor, en väldigt bra tradition om ni frågar mig, haha! ;) Har tittat ut 1 par med 18 cm klack, perfekt för en varm sommarutgång med underbart folk!  Aja nu ska jag fixa mig och så bloggar jag mer sen!



Sova med gott samvete!

Ja som ni kan se så är masken av, det fastnade en hel del och mitt ansikte känns som en len babyrumpa, haha! Bra eller dåligt vet jag då inte, men kan lägga mig med gott samvete om inte annat?! ;) Ärligt talat tyckte jag det inte gjorde speciellt ont, okej det var inte direkt jätte skönt, men inte allt för farligt heller! Men kan vara för att jag har väldigt hög smärttröskel om inte annat! ;) Kl är 01:15 och mina dagar som 21 åring är över, haha! Oj vad tragiskt det lät, ajan u ska jag sova och så bloggar jag mer imorgon + visar upp presenterna jag fått av vänner, natti! 


Acne Killer!

Något jag har fått höra & läsa om en hel del den senaste, är den nya ''super'' masken! Den sägs att den ska ta bort alla orenligheter i hyn och om det är så, vet jagi nte?!

Precis som många andra har jag bra och dåliga skin-days, vissa veckor är det fel fritt och andra inte. Givetvis har det blivit bättre sen man var tonåring, men precis som vem somhelst kan man få finnar till och från, vilket suger! ;)   

Därför blev jag genast nyfiken och tackade ja för att prova på detta lilla fenomen produkten, sen om det hjälper eller inte, får jag helt enkelt se, men en sak är säker, prata tydligt går iaf inte, men den luktar gott =)


Klicka här för att ta en närmare titt på Acne Killer

3 månader!

Idag är det exakt 3 månader sen jag beslöt mig för att gå ut med att jag är Transexuell, det är väl egentligen ingen jätte grej iof. Men skillnaden hur jag mådde då och idag är verklgien sjuuuuukt annorlunda! Givetvis har mitt val kostat mig vissa av mina dåvarande ''vänner'', men ärlgit talat bryr jag mig inte över huvudtaget! Jag vill inte ha något att göra med trångsynta och patetiska människor. Vist min vänskapskrets kanske inte är lika bred som den engång var, MEN jag har folk som verkligen bryr sig om mig och kan accepterar mig för den JAG är och det räcker gott och väl! Jag hoppas ni med har det och inte umgås med massa losers som inte kan acceptera er för den du/ni är, för vet ni vad?! sånna personer är inte värt att lägga ner tid på! ;)  




Så säger väder-appen!

Go morgon alla readers, hoppas det är bra med er! Själv vaknade jag för en stund sen, sjukt va?! Var länge sen jag sov såhär länge, hade kunnat bli nytt rekord om jag inte vaknade upp sjukt kissenödig, haha! Det känns verkligen som våren är påväg på allvar nu, solen skiner och man ser att folk vågar sig ut allt mer, mvaha jag är en spion, haha! Riktigt underbart, kanske dags för en vårpicknik snart?! =D Enligt min app kommer det bli + ¤ hela veckan, sjukt underbart! Kanske på tiden att ta fram skinjackan eller vad tror ni?! =D Aja, nu ska jag fixa mig lite och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Grillmix!

Mamma hade köpt hem något jag aldrig sett förut. De har tydligen börjat med något som heter Grillmix, fräckt va?! =D Ah lite senare efter kvällsmaten ska jag till Nettan en sväng :)





Älskar gå lös!

Sitter just nu och tittar på Sveriges mästekock och jag säger bara 1 sak, tur att jag inte gick Hotell & Resturang, haha! Hjärtattack nästa station eller vad ska man tro?! Jag blir bara stressad av att se på hur de far och flänger, men gott ser det ut att bli iaf! Funderar på att ta en liten promenad ihop med Santos, inte helt säker, men hade varit väldigttrevligt i det fina vädret + att han älskar att få gå lös! :) Ah nu ska jag fortsätta titta vidare och så får vi se hur det blir, med promenixen. Har ni med skinande sol tycker jag absolut ni ska traska ut, bloggar mer sen!



Go morgon! 23/3

Go morgon alla readers, hoppas allt är väl med er! Vaknade för en stund sen och har precis matat små pluttarna <3 Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det var prat om förlovninsfest, men det verkar inte bli av pga influensan............ =/ Givetvis jätte tråkigt, men ärligt kände jag mig ändå inte jätte pepp för det ändå, känt mig lite små dåsig hela veckan...... Lovar att jag kommer bli sjuk under lovet -_-' NEJ, så får man verkligen inte tänka på + att det har jag inte tid med av olika skäl! hihi ^^ Aja, ska ta och göra mig iordning en morgon shake, btw här är klädhängaren jag montera ihop, tog mig bara 2 timmar att få i de 2 skruvarna, haha! Helt sanslöst, men sånt är livet, bloggar mer sen puss! 


Sweet!

Haha fick denna filmen länkad via Fb och vet inte om ni redan sett den, men erkänn, den är super söt, haha! Kanske ska göra något liknande med Santos & Mindy elelr vad tyckern i?! (skoja) ;) 

 

Dagens fråga!

Hej Molly, jag har läst din blogg till och från, men finner den väldigt roande. Något jag undrar lite över är vad för sport du höll på med förut och hur det kom sig att du la av och kommer du börja sporta igen? :)


Hej, vad kul att du gillar min blogg, trots att den inte är densamma för några månader sen. Spoerten jag höll på med var simmning, jag brann verklgien för sporten och älskade det jag fick göra! Anledningen till att jag slutade med denna underbara sport var av olika faktorer........... Men de största skälet att jag var utbrännd och kände mig helt slutkörd! På en vecka tränade jag mellan 20-24 timmar och äter man inte eller sover som man ska, tar det konsekvenser! Samtidigt skulle jag sköta skolan, hinna uppdatera bloggen mellan 5-7 gånger om dagen, träffa vänner/familj, ta hand om mina djur, få ordning i lägenheten, hinna modella och någonstans där skulle jag klämma in ett förhållande x'D När jag ser tillbaka tycker jag det är ett under att jag är vid liv, haha! Ah som ni kanske förstår levde jag ett väldigt intensivt liv och är lite glad att det är över, men givetvis saknar jag simningen! Självklart vill jag komma tillbaka till sporten jag älskar, men innan jag gör ett nytt försök måste jag låta kroppen återhämta sig och gå klart min utredningen, sen får jag se hur mitt liv ser ut! =)


Hollywood nästa?! 22/3

Go morgon alla läsare, hoppas ni sovait gott och vet ni vad?! Idag är det fredag, ifall någon missat det tänkte jag, haha! Jag vet inte hur jag lyckas men varje gång jag ska ta det lugnt, blir det aldrig så, känner ni igen er?! Men klaga ska man då inte heller, mitt magsår verkar gått över, tummen upp för det! =D Har även hunnit starta en maskintvätt och ska snart damsuga. Asså shit jag låter som värsta hemmafrun, haha! Hollywood nästa eller?! ;) Lite senare ska jag på kalas hos min kusin, men innan dess måste jag hinna till min farmor, men det får bli efter maskinen är klar! Igår fick jag även hem ett paket från Grace, kom verklgien lägligt! Nu ska jag fortsätta mitt hemmafru liv, haha! Bloggar mer sen, puss!


