Videoinlägg

Betalar för smärta

(null)


Hej på er!


Då jag äntligen hemma efter en lång dag och haft väldigt trevligt. Även om det knappt hänt något märkvärdigt. Men ibland är det skönt att ha det så också! Inom rimliga gränser eller hur man brukar säga.

(null)    

Imorgon ska jag packa det sista. Vilket är väldigt mycket! Jag börjar fundera över att slänga allt i en grå säck. Kasta skiten mer eller mindre. Haha! Varför ska packa vara så oerhört svårt att göra? Jag menade. I ärlighetens namn är det den enklaste biten. Fast det finns tråkigare saker. Som att klippagräs, laga mat eller gå till gymmet. Haha!

(null)

Bero på gymmet. Jag har mer eller mindre varit handlingsförlamad hela dagen. Tack vare mitt rump-pass. Samma visa varje gång när den övningen ska göras. Alla vill ha en snygg häck. Men vägen dit är fan inte skonsam. Att sitta gör ont, att böja sig gör ont och att ens gå gör också ont. Ändå utsätter jag mig för det.... Samt betalar för att göra det. Haha! Sjukt!

(null)    

Det var enklare förut. Då sprang jag lite på bandet och därpå var jag klar. Haha! Blev inte gymmet idag. Som ni kanske förstår. Min röv behöver vila och jag vill gärna inte behöva gå med kryckor imorgon. Haha!

(null)    

Nog om detta! Till er som undrar. Nej jag använder inte smink till gymmet oftast. Jag spelade in en video och där av sminket. Som jag dessutom fick sota efter då jag fick ringa kry.... haha! Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!


Vitaminer

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Det är inte skoj att tänka på vintern. Men som vi alla vet är helvetet snart här igen. Trafikolyckor, köldskada deluxe och fan vet vad.


Då är det bra att ladda upp med vitaminer. Något jag äter mycket under julen är just apelsin. Hur gott är inte det? Tänk att få det dagligen på morgonen. Utan tillsatt socker. Ja, men ni förstår hur bra! Behöver jag säga mer? Svar nej!

Noll koll

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och vaknade ganska nyss. Ska strax göra mig redo för dagen och bege mig till gymmet. Därpå ska jag sitta i ett möte och kolla genom lite saker.

(null)

Mesta av dagen ska gå till att packa ner köket och prydnadssaker. Om bara några dagar åker vissa grejer. Det som är värst av allt är att jag måste mellan landa. Tydligen gick det inte komma intill tidigare... KUL! Men andra sidan kan det bara bli bättre!

(null)

I nästa vecka ska jag åka och kolla på golv, mattor, tapeter. Mycket andra tråkiga saker också. Jag är verkligen inget inredningsfreek. Men när jag väl är igång går det snabbt. Kommer givetvis inte göra detta själv. Haha! Men det kommer bli bra när det är klart! Vill ni veta en hemlighet?


(null)

Jag har inte en blekaste hur lägenheten ser ut. Haha! Det blev väldigt spontant och jag förbereder mig på det värsta! Både fysiskt och psykiskt.... Där av att jag ska byta ut mer eller mindre allt i köket. Haha!

(null)


Nog om detta. Slänger upp lite bilder från den bästa restaurangen på Öland enligt mig. Ligger i Södvik snett emot piren. Vi hörs mer sen. Puss på er!

(null)


Videoinlägg


Gårdagens outfit


(null)

(null)

Go kväll


Dagen har varit jätte bra och jag är precis klar med vloggen. Det känns väldigt skönt och glad att jag bara tog tag i detta! Men jag kommer påbörja redan nu. Näste video. Jag vill logga i framkant och det är nämligen inte en vlogg. Haha!

(null)


Slänger upp lite bilder från igår på min outfit. Det är inget speciellt. Men det är alltid något eller vad säger man? Jag är mer eller mindre helt frälst i dessa byxor. Kanske ni förstår? Men vet ni vad? Dom börjar fan bli för stora. "Man bara, ursäkta?". Skönt när träning ger resultat eller vad säger ni?


