Detta måste få ett slut!

Som ni vet hade jag ett alterego vid namn Mr: Lip då det var som tuffast, men han gjorde inte alltid ''dåliga'' saker! Jag hade fått höra av en kompis att han hade fått skivkontrakt och blev jätte glad för hans skull, tills han en dag berättade att han hade blivit blåst på pengar......... Jag vill inte dömma någon i förhand och ville se om det han sa verkligen stämde in. Under samma period hade jag kontakt med ett annat (riktigt) skivbolag och kunde på så sätt väva in detta lilla projekt, på ett väldigt diskret sätt. Eftersom jag inte har några jätte problem med pengar kunde jag gott göra detta och allt eftersom klarnade det upp att min kompis hade rätt i det han sa.



Detta måste få ett slut!


Detta är Kim, han påstår äga ett skivbolag vid namn Plastic Reckordz Of Sweden och blåser folk på pengar i lov om att ge dom skivkontrakt. Han går under namnet DJ Bulio på en hemlig Fb sida och har ett youtube-konto vid namn DJBulio. På Fb går han under namnet Tintin Kungen, men hans egentliga namn är Kim Klevbom.
Tyvärr är han bar en av många som lurar folk till att kunna uppfylla just deras dröm, hjälp till att sprida detta meddelande vidare och förhindra att fler går i samma fälla!


 




För min del rörde det sig bara om 6000 - 7000 kr. Men för andra kan den summan ha en betydligt större betydelse. Kopiera och klistra in detta på din blogg eller Fb (Glöm inte bild). Tillsammans kan vi få stopp på personer som honom!

Tack i förhand! <3
Kategori: Allmänt
Taggar: DJ Bulio DJBulio Kim Klevbom Konto Kungen Of Plastic Reckordz Skivbolag Skivkontrakt Sweden Tintin Youtube
1 din mamma:

skriven

ursäkta kan du ta bort detta inlägg? jag känenr honom å man ska inte hålla på så som du gör. TACK!

3 Sarah:

skriven

Han är partilles största mytoman, brukade känna honom och han ljög om allt, brukade vara om smågrejer, samt allt och ingenting, men nu för att lura folk på pengar.. Det är ju sjukt! Tycker du gör jävligt rätt i att publicera honom med namn och bild, folk förtjänar att veta, usch för sånt!

5 Matilda:).:

skriven

jag & några till tjejer jobbade åt honom för en krog i göteborg, han lurade oss alla på pengar, dumt nog var vi dumma nog att inte skriva på ett anställningsavtal innan vi började jobba, utan han sa att de kommer, men de kom aldrig. Jag var en av dem som försvarade han när all sa att han ljög, vilket jag ångrar grovt, han ljög om hela sitt liv för mig under ca 2-3 års tid. De va lögner om hur han var, vad han kunde göra och om sin familj mm. Han är den falskaste personen jag någonsin träffat och säkert kommer att träffa, mig blåste han bara på 2000, men jag har vänner som han blåste på över 10 000. Så jag håller med detta måste få ett slut!

7 jennie:

skriven

Detta är SANT!

Jag har olyckligtvis varit tillsammans med killen för några år sedan, och han lurade folk på allt då. Inte just musik relaterade saker men allt annat, att han var klubbvärd och ägde klubbar, att han hyrde ut lägenheter, att han hade massa pengar (medans han hade 0öre varje månad) Jag hängde själv ut honom för allmänheten så att ALLA skulle få reda på vem han var.. men nu har han alltså lyckats "byta" identiet till "DJ Bulio"

9 JohnDoe:

skriven

Ja hans flickvän måste ju vara blåst som ens kan ha ett förhållande med honom. Han påstår att han tjänar 300.000 i månaden på sina företag så pengar är inget behov för honom, ändå försökte han lura av mig ett antal tusen men då ringde jag nå samtal och satte stop för det så jag klarade mig men jag tycker synd om er andra som blivit drabbade.

11 Det måste göras! :

skriven

Det folk måste göra är att polisanmäla han! Då kan det få ett slut!

13 syter2:

skriven

sen kallar man inte en människa man inte känner för blåst (JohnDoe).

det är inte hennes fel att han är född som mytoman och som en manipulativ jävel som han är. han har nästlat in sej så hårt, men det är inte hennes fel. hon var eller ÄR kär i honom. kärleken är blind. men jag kan hålla med att hänga ut honom faktiskt, för han ska fanken in på ett ställe med vadderade väggar där han hör hemma å låta min syster vara!