Måste skaffa mig en karl!

Hej på er lala läsare, asså förlåt för super duper dålig bloggning denna veckan, skäms på mig! Har verkligen inte varit på blogghumör helt enkelt...... =/ Ska föröska skärpa mig itlls nästa vecka, lovar! Vid 19:00 mötte jag upp Emma för att käka litel unch/kvällsmat, vi hade det jätte trevligt. Vi diskuterade senaste utgången och hur den var :) Dock har jag fått värsta magknipen, mamma trodde det var magkatarr =/ Jag måste lära mig stressa ner, Emma mobbade mig och sa att jagh ade fått mens, haha! Vem vet, kanske det som har hänt, haha! Ah sen fick jag skjuts hem och resterande kvällen med att pillat ihop mitt klädhängare! ;) Asså shit, jag måste verkligen skaffa mig en karl, det tog mig ca 2 timmar att få ihop skiten och då skan i veta att det bara följde med 2 skruvar, haha! Men nu sitter den iaf (Visar er en anna dag!), nu ska jag lägga mig framför en film och sen så ska jag sova! Imorgon blir det tvätta, kalas och något jag glömt, haha! Ah ni hör, helt virrig i bollen, bäst att jag lägger mig snart, gonatt på er alla underbara läsare och så hörs vi mer imorgon, puss!


Mina nya leggings!



Tonårsfasoner! 21/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er! Med mig är det bara bra, trots att den lilla råttan (Mindy) väckte mig 4 gånger inatt.......... Lite små seg och inte tala om piss off på henne, haha! Får hoppas hon inte gör om det, vet inte vad som har flugit i henne, måste vara den förbannade trotsåldern -_-' Aja inte mer än att kavla upp armarna och visa vem som bestämmer! ;) För övrigt idag ska jag fixa lite små ärenden, hämta ut ett paket och även hitta någon som kan montera ihop min klädhängare, haha! Sist var Oscar jätte gullig och hjälpte mig med allt ihop, förutom soffa, haha! Den fixade jag faktiskt själv och vet ni vad?! Den funkar att sitta i, haha! Aja nu ska jag ta mig en kopp varm te, kännerm ig risig i halsen! =O Bloggar mer sen, puss!



Värt att tänka på!

Hej Droger, beroende heter jag!
Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än Diamanter, mer än Guld, och sorgen som följer mig är ett skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag är överallt, runt om kring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm. Jag bor hos dom rika och dom fattiga med. Jag bor längre ner i gatan hos dig, och är kanske din granne! Min makt är övernaturlig. Prova, så ska du få se. Och OM du provar mig kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att känna min närvaro, kommer att vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, med mera.
Och när du ser deras tårar, borde du känna sorg/smärta.

Men med MIG glömmer du!

Ditt samvete, Din uppfostran. Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Jag tar barn ifrån föräldrar, föräldrar ifrån barn. Jag kommer att få dig glömma din tro och skrämma iväg dina vänner. Jag kommer att ta allt ifrån dig , ditt vackra utseende, din stolthet, och jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir "ett" . Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du har och när du inte har något kvar, kan du skatta dig lycklig om du har livet kvar. Om du hör röster skrika i ditt huvud då är det bara jag. Om du ser syner eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig. Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig, men sen är det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär, och vi kommer aldrig att skiljas, Du kommer att ångra att ha testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min. Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig. Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det , du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/Har ett val Och du väljer/valde. Du hade kunnat sagt "Nej tack" och gått därifrån, Men nu har du träffat mig, Vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg,och kommer att hålla din hand ända ner i träsket.
Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dom flesta av oss skulle klara av.."



Always on my mind!

Satt och tittade igenom mitt arkiv på Bilddagbok och hittade lite kort på min lilla pojke, åh vad jag saknar honom </3 Han var verkligen världens goaste lilla iller och följde medm ig vart jag än gick. När jag pendlade till skolan så följde han med, när jag hade redovisning om iller var han med, när jag gick på marknader följde han med och även upp till katrineholm var han med (vi tog fel tåg), haha! Jag har massor av minnen med honom och kommer ALDRIG att glömma dig, min lilla bäbis <3







Hoppsan! 20/3

Go morgon på er alla mina små underbara bloggläsare! Idag är jag super, duper glad och vet knappt vad jag ska göra av all min energi, förslag?! =D Ska lite senare iväg till Grandgården för att köpa pellets till lille Ådi, hans bur behöver rengöras och sen så ska jag föröska mig på att bada Mindy, haha! Igår fick jag se henne & Santos leka ihop för första gången, whata sweet <3 Jag vet inte hur jag ska förklara det hela hm......... Men tänk er en tjock liten boll, med en liten kotte till svans som mockar spö av en avlång kudde, med en hårig hottdogg till svans, haha! Jätte söta var dom ^^  Nog om det, nu ska jag sätta mig lite med matteboken, jag hade tydligen prov idag, hoppsan! Bloggar mer sen, puss på er!

Min nya favo disklåt!

Hej på er, vet ni vad?! Jag har precis hittat min nya favo disklåt, haha! Så nu kan jag diska och ha roligt samtidigt, haha! Jag vet, jag är lite knäpp, men jag står för det iaf! ;) Ja då är det snart kväll igen och ska inom kort hoppa in i duschen, mitt hår är jätte äckligt, så det är på tiden! Jag har inte gjort så jätte mycket idag, gick till ICA för att handla mjölk och när jag kom hem ansåg jag att det var på tok för kallt att gå till farmor & ta en fika, haha! Nä jag var helt enkelt lat, med andra ord! Ska upp en sväng till Nettan för att lämna tillbaka filmerna jag lånat och så får vi se vad jag hittar på sen, lite småsugen på att baka bullar, ja jag är gotte sugen + att jag sedan får diska till min nya favo disklåt, haha! ^^' Aja bloggar mer sen puss på er!