Idag tänkte jag faktiskt lyxa till det med hämtmat. Av 2 anledningar.


1 jag orkar inte laga mat

2 jag tänkte överraska min compadre.

(null)

I förutsättning att han inte hinner se detta! Nog om detta. Ska slänga upp videon och påbörja nästa. Undertonen jag väntar på att den ska bli klar. Det kallas att vara effektiv. Haha!


Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

(null)

(null)

Till hösten

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Jag älskar skor med kilklack. Det är nästan värt Nobelpriset. Haha! Nej men nu förstår. Går jag och handlar har jag alltid dem och att lomma upp några cm när man inte är jätte lång. Gör mycket!


Men kolla dessa sötnosar. Färgen är underbar och verkligen våriga. Skulle vara super fina till hösten när allt annat blir grått och mörkt.

Indisk

(null)

(null)

Go eftermiddag


Förlåt att jag glömmer er ibland. Men jag har haft mycket. Idag hade vi visning och jag hann precis spela in en video. Men det var precis att den hann att bli klar! Väldigt skönt! Jag ska upp och fixa den senare ikväll.


Vädret är jätte bra och det är väldigt varmt och skönt. Tog en promenad med lillen tidigare och njöt. Jag har också hunnit med gymmet. Det är alltid lika tråkigt att ta sig dit. Men är man bara igång flyter träningen på väldigt bra!


Tycker det är väldigt jobbigt att ta fram kameran under passet. "Här kommer jag, fröken självupptagen" haha! Den bästa tiden för egen del att gymma är kl 08:00-16:00 och 20:00-00:00. Slippa trängas och ha gymmet för sig själv är det bästa som finns!


Slänger upp lite bilder från igår. Älskar den indiska maten. Hur gott? Ni måste prova den! Butter chicken är perfekt om man vill prova för första gången!


Bloggar mer sen, puss på er!

(null)

(null)


Mys hemma

(null)

(null)

(null)

Hej på er


Wow vilken härlig dag jag har haft. Allt som skulle gjort är mer eller mindre avklarat. Det är verkligen super skönt! Det innebär att jag kan jobba i lugn och ro imorgon. Hur skönt?

(null)

Imorgon ska jag upp kl 08:00 för att förbereda visningen kl 11:00. Jag ska också hinna spela in en video (jag testar). Vilket ska bli skoj! Länge sedan och ibland har jag 0 idéer. Men börjat få mer idéer allt eftersom!

(null)

Slänger upp lite bilder från firandet för min lilla pappa. Hur sött? Blev grillat och även tårta med lite jordgubbar på. Älskar! 


Bloggar mer imorgon igen. Natti!

(null)

(null)

(null)


Ny tång

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Jag har blivit helt galen i smink och diverse olika tänger. Denna är jag väldigt sugen att skaffa.


Älskar färgen på den och aldrig fel att införskaffa lite fler tänger. Är det någon av er som testat? Men vet att en kompis får till väldigt snyggt hår med liknande.

Regn

(null)

(null)

(null)

Go eftermiddag 


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint! Idag regnar det och är betydligt kallare i luften. Men det får gå ändå! Men det klart man saknar värmen. Är nu påväg in till stan för att fixa lite småsaker och andra ärenden. Vaknade lite väl sent och där av att jag bloggar fören nu.


Men hoppas det är okej ändå! Idag ska jag gå lite i Falköping. Ni som kollat på vloggar kanske känner igen djuraffären. Vi ska dit och kolla om dom har några söta små kläder. Men också lite grejer till dom andra. Utöver detta ska vi packa och åter packa. Göra oss redo att flytta in till stan.


Slänger upp lite bilder från helgen och idag. Ibland får jag inte in allt i bloggen eller glömmer. Haha! Som man brukar säga "minnet är bra mem kort". Det stämmer verkligen in på mig. Haha!


Nog om detta. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

(null)


(null)

(null)


Vit eller svart

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


I värmen har jag alltid en flaska med vatten liggandes i bilen. Då jag är dålig på att drick under en dag. Är detta min lilla lösning.


Perfekt när man ska iväg och lagt den där solen inte kommer åt. Lite lagom kall och slippa fylla på precis innan man ska åka.