15 Anonym:

skriven

Polisen har tatt idioten å tjejen är på väg hem! Hon är skadad å skakad efter allt detta så ni som är hennes så kallade "vänner" måste stötta henne!!

17 jopp:

skriven

hej på er,jag skriver nu som nära person till KIM
håller med er alla om det som hänt,fått lite för dålig
info,från början,men som sagt inte mitt fel att han gör som han gör,han behöver vård massor av vård,
men när polis och övriga skiter i det,som dom säger vi har inte tid,jag kan lova hur hårt vi jobbat som familj för att få hjälp.men tyvärr får ingen,jag vet att han begått dessa saker men får ingen polis att förstå,senast så blev han frikänd från alla brott efter en timme i häktet,jag och en polis blev förbannade för detta,men hon åklagare såg inget som band Han till brotten,efter 58 minuter,oj en polis som jag känner har jobbat med detta i ett år,det löste en åklagren på 58 minute,vi ber alla om ursäkt som har råkat illa ut,men ni ska veta fan va vi sliter för att få rätt på allt,men kan säga mydigheter går inte att slås imot,men vi lovar vi gör allt för att han ska in för vård jag lovar

19 ex flickvännen som ni skriver skit om!!:

skriven

jag tycker den som har skrivit detta kan ta bort allt som stå om mig! jag är jävligt irriterad på att folk skriver massa skit om mig och mitt liv! jag har lärt mig om mitt misstag och vi är inte tillsammans mera. Men att anklaga mig att jag skiter i mina barn är en stor falsk lögn!! JAG älskar mina barn och tar hand om dom! så jag hoppas verkligen att den som har skrivit denna JÄVLA skit om mig tar bort den! och om inte så anmäler jag den som har denna blogg för att trakasserier. jag står för vem jag är och vad jag har gjort. Men blir så jävla sur att folk inte sliutar och lägga sig i ens liv och måste skriva ut de på internet!

21 Stephany:

skriven

Hej Alla Ni som blivit lurade av denna pajjas! En vän till mig ha oxå blivit "lurad" Av snorungen som utger sig för att vara någon. Just nu sitter hon hemma med en 1½ år gammal Amstaff Valp sm han dumpat hos henne... Ja skulle vilja be er att bilda en facebook grupp där ni ALLA reggar er så att Polisen kan få ihop tillräckligt med Bevis för att kunna fälla honom i domstol! Är det någon här som vet om hans föräldrar går att nå? Mvh Steph!

23 Bella:

skriven

Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta åt allt jag läser!
kan säga har också varit tillsammans med den här pajasen och han är så jävla patetisk och han ljög om allt och sa att hans farsa ägde en natt klubb och samt jobbade som polis chef? haha de håller liksom inte!
Han skulle ta med mig till gbg och vi skulle ha det så bra och han skulle köpa massa saker till mig m.m
Han betalade inte en spänn när han va här och han levde på mig i månader och sen mådde han dåligt pga av att de hände hänt en olycka med hans minsta son och han förlorade honom i en bil olycka m.m
Sen så va han säkerhettsvakt och han skrev massa låtar och bla bla bla..
Fick inte göra nånting för honom , skulle alltid veta vem jag snackade med i telefon eller vem jag skrev med ?
Så fort jag skulle gå nånstans skulle han veta vart.
Men det är inte det roligaste.. Sen efter ett tag vi va tillsammans så snackade han med sitt "ex" hela tiden om hans dotter m.m
Sen skrev han till tre olika tjejer när han va med mig och han träffade två av dom
Så under tiden med mig så va han och träffade två andra..
Sen när jag har allt svart på vit så förnekar han allt.
Men de va ju bara för dom här tjejerna skrev till mig.
Asså han är den största idioten jag nånsin har träffat och jag hoppas seriöst att han åker fast för han ljuger hela tiden om vem han är eller vad han gör för att försörja sig m.m
nog att var de nåt år sen jag var med honom nu men det spelar ju ingen roll för han är ju samma skrot och korn än!

25 Niklas:

skriven

Tja, om du har kvar hans nummer så kan du gärna skicka det till mig på Facebook, niklas metsälä.. Han har gjort samma sak mot min syrra.