Fina smycken från Glitterboxen!

Sitter och tittar på jätte fina smycken och hade jag haft en pv hade jag säkert önskat mig någon av dessa, eftersom jag snart fyller år, hihi :) Vilka skulle ni ha valt?! =D


Klicka här för Delfinen, Här för Nyckeln och Här för Hjärtat






God morgon 19/3

Go morgon alla mina små hjärtegryn, vad fult det lät, haha! Aja skitsamma, hej på er alla mina söta små bloggläsare, bättre?! ;) Imorse när jag vaknade, kände jag mig bra mycket piggare än igår och fick även en trevlig liten suprise, men mer än så får ni inte veta, hihi ^^ Idag så ska jag hälsa på min farmor och berätta att jag skaffat långt hår, haha! Jag vill ine gå in djupare än så, hon är rätt så gammal och vill inte mer än nödvändigt :) Sen ska jag försöka få tag på min kusin så vi kan få den där förbannade fikan avklarad, känner mig så dum, gått 1 år sen jag lovade det x'D Ska man se något posetivt i det hela, är det att grejer jag lovar håller jag alltid till 100%, även om det kan ta tid, haha! Att bero på något helt annat, jag blev gokänd på mitt Spanska & Psykologi-prov, wiiiii =D Nä nu måste jag fixa mig så bloggar jag mer lite senare! :)


Min favorit!

Go kväll, sitte just nu och kollar på Top Model, gör ni med det eller?! =D När det är klart ska jag sätta mig ner och plugga lite hade jag tänkt! ;) Jag vet inteo m det bara är jag, men tycker inten i att Josefin har väldigt maskulina drag?! Tänk så är hon Transexuell och om hon är det tycker jag det är skit ballt! =D Hon har faktiskt varit min favorit sen start och hoppas hon vinner oavsett om hon är Transexuell eller ej! =D


 
Kategori: Allmänt
Taggar: Josefin Sweden Top Model

Miss Patti Labelle & I!

Det finns en artist som jag ser upp till fruktansvärt mycket, många vet inte riktigt vem hon är. Men hon är så fruktansvärt talangfull så det finns inte och har en röst av renaste guld! Det är därför jag älskar Miss Patti Labelle och hon kan verkligen leverera en låt! De senaste åren har hon tappat den mesta av sin styrka i hennes röst, men går man tillbaka i tidigare arkiv, får en att förstå hur mäktig hennes röst engång vart! <3





Det var även några som undrade hur högt jag kan gå mer exakt och om vi säger såhär, jag har inga större problem att ta några av tonerna här nedan som Miss Patti tar. Dock vet knappt någon om det, mer än mina föräldrar, haha! Men vem vet, kanske spelar in något liknande för skojs skull, why not?! ;) 


Håller på att bli sjuk! 18/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bättre än mig, tror allvarligt jag håller på att bli sjuk....... Det var säkert mitt staff för att jag fick en puss av den där killen, haha! Iaf imorse då kl ringde kände jag att jag bara ville dra täcket över mig och somna om! Men det gjorde jag inte, fixade mig och sen stack jag till skolan! Vi satt mest och tittade på en film, så var en rätt slapp lektion och det passade mig utmärkt! :) Nu ska jag äta lite mat sen ska jag gå och lägga mig igen, är sjukt trött, bloggar mer sen!


Det fick verkligen inte hända!

Go kväll alla bloggläsare, jag har verkligen inte varit på blogghumör för 5öre, har känt mig jätte seg hela dagen, självförvållat?! Oavsett vad ska det bli sjukt gött att få lägga sig snart, trött så jag stupar snart, haha! Men innan dess lovade jag som sagt berätta vad som hände igår på krogen! ;)

Jag var som sagt ute med en tjejkompis igår och vi hade det jätte trevligt, vi satt och pratade, plötsligt kom en kille fram till oss. Han hade tydligen blivit bortfållad från ett annat bord han satt vid först och frågade om han fick slå sig ner ihop med oss. Ah vi började prata och plöstligt frågade han om vi ville ha något från baren, vi sa att vi kan ta en X-ider och som tack gav vi honom en puss på kinden ^^ När vi hade druckit upp dem bestämde vi att gå upp till taket för att ta en nypa luft och jag trodde faktiskt inte att han skulle följa efter, men det gjorde han, haha! Han frågade om vi ville ha något mer att dricka och så höll vår kväll på så xD Jag fattade inte fören senare på kvällen att han var intresserad av mig, men tyckte det var lite små skumt att han sa ''Du fattar inte vad jag gör för dig, nu när jag går ut och fryser för din skull'', vi var liksom ut mer än en gång och tog luft om man säger så. Varje gång skulle han stå och spänna sina muskler när vi stod där ute ^^' Det var lite blandade känslor, först var det Okej?! men samtidigt Wow! ^^' Hitintills är allt helt okej, men detk ommer mera, tyvärr........... I slutet satt vi mest och pratade. Han ville ha mitt mobil nr, ville träffa mig igen, prata om att skaffa barn och började prata giftemål, det var någonstans där jag kände att nä nu måste jag sätta ner foten. Men innan jag viste ordet av det så pussade han mig på MUNNEN!!! xD Det var en sådan grej jag hade lovat både mig själv och er att inte göra! Jag går inte på krogen för att ragga, utan för att träffa roligt folk och dansa! Jag var sjukt besviken på mig själv, men sen så insåg jag att det var inte mitt fel helt och hållet, eftersom det var inte jag som tog insiativet! Iaf mådde jag så illa tillmods att jag berättade om min situation och kort där efter så gick han, haha! Men han tog det ändå förvånansvärt bra tyckte jag, han satt kvar och pratade en liten stund, men man såg att han var chockad, stackarn! =/ Sen slutade det som vanligt, det blev en taxi hem xD


Avskild kärlek!