Den jag har är av en annan modell. Men tycker dessa är lite snyggare!

Från ful till söt

(null)

(null)


Hej!


Hoppas er måndag börjat bra och att ni mår bra! Själv fick jag stressa upp. Skulle bloggat. Men blev inget av detta. Pga att jag satt uppe i natt med videon vaknade jag inte av mitt larm och allt blev kaos. Haha! Så jäkla typiskt. Men det löser sig om inte annat!


Är sjukt hungrig och ska köpa lite mat. Därpå ska jag möta upp en kompis och bara umgås. Tycker det är skönt att ibland inte göra något. Kolla film eller dylika. Ibland behöver man inte alltid hitta på saker. Dessutom är jag för trött att ens engagera mig i att gå på stan eller liknande.


Haha! Dagens klagomeddelande är klart. Nu ska jag köpa lite mat. Umgås och njuta av resterande dag. Ska redigera video ikväll också. Skoj! Dessutom fick jag så bråttom att jag glömde lägga upp videon. Om någon är arbetslös och vill ha ett enkelt jobb. Säg till! Jag behöver en assisten. Som kan hålla i mitt livspussel. Haha! 


Nog om detta. Slänge upp lite bilder från promenaden i lördags. Jag vet att alla inte gillar kor etc. Det gjorde ont jag heller förirD tyckte dom var fula och luktade bajs. Haha! Idag ser jag dom på ett annat sätt. Men hur söta är dom inte? 😍 Bloggar mer sen. Puss på er!


(null)

(null)


Sista veckan

(null)


Hej!


Jag blev sittande med vloggen från 22:00 till nu och av den anledningen inte bloggat fören nu... Men jag tror den blev riktigt bra! Hoppas på det iaf och att ni ska tycka det. Även om hälften av er inte ens kollar på skiten. Haha! Vadå respektlöst. Haha! Överlever nog.


I talandes stund är kl 02:33. Men väljer publicera detta inlägg på söndagen. Har massa annat som ska upp imorgon, nämligen!


Om 7-8 timmar ringer mitt alarm. Hade gärna sovit en stund längre. Men det kunde vara värre! Haft en väldigt trevlig dag och bara njutit. Massa gott och ibland lever man ganska gött! Ska boka tid för Stig och Stickan till veterinären. Ska åka på hälsokoll. Då dessa djur är väldigt känsliga. Kan det vara bra att kolla till dem lite extra! Samt Gucci ska också på likadant besök nästa vecka.


Varför jag tar det i olika omgångar är för att hon inte ska tycka veterinären är farlig. Första gången ska hon bara joina. Minns vår förra hund som fick sitt andra vaccin. Hon vägrade åka bil i nästan ett helt år. Haha! Stackars liten! Men det var alltid samma velande och vill försöka undvika detta framöver... Det kanske kan gå att lära en gammal hund att sitta? 😉


Nu blev inlägget as långt. Men om ni inte lagt er har jag bara 1 fråga... "Vad i helvete gör du uppe?" Haha! Skoja, nog om detta! Blogga mer imorgon igen. Natti!

Grillkväll

(null)
(null)
(null)

Go förmiddag


Hoppas allt är bra med er denna fina söndag. Solen skiner och vädret är underbart. Hur fint? Jag menar, vad finns det att klaga på? Absolut ingenting! Bara njuta för om 6 månader blir det dubbla tröjor och jackor, halt till dess förbannelse och trafikolyckor i mängder... Ge mig en anledning att åka till sälen? Nej tack!


Igår blev det en kväll hos Challan och Linus. Väldigt trevligt. Även Amanda och Fredrik var där med deras små. Hur söta? Jag blir mer orolig över mig själv. Håller jag på att bli barnkär? Märkligt! Men vem vet. Snart kanske bäbisbilder kommer på denna blogg också. Haha! Jag känner ett sug jag aldrig gjort förut... Då har jag sugit massa andra saker. Jag vet vad jag pratar om. Haha!