27 rolf klevbom:

skriven

hej vet att alla är bittra på han ,jag med som far,jag har ett par barn till,som är helt okej och stör inga,jag försökte för två dar sen kontakta kim som jag inte sett på ett år,hårt för en far ovasett va han gjort,gjorde det på facebook, helt plötslig så skrev han på min lur,jag sa till han ring mej direkt,vad hände inget,jag vi be er alla som råkat ut för hans saker om ursäkt,jag visste inte,hur illa det var,eller så är jag en dårlig far jag vet inte

29 lol:

skriven

Precis som ovanstående skrev "gripen för flera våldtäkter". Grabben är sjuk i huvudet och förtjänar inget medlidande. Blä på hans föräldrars gener och på att dem inte vet vad kondom är för något, detta är anledningen till varför jag tycker abort är okej.

31 anonym:

skriven

Råkade själv ut för den här killen nu i sommras, i Juli. Han påstod sig heta Marcosh Brate Wradic och hade tagit över DOOM nightclub i Linköping.
Han sa att hans ex var sjuk i huvuudet och att de hade två barn tillsammans (ena dttern hade dött i en bilolycka) och att de adopterat två andra.
Han ägde tydligen en stor gård i Blekinge och var musik producent och hjälpte andra att få skivkontrakt..
Märkte rätt tidigt att något var fel då han efter en dag ville ha barn och hade köpt förlovningsringar, efter ca 2 veckor gjorde jag slut och han blev rasande. Hotade med hemfridsbrott etc.. sjuk snubbe..
Allt går upp nu när man ser alla andras historier, tänk att det kunde gått ännu värre som det gjort för dessa stackars flickor som blivit antastade.. hemskt..
Hoppas han verkligen får sitt straff nu! Tycker synd om hans far som tidigare skrivit, DU behöver INTE ursäkta dig för vad din son gjort!

Tror att vi alla som råkat ut för honom lärt oss en läxa, aldrig mer!

33 Anonym:

skriven

Han blev gripen idag! Bara så alla vet!

35 anonym:

skriven

han befinner sig nu i lilla örnsköldsvik i västernorrland

2 JohnDoe

skriven

Allmännheten bör få veta sanningen. Ta inte bort inlägget.

4 Hanna

skriven

Håller me Sarah. Han e världens största mytoman å förvånar mej inte alls att han nu lurar folk på pengar. Äckliga jävel. Häng ut han bara'!!

6 Hon

skriven

Kim har nu nässlat in sig hos en 3 barns mamma och han påstår att han har hur mycket pengar som hela och att han har hus i Uppsala . Och att han har 3 företag. Men ändå lever han på henne och hon går på soc! Men enligt honom så kommer han inte åt sina bankomatkort då hans farfar tydligen har dom.! Och han har sagt till henne att han är 89a och heter kim buliobastich. Vi har berättat för henne om honom men hon säger att folk försöker sätta dit honom och att det inte stämmer det vi säger. Och enligt rykten hat han tydligen slått henne. Och han ska tydligen vara efterlyst. Och gömmer sig tillsammans med denna tjej och hon vägrar å svara när vi ringer och hon vill absolut inte tala om vart dom är. Så han har fått en 3 barnsmamma att glömma av sina egna barn för honom!

8 Nathalie

skriven

Detta är faktiskt sant då jag själv har jobbat åt honom. & kan ärlig med bestämt säga att ja känner honom väl eller jag trodde ja gjorde det tills söndagen den 28/7 när allt börja hända. Detta som ni ser på bild är Kim Klevbom & är 92:a. Han är nu efterlyst för en hel del saker & är på rymmen med en tjej som står min familj väldigt nära. Tyvärr tror inte hon på oss att detta då är sant utan hon gör det valet att lita på honom ist vilket är tragiskt då hon skiter i sitt barn för att vara på rymmen med honom. Tycker det är bra av dig att varna folket för honom då han egentligen ska sitta inne på psyk! En vän till oss har varit i kontakt med hans lillasyster & berättat hela historien om då Kim.

10 Rebecca

skriven

Jag har jobbat för han, han har blåst mig, han har visat sina vapen för mig, har sett hur dålig han är med barnen, känner hans flickvän, har vart hemma hos dom flera gånger osv. Hela skiten är sann och saningen ska ut!

12 syster

skriven

Jag är hennes syster, å kan säga att hon inte alls skiter i sina barn.