Filmen kanske inte har världens bästa skådisar eller bästa kvalité........ Men den har något intressant trots allt, dock kan jag inte sätta fingret på de xD





Sjukt galen kväll! 17/3

Go morgon på er alla min små söta bloggläsare! Hoppas allt är väl med er och själv har man nyligen vaknat efter en SJUKT GALEN utgång, haha! Vi började med att förfesta i min lägenhet och snackade lite skit, som vanligt! ;) Sen bar det av till bussen och när vi anlände till Skövde trippade vi glatt mot bogrens med våra 15 cm klackar, haha! Nettan hade gärna velat följa med oss, men eftersom hon skulle jobba sa vi att det fick bli en annan kväll! :) Ibörjan fick vi värsta tönten efter oss, jätte jobbigt, men han försvann rätt snart, då det kom andra som tur var, haha! Dock hände en grej som verkligen inte fick hända, men det är ingenting jag kan göra åt just nu, men det kan jag berätta om lite senare! Nu ska jag lägga mig under en filt till en bra barnfilm och bara ta det lugnt och försöka smälta gårdagens händelser, haha! bloggar mer sen puss!

 


 
 

Fram med locktången, sminket och allt löshår, hör väntas utgång!

Mums!

Jätte nöjd! 16/3

Hej på er, ursäkta för dålig bloggning, men haft lite annat för mig, sorry! Sen att min mini pc cp:ar gör inte saken bättre heller.......... Aja blogga från mobben är väl helt ok iof! :) Att bero på något helt snnat, jag har fått en jätte fin tröja av min moster och var bara tvungen att ha på mig den idag och visa upp den för er givetvis! Nu blir det mat och så bloggar jag mer sen, puss!

Intressant program!

Hej på er, hoppas ni har en fin kväll! Själv sitter jag och tittar på Skavlan ihop med släktingarna! Trodde detta var ett jätte tråkigt program, men det var faktiskt rätt så intressant :) Åh vad jag längtar tills imorgon, då blir det shopping på IKEA och vet typ vad jag ska ha som tur är, men alltid skoj att gå runt att hitta fler saker man egentligen inte behöver, haha! Nu ska jag titta vidare, bloggar mer sen eller imorgon! :)

Dagens fråga!

Hej Molly, jag har lite frågor till dig som jag önskar du kan ta dig tid till att svara :) Hur ska din dröm kille vara/se ut, ska han vara vältränad, vad är minimum & maxåldern för dig, är det viktigt med en bra utbildning på din partner och vad anser du är det viktigaste inom ett förhållande?


Hej!

Jag har egentligen ingen riktig ''mall'' hur min dröm kille ska vara eller se ut direkt ^^' Jag antar att när han väl dyker upp så bara vet jag! Men han ska väl vara snäll, charmig, spontan, öppen för nya förslag och ha hjärtat på rätt plats, oj nu lät detta plötsligt som en kontakt annons, haha! Utseendet är väl inte så jätte viktigt egentligen, eller?! Jag gillar killar som ligger runt 180, brunt eller blont hår och bruna stora ögon är absolut inget minus, haha! Men blå går minst lika bra :) Det är egentligen inget måste att han ska vara vältränad, men det är givetvis ingen nackdel heller, haha! xD Men ett litet krav är att han är i hyffsad god form, sen är det inget fel om han är vältränad som sagt, eftersom jag själv kan få mina små ryck till och från, hallå gammal elitidrottare! ;) Just runt ålder har jag inte tänkt på så jätte mycket på........ Men minimum är nog 19 om ens det och max 26! :) Just det där med utblidning ser jag som en relativt viktig punkt, jag vill inte direkt komma med i lyxfällan och ännu mindre bo på gatan, haha! Nä, men ni förstår förhopningsvist vad jag menar. Jag vill ge mina barn (om jag får några) en liknande uppväxt jag har fått och kunna skämma bort dem till och från. Inte för att mina föräldrar skulle bli dåliga på det direkt, haha! Nä men slippa ha känslan att ''tänk om pengarna inte räcker'' till etc.... Jag vill själv ha en stadig ekonomi och även kunna ge mina barn en trygg uppväxt, så som jag fått :) Grunden till ett bra förhållande för mig och säkerligen som många andra är ärlighet och trohet. Just ärlighet har jag aldrig kunnat vara för mina dåvarande partners..... Jag har haft lite för mycket att dölja och inte velat släppa in dem på livet, av rädsla att bli lämnad och sårad..... Men nu vet jag bättre tack och lov! :) Men ärlighet och trohet är väl en typisk grund, sen som ni vet hittar jag på mina egna små motton och en av dessa är ''Älska din partners brister, eftersom det gör just honom/henne unik''. Det kan vara skitsvårt, men en väldigt bra grej att tänka på då man bara vill slå en stekpanna i huvudet på sin partner, haha! Ah men ni fattar ^^



Hoppas jag har kunnat besvara dina frågor och du är nöjd över svaren jag gett. Fortsätt skicka in frågor antingen här på bloggen eller på min tillfälliga mail: [email protected] 


Go morgon! 15/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är bra med er! Skulle egentligen mötit upp en kille över en fika, men blev inte in riktigt så, kom lite saker i vägen helt enkelt ^^ Idag har jag inte så jätte mycket planerat, ska ner till Jönköping lite senare för att hälsa på par släktingar och eventuellt en kompis! :) Vi ska nämligen gå på IKEA imorogn och det är lite därför jag åker ner, sen är den inte heller fel att träffa vänner när man ändå är nere! Jag ska inte åka fören 18:00, så det är en stund till dess, nu ska jag springa in i duschen och så bloggar jag mer sen! puss!


Dagens fråga!

Hej Molly, vill säga att du är fruktansvärt stark som vågar vara den du är, oavsett vad andra tycker! :) Jag tänkte fråga, hur tror du att ditt liv ser ut om ca 10 år??? =D

Hejsan, haha vilken rolig & intressant fråga! Om ca 10 år hoppas jag har bildat familj, är lyckligt gift, bor i ett fint hus, har ett bra jobb som jag storm trivs på och kanske en liten knatte som springer runt :) Givetvis kommer jag ha djur, några illrar kanske och 1-2 hundar. Golden eller Collie låter som de där typiska familjehundarna eller en lurvig afganhund, skulle vara skönt att slippa allt hår överallt haha! Ungefär så hoppas jag på att mitt liv ser ut o m10 år! :)


Då var det klart!