(null)

Det blev grillning och väldigt gott! Vi tog även en promenad i det fina vädret. Medans killarna passade barnen. Väldigt trevligt. Därpå åkte jag hem och gjorde mig iordning för kvällen. Nu blir det mys hos bästa föräldrarna och ska gratta min lilla pappa. Att samarbeta är inte vår starka sida. Men jag tycker om honom ändå ❤️


Bloggar mer sen igen. Puss på er!


(null)
(null)

(null)

Älskar

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)

(null)


Ni hittar produkten Här


Att jag burit löshår från start är kanske inte en nyhet. Men att ta hand om håret har jag varit grymt dålig på. Men inte längre! En av mina favorit produkter sedan den kom är denna oljan.


Brukar absolut inte snåla då den är väldigt billig och kör säkert 5 pump per sektion. Less is more. Eller hur brukar det låta. Haha! Dessutom älskar jag förpackningen. Doften är också väldigt neutral. Det finns men det är inte överdrivet stark. Vilket är skönt!


Till vanligt hår kanske jag skulle valt en bättre olja. Men till mitt löshår för att underhålla det fram tills byte är denna perfekt!

Wow

(null)

(null)

Hej på er!


Solen skiner och vädret är helt underbart! Hoppas att ni mår bra och fått en fin start på denna lördag! Tydligen är det bara få dagar med denna värmen. Vilket innebär att jag verkligen ska njuta av det fina vädret! Brillor och kanske en drink i handen. Hur härligt låter inte detta?


Ska in en sväng till stan och kika lite saker och därpå kanske jag åker till Challan. Men inte helt 100 hur det blir. Skulle behöva sätta mig på ett lugnt ställe och bara jobba igenom allt som är! Får panik på allt som ska göras om bara 2 veckor... Men det blir nog bra oavsett vad. Blandade känslor kan jag lugnt säga!


Slänger upp lite bilder från gårdagens frukost. Hur gott? Jag menar. Om ni inte provat åka till donken innan kl 10:00. Wow ni har missat något! Bästa. Bästa! Bättre start på en måndag eller fredag kan ni aldrig få. Underlättar mina dagar när tiden är knapp.


Bloggar mer sen igen. Puss på er!


(null)


(null)


Videoinlägg

Till ballen

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Filt till uteplatsen. Ja tack! Nu när det snart börjar bli kallare om kvällarna. Är det skönt att ha en filt till varsels stol eller soffgrupp. Både som dekoration och för användning!

Bästa på länge

(null) (null)

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er denna ljuvliga fredag. Med mig är det bara fint! Solen skiner och det är hela 21 grader. Hur skönt? Tänkte eventuellt ta en tripp till Öland i helgen. Men inte helt 100. Då all packning är långt från färdig... Behöver lägga hela min energi på detta och få

Övervåningen helt klar under helgen!


Igår blev det lite spontan fest. Väldigt trevligt och hamnade i ett stim av små hundar. Haha! Ursäkta? Men hur söta är inte mopsar? Aldrig tänkt på det förut. Men dom är så SÖTA! När plutten går bort kan det mycket väl bli en sådan. Sjukt söta!


Började dagen med möte. Gick igenom lite idéer. Att bero på något helt annat. Jag börjar fundera om Corona kan vara det bästa som hänt på länge. Lagom mycket folk ute, inga som trängs och alla håller sig på sin kant. Fy fan vad underbart! Jag vet att massor dött... Men hade det inte varit så. Hade denna epidemin varit det bästa på länge! 


Nu ska jag börja städa. Kl 15:00 ska dom ha visning hos oss. Kul! Precis vad jag ville göra på min fredag. Drömmen slog in. Aldrig varit lyckligare! Haha!


(null)

(null)

(null) 



Smoothie

(null) (null) (null)


Sitter nu hos Annie och Rickard och dricker lite. Länge sedan och sist gick det verkligen inte bra. Haha! Hoppas på ett bättre resultat denna gången.


Med tanke på att jag knappt ätit något lär detta knappast sluta bra. Fy fan, jag trodde vi skulle äta och nu sitter jag och dricker. Haha! Vissa saker gör man mer genomförbart än andra. Haha!