14 anonym

skriven

Han har lyckats lura en hel del vad jag förstått! Men jag kan intyga att han har en fruktansvärd äcklig inverkan på tjejen han har nu, då jag vet om att hon till viss del helt ärligt faktiskt struntar i att ta sitt ansvar över sin yngsta dotter, då mina föräldrar gjort de åt henne! Så så länge hon lever ihop med detta pucko så anser jag inte att hon är duglig till att ta hand om sitt barn! De är den verkliga sanningen.

16 Hon

skriven

Tjejen som nu är tillsammans med kim har blivit av med sin yngsta dotter då hon väljer att vara med honom och har sovit ute med dottern i Partille ist för att vara hemma hos henne i Vårgårda där kim inte kan visa sig.. Fattar inte hur man kan välja en kille framför ditt barn eller rättare sagt sina barn för dom 2 andra barnen hon har får hon inte träffa längre pågrund av sina val hon gjort. Är hon levt med kim

18 Tagzz

skriven

Ja Kim ja :P vad kan man säga, han ljuger, själ,, ber folk han är skyldig pengar göra inbrott oss folk han känner för att ta värde saker, samt lurar han folk som du skriver. han måste inse att han inte kan komma undan lagen samt alla han lurat.

20 Anonym

skriven

Jag blev tyvörr oxå utsatt för denna mytoman han sa samma sak im skiv bolag men hävdade oxå att han ägde vakt bolaget som visar på tunnelbanan på tv mm han skrev oxå alla kapten röds låtar blev blåst på pengar med men dock inga större summor som du anmälde du honom?

22 anonym

skriven

Hans pappa finns på samma folkbokföringsadress som Kim

24 anonym

skriven

Polisanmäl enda rätta Så att han får vård o hjälp för nu är det åt helvete för många tjejer som mår dåligt av en person Han har inte en spänn äger inte något. Jobbar inte , aldrig gjort

26 Anonym

skriven

Här har vi kim i ett nötskal, han gör allt för att han själv ska tro vad han säger till andra. Han är för det första det minsta barnet, han har 2 äldre syskon som är fantastisk schyssta.

Kan inte ens fatta att Kim är syskon med dem, Kim är ju typ totalt blåst. han ljuger, själ, lurar alla han kommer i kontakt med. han ljög en gång för några år sen om hur hans storebror blivit knivhuggen för att troligen få något.

Dem han är skyldig pengar till försöker han ge bort saker han inte äger, han säger i något med stil" Gör inbott hos farsan, syrran, eller brossan" så är vi kvitt. Han har även försökt skriva sig på adresser där syskonen bor för att försöka få folk att gå dit och leta. Han har till och han har till och med gott så långt att han utger sig för att vara hans bror som i själva verket är raka motsatsen till han. har träffat hans syskon och både Kims syster och bror är riktigt schyssta personer.

Han har även tagit ut telefoner i andras namn, stulit från gamla och värst av allt. skyller ibland ifrån sig på sin familj.

Han är skyldig mig pengar och han börja snacka om att jag kunde få dem av hans bror, (vilket jag visste inte stämde) sen började han med att tjöta om att jag och han kunde ta oss in hos hans b pappa eller syser, vänner ja hela tiden något liknande.

Han är en person som kommer råka illa ut nångång. vilket han får skylla sig själv. han har totalt förstört sitt liv och många fler liv han borde sitta inne och vårdas i några sekel eller 2

28 re:din mamma

skriven

Kim Klevbom är nu gripen för bland annat flera våldtäkter.

30 Anonym

skriven

Skyll inte på några föräldrar här.
Jag känner också till honom privat, och jag märkte fort att det inte stod rätt till.
Han behöver vård.

32 Anonym

skriven

Tycker synd om er som råkat ut för denna snubbe, han behöver seriöst låsas in. Jag kände han innan han började bete sig såhär, han har alltid försökt få folk att tro på saker som inte stämmer, han har försökt få folk att tro att han är äldre än vad han är och tror att han är någon som har respekt.

Det roliga är att ingen respekterar han, alla ogillade han mer eller mindre.

Han har en syster som inte verkar ha en hel full back med läsk, hon förnekar det mesta som hänt och tror seriöst att han är 100% oskyldig. hans bror som nämns i vissa av kommentarerna ovan är faktiskt en av få som försökt hjälpa sin bror innan allt detta hände, dessutom kan man inte tro att han äldre bror är från samma familj, helt olik de andra, riktigt trevlig och schysst person.

Hoppas kim låses in och får den vård han behöver.

34 anonym

skriven

Kom sitter anhållen i Gävle sen söndag 17/1-16