Wop, wop! Nu är lägenheten ren, tvätten hänger på tork och jag kan äntligen pusta ut! Puh att det var så jobbigt att tvätta/städa hade jag helt glömt, haha! Emma kommer strax förbi, ska hjälpa henne ta utväxten och efter det ska jag göra iordning lunchen! Speckat schema va?! Känns bra att ha saker och göra, så man inte går hemma hela tiden :) Det kändes lite sådär att ha tvätta/städdag idag, speciellt när man såg att solen tittade fram......... Får hoppas på att den gör det imorogn, då jag är 100% ledig! =D Ah nu ska jag bara lägga mig i sänge och ladda om batterierna, haha! Kör dagens frågal ite senare idag, hörs sen puss hej!



Avancerat tvättstugelås! 14/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är bra med er. Jag har precis slängt in de första lasset med tvätt och hade inte varit för tvättstugans super lås som är så ''avancerat'' att inte ens orginal nyckeln går går i, hade jag till och med känt mig lite stolt! Nu är jag bara piss off, haha! Funderar starkt att ta med mig hammare ner nästa gång, haha! Ja nog om det, nu ska jag städa lägenheten så den blir ren och fin till middagsbjudningen =D Ah bloggar mer sen igen, puss!

Hemmafru!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas det är bra med er! Sitter just i telen och pratar med Nettan, tycker faktiskt det är ett under att jag lyckats hålla henne vaken, haha! Folk som känner henne vet om att hon har vissa tider hon ska nana, ungefär som en liten bäbis, haha! x'D Aja ska snart sova ändå, imorgon blir det tvättning, städning och en liten middagsbjudning. Ska eventuellt bada Mindy, hon börjar lukta konstigt ^^' Kan bli en intressant upplevelse eftersom hon aldrig fått prova på det, men någong dag ska väl ändå va den första eller hur?! Ush låter som en hemmfru, haha! Aja nu ska jag sova och så bloggar jag mer imorgon, natti! :)



Do you remember?!

Haha jag dör, kommer ni ihåg denna?! Den är så sjukt underbar, verklgien min stil av humor, lite små rå men ändå håller sig på mattan eller?! ;)



Läckra halspand!

Åh jag bara älskar dessa halspanden, riktigt snygga! Funderar själv på att bestella hem någon av dessa, dock gör urvalet det betydligt svårare att bestämma sig ^^

Klicka här för Guld, här för Silver, här för Koppar (Roseguld) och här för Hemligfärg 








Vill du handla snygga och trendiga smycken till bra priser och med fri frakt? Besök FIONAVINCENT.se

Pajadem in vårkänsla! 13/3

Go morgon alla bloggläsare, åh vad jagi nte var taggad för skolan idag eller?! Min säng kändes faktiskt som ett bättre alternativ, men till skolan gick jag trots allt och har bara 1 lektion kvar! Fatta vad jag längtar tills nästa termin då läser jag bara Spanska och Matte, slappt eller vadå?! =D Att bero på något helt annat, snön har kommit tillbaka igen........... -_-' Där försvann mitt hopp om våren, aja slapp iaf den förbaskade snön under bröllopet, hade iof vart en intressant upplevelse, speciellt med mina skor, haha! Idag ska jag försöka ta en fika med min kusin som jag lovat jätte länge nu, USH på mig! Fast förra gången var det inte bara mitt fel hihi ^^ Aja ska slänga iväg ett mess lite senare efter jag har slutat :) Ah mer än detta hade jag nog inte att berätta, bloggar mer sen puss!

Tillbaka blick!

Go kväll, ursäkta för lite små taskig uppdatering, men glömde helt bort bloggen och sen var det lite små skönt att bara kunna sitta tjöta massa minnen. Shit åh vad jag saknar att bo i Töreboda, all gemenskap man hade och allt roligt man gjorde under kvällarna, haha!  Galet vad tiden gått fort sen man tog studenten, tänker ni någonsin på det?! Iaf vi satt och pratade om massor, minnen, min utredning, vad vi gör om dagarna etc. Var verkligen jätte kul och skönt att bara kunna sitta ner och tjöta av sig! :) Imorgon är det Onsdag iaf och lovar att bloggningen ska bli osm vanligt! ;) Nu sitter jag med min lilla turban på huvudet och in väntar på att håret ska torka, sen blir det dejta kudden, är as trött, haha! Ah lite vad jag hade och säga just nu bloggar mer imorgon, natti! :)



Framme!

Hej på er, ja då har man kommit fram till Töreboda och sitter just nu i soffa och pratar gamla minnen, haha! Var glad att ni inte varit med på alla mina små knäppa äventyr, haha! Ska nog stanna en lite stund till, sen blir det hemfärd! :) bloggar mer sen :)

På tiden!

Go morgon alla läsare, hoppas det är bra med er, ska snart på lektion och sen blir det Iväg för att hälsa på Joanna och Tommy! Var grymt länge sen sist och ska med åka förbi lägenheten jag bodde i, ah tider de, bloggar mer sen! :)

Trevligt!

Hej på er, kom rätt nyss hem från en härlig fika stund ihop med Becci och var verklgien jätte kul att se henne igen! :) Vet inte hur länge vi satt och fikade, men det tog sin lilla tid om man säger så, men alltid lika trevligt! Om ca 1 timme blir det födelsedagsfirande, ska bli skoj :) Nu ska jag passa på att gå på toa (för er som ville vet) och sen blir det slappa i soffan, hörs mer sen, puss!


Maten på bröllopet!

Kom på att jag hade helt glömt av att lägga upp maten vi fick på bröllopet! =O Klantigt av mig, men här kommer den, det var verkligen jätte gott!









Inte jätte lägligt! 11/3

Go morgon alla läsare, hoppas det är bra med er! Kom rätt nyss hem från skolan och antar att jag håller på att bli förkyld........... Lite smått otur med tanke på att jag snart ska boka tid i studion! Aja får käka mycket vitmainer och massa andra piller, haha! Kanske ska ta fruktsallad till middag, kan man det?! ^^' Idag händer väl inte så jätte mycket, vi ska lite senare gå på kalas hos min kusin som fyller 15 idag! Jag tror han fyller det iaf, asså jag är så fruktansvärt dålig på veta när folk fyller, tack och lov att folk har fb, haha! Ah nu ska jag fixa lite mat, sen ska jag titta på paketet jag fick i fredags eller när det nu var, så bloggar mer sen, puss på er!


Home, sweet home!