Något jag blivit beroende av är

Smoothie. Förstå hur trevligt! Älskar att drick dessa. Perfekt om man vill ha ett lite mer nyttigt mellanmål. Tar alltid en sådan antingen innan eller efter min långpromenad eller gymmet. Kan varmt rekommendera!


Nu ska jag vara social. Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

(null)

(null) 
 
(null)

(null)



Bra utbud

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Att hitta snygg underkläder med större kupa kan vara svårt. Men där jag brukar skaffa mina är här.


Dom har inte mängder av färger. Men wow det finns verkligen mängder av fina och bra underkläder. Oavsett om man har mindre eller större kupor.

Mysmorgon

(null)

(null)

(null)


Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super. Solen skiner och allt är bra! Det har varit lite kaos och är fortfarande... Men jag har äntligen hittat en lösning. Vilket underlättar massor!


Idag blir det en lugn dag. Ska sitta på ett möte vid kl 15:00 och fram tills dess ska jag inte göra mycket. Ta det lite lugnt. Mysa ner mig i sängen till en shake. Kolla lite klipp och därpå ta en promenad i det fina vädret. Hur mysigt!


Idag måste jag också städa bilen... blä sjukt tråkigt! Men det är skönt när det väl är färdigt. Nog om detta! Ska en sväng in till stan senare. Slänger upp en outfit från tisdags. Bloggar mer sen igen. Puss på er!


(null)

(null)

(null)




Dessa jävla män


(null)
(null)
(null)

Nu är det snart dags för mig att sova och det ska bli väldigt skönt! Tydligen hade vi visning tidigare idag i huset och det var kaos.... Fy fan vilken tur att jag inte var hemma och blev kvar en längre stund hos mina föräldrar. Haha!


Jag säger då det "dessa män". Det är ibland som att uppfostra en egen son... Ibland undrar jag om det finns någon hjärn-aktivitet där inne... Enligt honom var det rent och fint... Om man klassar inte dammsugit på 2 dagar med djur i huset och alla rum ser ut som en övergiven fest lokal. Wow då snackar vi hög standard! Hela 5 stjärnig klubblokal! Haha!


När jag kom hem och såg kaoset visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Det blev en mix. Haha! Men härdan efter ska jag hålla rent och fint här hemma. Det ska dofta rysk bordell. Om ni inte vet vad det är. Googla! Pallar inte med fler idiotier idag.... Det fick liksom räcka. Haha!


Nu ska jag sova. Slänger upp lite bilder från min promenad. Detta kommer jag sakna när jag flyttar till stan. Men som alla vet har kan livet vartendas. Bloggar mer imorgon. Puss på er!

(null)

(null)
(null)


Till hallen

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Älskar vasen och hade passat till ett par röda rosor. Hade den funnits i svart hade det varit ett måste. 


Tänk er den framför en spegel med guldkanter. Ett skrivbord med glashyllor hade varit perfekt till detta.

Grymma

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej på er!


Hoppas allt är bara är bra med er och att ni fått en fin onsdag. Min är bara bra och försöker motivera mig själv att gå till gymmet.... Tycker det är riktigt tråkigt. Men ändå inte. Det är bara vägen dit som är jobbig.


Fixade naglarna igår och visst blev dom fina. Älskar få dom gjorda och redan bokat in en ny tid. Tycker Linnea är grym på sitt jobb och ni måste kika in hos henne. Dom gör allt från naglar, löshår och fransar. Kan verkligen rekommendera er dit! Kanske borde fixa en rabattkod? Till er som läser bloggen och kanske är sugna på att få något fixat? Tycker det är väldigt pinsamt att fråga. Men kommer jag ihåg ska jag fråga efter detta!


Idag ska jag inte göra jätte mycket. Ska städa och röja lite hemma. Gå till gymmet eller 5 km promenad. Måste också åka in med datorn. Kanske dom kan få igång den. Om den nya skulle strula. Är det skönt att ha en backup! Vilket jag inte hade denna gången. Som sagt. Man lär sig av sina misstag. Även om det är väldigt ofta sånna saker händer.