Hej på er, ja då är man äntligen hemma igen och det är faktiskt rätt gött! Som man brukar säga, borta bra, men hemma bäst ^^ Tänk att det är bara 1 månad och 3 dagar tills nästa bröllop, sjukt vad vår släkt gifter sig, haha! Ska väl inte klaga egentligen, alltid kul att gå på bröllop och se andra personer finan lycka! =) Ah klockan är inte så jätte mycket och vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen faktiskt, konstigt va?! ^^' Får ta det osm det kommer, men först ska jag glo igenom hela finalen så bloggar mer sen! =D


Here we go again!

Go morgon allihopa! Sitter just nu i bilen påväg hem och ska bli rätt skönt att få komma hem. Det verkar som det har hänt något med min dator....... Därför jag bloggar via mobilen xD Vi skjutsade min faster till flyget och hade vi kunnat ta flyg till Sthlm från Skövde hade vi säkert gjort det, så kunde vi med gjort henne sällskap + kommit hem tidigare, haha! ^^' Jag fick lite fika pengar som tack för vi skjutsade henne, gulligt va?! =) Det var verkligen jätte skoj att träffa släkten och kunna vara sig själv upp till 110% :) Var grymt länge sen kändes det som, aja nu är den tiden över iaf ^^ Nu väntat den långa resan hem, men skoj har vi haft det trots datastrul, skoskav och skrynkliga tecken, haha! Ah det var lite vad jag hade och säga, bloggar mer sen, puss!

Grattis Robin!

Go kväll alla små nattugglor, hoppas allt är bara fint med er! Ja då är man tillbaka på hotellet igen efter bröllopsfirande och vet ni va?! Jag har inte ens ont i mina fötter! ;) Det enda jag fick utav kvällen var lite skoskav på hälen och mängder av skratt, haha! Skulle kanske ha spelat in spektaklets som bjöds på?! Aja det var iaf jätte trevligt och ursäkta för den sjukt dåliga bilden, men var verkligen sjukt dålig belysning så kunde inte fått någon bättre via mobben.......... =/ Men bättre än ingenting! Såg ni Finalen eller?! Jag tittade lite i smyg, haha! Dock hade jag hoppats på Ulrik, men man kan inte få allt och fick faktiskt Anton till finalen, alltid något! ;) Men givetvis ett stort GRATTIS till Robin och vem vet, kanske det är jag som står som vinnare nästa år?! =P Kan iaf börja med att spea in den nya blogglåten xD Ne nu ska jag sova och så bloggar jag mer imorgon, natti!


Kvällens outfit!

Nu blir det fest!

Ja då sitter man på bröllopet och har det jätte trevligt! :) Dock luktade det kossa när vi kom in men verkar som lukten har försvunnit på något magiskt sätt, haha! Kanske luftade ut?! ;) Som ni med kanske förstår kommer jag inte kunna blogga jätte mkt, men lovar göra mitt bästa, nu ska jag ta för mig så hörs vi mer sen, puss på er!


Stress! 9/3

Hej alla läsare, hoppas det är bra med er! Shit vad bråttom jag fick i slutet, men nu är vi iaf påväg till bröllopet :) Ska lägga på ögonskugga och lite mascara när vi kommit fram ^^' Bloggar mer sen, puss på er!


Era böner är besvarade! ^^

 

Mitt rum!









Snart framme!

Hej på er, ja då är vi snart framme och känns as gött, jag har börjat få ont i röven, haha! Jag är lite nyfiken på hur mitt rum ser ut, hoppas det är fint iaf och om inte kan man säkert be dem städa :) Bloggar mer sen när vi kommit fram, puss!


Dinner!

Go morgon 8/3

Go morgon alla läsare, hoppas det är fint med er! Sitter just nu i bilen påväg mot Sthlm, hoppas det verkligen det är värt att missa eventet! Inte nog med detta så krånglar min dator så får blogga från mobilen........ Fett irriterande, aja har det inte löst sig tills vi är framme i Sthlm tänker jag faktiskt slänga den och köpa en ny, haha! Några har undrat om jag kommer visa vad jag ska ha på mig på bröllopet och givetvis ska jag det, men det får bli imorgon! ;) Aja nu ska jag försöka lösa mitt lilla problem, men ligger en liten mini pc vid vägkanten kan ni nog räkna ut vad som har hänt, haha!


Är Transexuallism naturligt?!

Många gemför människan utifrån djurvärlden och vad som anses vara ''naturligt''. Att en hane och en hona behövs för att få fram en ny generation är väl rätt uppenbart, men det man fick syn på för något år sedan var att homosexuallitet förekom faktiskt i djurvärlden.

Man studerade en flockapor där man fick syn på att 2 honor hade ett band som var starkare än självaste hannen (ledaren)! Man hade även studerat flugor som visade tecken på att homosexuallitet förekommer  i djurvärlden, så gott som stora och små organismer!

Men hur är det med Transexuallism?! Förekommer det överhuvudtage inom djur världen?! Faktiskt så gör det det! Dett finns djur som föds 2 könade och även 3 könade! Vid en viss ålder bestämmer djuret vilket kön den ska tillhöra och blir antingen hane eller hona, med fullt fungerande organ för fortsatt fortplantning! På så sätt skulle man kunna säga att transexuellism inte alls är onaturligt och faktiskt förekommer inom djurvärlden också!



Diggar Caroline Af Ugglas!

Asså jag bara älskar Caroline Af Ugglas, hon är så fruktansvärt SÖT! Asså inte söt på det sättet utan mer gosöt, förstår ni?! Åh jag gillar verklgien hennel låt ''Tro på dig'' som ho hade i melodifestivalen 2007. Tycker hon är så söt med sin tjocka mage, sina kläder, sin hesa röst + denna söta låten, haha! Nej men jag diggar verkligen henne, hur go som heslt verkar hon vara iaf! Dock var hon förkyld då hon tävlade, men erkän låten är ju lite smått gullig, jag ska tro på dig, jag ska ge dig allt som du vill ha nanan aw ^^ <3



Glasklack!





In the ghetto! 7/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är bra med er!  Japp Torsdag och nu har jag helg, det hade vart riktigt gött OM jag hade fått sova ut imorgon, vilket jag inte får......... Eftersom vi ska till Sthlm på bröllop, ska vi tydligen åka redan vid kl 11 O_o* Inte nog med detta så ska vi vara på landet eller jag fattade det som det iaf, fanns en travbana i närheten, buhu! ^^ Detta måste vara första gången vi inte bokar hotell på Scandic, fast ska väl egentligen inte klaga, fick eget rum hihi Se redan där ser jag en posetiv grej mitt bland all hästlort, haha! Nä men jag är lite smått pissoff för att jag missar ett bra event, finalen i Melodifestivalen + en underbar utgång, haha! Men ska nog bli kul trots allt, om inte ska jag ladda ner SVT-appen så jag kan titta på finalen trots allt, haha! Fast det är endast om bröllopet verklgien suger! ;) Aja nu ska jag fixa lite små saker så bloggar jag lite senare igen, puss på er!


Förberedelser för nästa bröllop!

Go kväll på er alal bloggläsare, ja imorgon är det ytterligare 2 prov som ska genomföras och tror det kommer gå bra :) Har läst lite smått idag och tror det mesta sitter, om inte, stackars mig, haha! Tittar nu på lite olika klänningar inför nästa bröllop jag ska på och det är redan i April! Känns lite skönt att vara ute i god tid så man slipper stressa som sist, haha! Skorna är redan fixade och nu fattas bara klänningen hihi. Ska titta vidare och här är 1 av många jag fastnat lite extra för! =D  


Så söt!

 

Hejsan!

Hej på er alla fina, jadå är man i Skövde och solen skiner som vanligt :) Ska strax bege mig till mötet, men tänkte att jag hinner med att blogga först! Det verkar som min otur har försvunnit, om man bortser från att jag fick springa till bussen, haha! Men hann iaf med den hihi ^^ Ah nu måste jag fortsätta min lilla färd, sen blir det att möta upp Mamma för att titta kläder, bloggar mer sen, puss!


PS: har fått en jätte fin finne mellan pannan och näsan haha!

Dåligt start på dagen! 6/3

Go morgon alla läsare, hoppas er dag startade bättre än min......... Redan när jag vaknade kände jag att, näh skit i att gå i skolan idag och givetvis lyssnade jag inte, big mistakes! När jag var klar för att gå såg jag att bussen gick om 5 min och funderade på att skita i frukosten (Shaken). Men eftersom jag är så duktig så gjorde jag i ordningen och när jag öppna flög allt ut på mig......... Bra början va?! Fick choklad på tröjan, byxorna, mitt hår (topparna) och jag som hade duschat kvällen innan xD Eftersom jag blev tvungen att skölja ur håre lite snabbt, byta kläder och missade givetvis bussen och fick gå till skolan + att min ena nagel lossnat, BAH! xD Aja hoppas dagens tabbe är gjor iaf, idag ska jag in till Skövde för att gå på möte eftersom jag missade mitt sist pga ingen sms påminnelse och sen blir det gå i affärer, jag måste trösta mig av dagens händelse haha! Bloggar mer sen, puss på er!


Ta upp gammla vanor!

Något man ofta glömmer bort är hur underbara ens föräldrar egentligen är, kommer ni ihåg när man var små då man sprang ner från trappen varje dag då de kom hem från jobbet?!

Jag minns att jag och min bror sprang ner från trappan för att hinna först, på nogot konstigt sätt kom jag alltid först, utlämnar helst inte detaljer hur det kom sig, haha! Men allt efter åren försvinner det beteendet och byts ut mot ett Tja/Hej, har ni tänkt på det?!

Det är lite komiskt ända sedan jag berättade vad jag hade gått och burit på i 10 år har jag blivit betydligt ödmjukare! :) Jag brukar ge dem en kram då det kommer innanför dörren eller bara helt random, jag tror det är viktigt för dem känna sig sedda! Idag gav jag dom dock ingen kram, men de ska få kyckling soppa till kvällsmat och så kan de få en kram sen när jag ska åka hem hihi ^^ Men gör som jag, bara krama om din Mamma eller Pappa, de blri jätte glada över bara en sådan liten grej eller varför inte göra som jag gör idag, fixa kvällsmat! ;)



Promenad eller plugg?!

Hej på er, känner mig fruktansvärt trött och verkligen o motiverad till att plugga överhuvdtaget idag........ Jag känner för att gå och bara fortsätta gå tills jag inte orkar gå mer, haha! Jag tror mest jag är så fruktansvärt unnderstimulerad så är säkert därför, haha! Till helgen ska jag på bröllop uppe i Sthlm, ska bli roligt, det negativa med detta är att jag missar finalen i melodifestivalen, ett event och sjukt rolig utgång........ Det suger rätt hårt, men får ta igen det nästa helg som kommer helt enkelt! ;) Kan lägga upp en bild lite senare på vad fför något jag ska ha på mig, nu ska jag överväga promenix eller plugg, bloggar mer sen! :)


  

Bra start på dagen! 5/3

Hej på er alla coolingar, shit vad bråttom jag har nu! Bloggar väldigt fort helt enkelt, ja idag har jag prov och fick iaf 45 min att läsa på det mesta, borde gå då tycker jag ^^' Ah idag är det Tisdag och jag har inte jätte mycket planerat, ska plugga lite smått när jag kommer hem och sen får jag se vad jag gör av dagen, nu måste jag skynda mig så bloggar jag mer sen! Just det några undrade hur jag börjar min dag och jag gör det som alltid med en Shake, 3 dl gul mjölk och sen en pulver påse, as bra! Nu måste jag skynda mig, puss hej! xD


Studerandet straffa mig!

Vill ni veta något hemskt eller ah mest för mig, haha! Asså jag tänkte, ah men efter Top Model skulle jag läsa lite psykologi och när jag tittar i min väska finns inte pappret eller anteckningarna där!? =O Jag hade tydligen laggt av dem hemma -_-' Så bra gick mitt studerande och imorgon har vi prov, jag som trodde det var på Torsdag........ Aja kan det jag behöver så ska nog gå bra, men ändå fett sjukt störande när man för engångs skull tänkte plugga, se det är helt meningslöst för mig, haha! Aja nu ska jag nana och så får jag hämta mina papper imorgon och göra som jag brukar, läsa på i sista minuten, haha! Natti puss på er! :)



Dagens fråga!