Nu ska jag försöka komma igång. Jag slänger upp bilder på dom nya klorna och det jag åt. Det var någon mer grytaktig måltid. Sjukt god! Bloggar mer sen igen. Puss på er!


(null)

(null)

3 i-lands problem

(null) (null)


Hej på er!


Kom precis hem från min 5km och är helt slut. Men det känns ändå skönt att ha detta färdigt. Tog lite bilder på åkern och detta är något jag kommer att sakna fram över... Men det blir nog bra ändå!


Jag har haft en väldigt skön dag. Fått naglarna fina och jag är verkligen super nöjd varje gång. Jag har gått hos många olika salonger där det varit thailändsk-personal. Dom är väldigt duktiga oftast. Men att kunna ha en konversation gör verkligen allt!


Därpå gick jag lite på stan. Kollade i lite affärer och passade på att köpa en nu borste. Pga att min ena är borta... På riktigt. Det är tofsar, hårspännen och borstar mesta dels av mitt liv går ut på att hitta. Man bara "ursäkta?". Hatar att jag är så slarvig eller att andra flyttar mina saker. Haha! Känner ni igen er. 😅


Nog om detta. Nu ska jag sova. Slänger upp lite bilder från igår. Blev buffé. Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

Perfekt till stranden

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Något jag tycker är fint på killar är slipp-flopp. Eller som jag också kallar dem. Stringtofflor. Jag älskar dessa och ska man ha dessa kan man lägga en lite högre peng.


Perfekt om man vill ge en spontan present till killen eller någon vän. Alltid uppskattat om inte annat!

Nya naglar

(null)

(null)

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och gick upp i tid för engångs skull. Haha! Tycker det är svårare vissa dagar att bara gå upp. Än vad andra kan vara! Men nu är jag uppe!


Jag ska iväg och fixa mina naglar och ska bli skönt. Älskar att få naglarna fina hos BÄSTA Linnea. Extremt grym och kan verkligen rekommendera er att plantor. Oavsett om ni bor i Jönköping eller utanför. Bästa, bästa! För det bästa vill man väl alltid unna sig? Right?


Igår var jag i Skövde och träffade lite vänner. Hade en väldigt trevlig dag och lille H var hur söt som helst. Asså håller jag på bli banakär? Vad är det som händer? Så gullig och lille N också.


Nu ska jag göra frukost. Därpå blir det raka vägen mot stan. Bloggar mer sen och slänger upp lite bilder från igår. Puss på er!

Dessa män


Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och är i Skövde med lite vänner. Himla mysigt! Dessutom saknar jag staden i vissa perioder. Men vem vet? Det kanske blir ändring på. Vem vet? 😇


Idag ska jag bara njuta och gå i lite affärer. Kanske införskaffa mig något nytt. Insåg igår att jag hade typ inga kläder. Sjukt jobbigt! Dessutom ska jag försöka åka till secenhand och försöka få undan lite grejer. Verkligen behövligt!


Bero på något annat... Idag när jag kom om till Skövde. Hade ingen stress och gled in. Plötligt kommer ett pucko och sov ger in med släp och allt. Jag fick panikbromsa och han gled vidare... På riktigt! Ursäkta vad ihelvetet är ditt fucking problem. Jag lovar att det var en man som körde... Alltid dessa män... Kanske dags att läsa på teorin? 


Jag har sagt det förr och säger det igen. Om igen av idiotier ska bli min titel i min kommande bok... Blir galen! Nu ska jag vara lite social och uppdatera mer senare. Puss på er!

Veckans Planer

(null)

Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och jag har haft en toppen dag. Bloggen har stått stilla och jag vet... Men jag är på gång och känner inspiration jag inte känt tidigare. Vilket är väldigt skoj!


Idag gick jag på stan och träffade även 2 som följer bloggen. Hur gulligt! Älskar att få se ett ansikte på vissa av er. Men väldigt skoj’


Gjorde en veckans planer och får mer koll på mitt egna liv. Samt rutiner! När man jobbar hemifrån lite för ofta är det lätt hänt att man tappat saker som dessa. Känner ni igen er? Galet vad slarvig jag är! Haha!