Hej Molly!!! Åh vad glad att du tar dig att svara på just min frågao och vill att du även ska veta att du är jätte vacker oavsett vad andra tycker om dig! =) Jag undrar ltie vad är ditt mål, hur vill du själv se ut som tjej när hormonbehandling är klar, samt din operation? Du pratade om C-kupa, lite därför jag undrar, tacksam för svar! :)


Hej, åh vad gulligt sagt av dig, blir jätte glad över dina vackra ord ska du veta! =') I nu läget drömmer jag om att bara få mina hormoner för att kunna få påbörja mitt ''nya'' liv, men givetvis har jag en önskan om hur slut resultatet ska se ut :) Något jag tycker är väldigt vackert är smala kvinnor med stor bröst och det säger väl en hel del hur jag vill ha mitt slutreslutat ^^ Som jag tidigare tagit upp kommer hormonerna hjälpa mig med former så väl som mina bröst, att jag kommer spruta in ett och annat i dem är nog rätt uppenbart,haha! En person jag verklgien tycker är fruktansvärt vacker är Kissie, hon har verklgien GALET VACKER!!! Jag vill inte dirket byta liv med henne, men att få ha en liknande kropp hade jag inte sagt nej till, haha!




Läskigt gulligt!

 

Pluggis! 4/3

Go morgon alla läsare, hoppas allt är bra med er, jag har precis slutat skolan och ska snart sätta mig med allt pluggande, blööö xD Fick tillbaka mitt Naturkunskaps prov förra v och jag IG!? Jag fattar ingenting, jag brukar sällan behöva plugga till prov........... Men för att vara på säkra sidan ska jag plugga till nästa jag har oavsett om jag anser kunna det mesta, vill vara på säkra sidan, haha! Så idag blir det plugg hela dagen, sen ska jag träffa Nettan för  titta film ihop, hon kom hem från Paris igår och tydligen köpt med sig en grej hem till mig, wiiii =D Som ni med kan se har jag inskaffat en ny parfym och den är verkligen super, I LOVE IT <3 Aja nu ska jag sätta mig ner med Naturkunskapen, Spanskan och Psykologin så jag inte kuggar, haha! Nä lika bra att göra någonting bra av motivationen undertiden man har den, sen blir det plugg matte, usch vilket ''liv'' jag har, haha! Bloggar mer sen puss på er! :)


Lilla Jönssonligan - Cornflakeskuppen

 
































Så söt!

Ligger just nu i soffan och tittar på Nalle Puh som går på Disney, haha! Åh han är ju så söt, jag bara måste skaffa mig en Nalle Puh natti-tröja, haha! När jag var mindre var Iår min favorit eftersom han var mest lik en häst och hade en söt liten svans med en rosa rosett på ^^ Nu ska jag titta vidare så bloggar jag mer sen igen! :)


Galen kväll! 3/3

Go eftermiddag, utgång igår och vart ska jag börja?! Den var verkligen HELT GALEN, haha! Träffade jätte mysigt folk och fick massor av posetivt bemötande! :) Som ni vet går jag bara till krogen för att dansa röven av mig och träffa härligt nytt folk, men jag vet inte hur många händer jag fick ta bort från mina höfter igår, haha! Galet men en efter en åkte dem bort iaf, haha! Något jag inte heller ritkigt kan förstå är varför alla mina utgångar slutar med taxi hem, haha! (Vi missade bussen) Men det vart en lyckad kväll iaf, idag blir det ta det lugnt plugga lite smått till 3 olika prov jag har i veckan och sen får vi se vad som händer! bloggar mer sen, puss!





Without my hormon's I still look like a boy, but inside I'm a girl!

Skål alla läsare!

Ångest!

Sitter just nu och väntar på att mitt hår ska torka från duschen. Tror att min färgning gick relativt bra, inte helt säker än, men hoppas på det iaf ^^' Sitter just nu och lyssnar på Antons låt begging, asså seriöst hur söt är han inte eller?! =D Dagar som dessa man ångra att man inte gjorde klart låten till Melodifestivalen 2013, haha! Nä skämt och sido. Nu ska jag snart lägga in hårinpackning så bloggar mer sen, puss!

 

Webbhandlaren.se

Gangster! 2/3

Go morgon, jag kom nyss till Mamma & Pappa och ska försöka ta utväxten, har inte hunnit boka tid klantigt nog......... Aja lika bra att göra det själv, om jag nu kommer ihåg hur man gjorde, haha! Var jätte längesen jag färgade mitt egna hår, brukar oftast göra det hos frissan xD Ah idag blir det utgång och kommer bli jätte kul! Vi blir eventuellt 5 st, kommer bli galet skoj eller som man i Skaraborgstrakten skulle ha sagt, skiiii ^^ Ah eftersom jag inte pallade med att fixa mig när jag gick till mina föräldrar fick det bli min OnePice och jag kände mig som en liten gangster, haha! Folk trodde säkert att jag var en massmördare eller nåt för stirra de gjorde dom iaf, haha! Nu blir det ta utväxt och så bloggar jag mer sen, puss på er, eran egna lilla '''gangster'', haha!


Dejta kudden!

Go kväll alla läsare, verkligen jätte ledsen att bloggningen vart usel denna veckan, men har haft en up and down period de senaste dagarn (skumt)......... Nu är det bättre i vilket fall, idag åkte jag in till Skövde för att gå på möte angående mina tankar runt utredningen och när jag kom fram fick jag beskedet att mitt möte var den 2/2?! Blev lite förvånad eftersom jag inte hade fått något sms om det O_o' Iaf, hon som jobbade där (personalen) var jätte gulliga och bokade in en ny tid nu på Onsdag kl 15:30 =) Efter det åkte jag till Elins och shoppade lite små saker. Idag var det första gången jag gick på stan helt solo, kändes lite läskigt i början, men allt eftersom släppte spänningen och plötsligt kändes allt helt naturligt. När jag var klar bar det hem för att hämta ut mitt ''lilla'' paket och efter det har jag suttit hemma ihop med familjen och nu sitter jag här, haha! Ska strax gå och lägga mig för att orka med morgondagen då det väntar utgång ihop med tjejerna, kommer bli galet! Nu får ni alla sova så gått och så hörs vi mer imorgon, puss på er!


Santos helsar natti!

Vad kan detta vara?!

Finger accessoarer!




1 Mars!

Go morgon på er, var som sagt i Skövde igår och jag var helt slut när jag kom hem! Jag hade verkligen ingen ork för att blogga....... =( Men nu har jag fått sova ut och precis fixat mig, ska snart bege mig in till Skövde för att gå på ett möte angående Transexuallism och sen blir det hem för att hämta ut ett paket som kom igår =) Här några av sakerna jag köpte igår btw, nu ska jag fixa det sista så hörs vi mer sen, puss!