Nu ska jag kolla film. Har lite saker att stå i inför imorgon. Vilket ska bli väldigt trevligt. Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

Trött

(null)

Hej på er


Ledsen att jag  inte bloggat på någon dag eller så. Men jag har haft lite annat att stå i. Som jag berättat har vi bytt fakturerings program och det har varit väldigt mycket med just detta... Men jag tror ni förstår också. Det tog sin lilla tid men nu är det iaf igång.


I veckan har jag mest gått på lite möten. Jobbat undan papper och fakturerat för sista gången. Känns väldigt annorlunda. Men jag hoppas detta ska bli bra! Om inte annat känns det extremt bra! Slippa stressen som jag haft och fått. Nu kör jag bara på och sedan löser allt sig själv. Hur skönt?


Senare ikväll ska jag börja packa. Då jag fick massa annat att göra. Hamnade detta efter. Men jag ska få bukt på detta imorgon. Imorgon ska jag ut och käka med en kompis. Länge sedan vi sågs och ska bli skoj att bara vara!


Det är lite väl mycket som händer nu. Men inom tid kommer jag berätta mer! Nu ska jag bara kolla klart min serie och därpå ska jag försöka fixa mitt löshår. Bloggar mer sen. Puss på er!

Vågat med stil

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Älskar färgen och att den är lite vågad. Hade varit lika snygg till sängkammaren som på fest. För den som är lite mer vågad.


Jag hade valt den till utsläppet hår, ett par svarta klackar. Midjehöga röda skinnbyxor och en enklare svart jacka ovanpå. Perfekt till dom lite kallare kvällarna. Men också för att kläner och inte visa allt.

Till kräftskivan

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)Ni hittar produkten Här


Snart är det dags för kräftor och pajer av dess slag. Varför inte införskaffa en ny pajform?


Det finns i fler färger och hade tyckt den hade passat fint till just kräftskivan.

Kukar ur


(null)

(null)

Hej på er


Dagen har varit fullt upp som vanligt och jag har knappt hunnit andas. Men vad gör det? Luft är ändå väldigt överskattat. Haha! Jag kom på att jag glömt att blogga. Men det är det gamla vanliga som hänt. Det kukade ur!


Åt en bit mat på gräddhyllan och wow. Dom är jävligt duktiga! Dessutom god mat. Kommer inte ihåg vad vi åt eller vad det heter. Rättare sagt! Men oj vad gott. Det jag reagerade när jag gick runt i stan. Det är att alla affärer mer eller mindre borta. Hur sjukt? Vissa saker köper jag faktiskt i butiker. Så som antidepressiva och kondomer. Haha! Skoja!


Bero på antidepressiva. Vad är det för väder vi fått? Jag bara "ursäkta?". Vad håller väder guden på med? Det var 10 grader när jag lämnade huset... På riktigt detta är fan inte okej! 2 månader med värme och 10 resterande temperatur 28 minus. Man bara, vad i helvete är det som sker? Inte okej! 


Nog om mina problem med kyla. Fan jag har det inte lätt. Jag är lika liten, fryser jämt, försmå kläder, ett jävla temperament. Gissa vilken hundras? Chihuahua, rätt svar! Älskar livet liksom. Slut klagat. Ikväll ska jag försöka få upp videon. Om skiten inte kukar ur....


Bloggar mer imorgon. Slänger upp maten jag åt tidigare idag. Tydligen är det väldigt intressant. Ja jag är sur. Okej låt mig bara få vara det. Haha! Puss på er!


Älskar

<Inlägget innehåller betallänk>

(null) (null) (null)


Ni hittar produkten Här


Detta är en av mina favorit tröjor. Älskar volangerna på axlarna och hur den gör hela tröjan. Dessutom har den sjukt skönt material.


Vissa plagg är bara gjorda för att köpa. Detta är ett av dessa plagg. Enkel att matcha till allt och behöver jag säga mer?

Blir galen

(null)

(null)

  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu är det dags för mig Att snart sova. Har haft en helt okej dag. Fram tills datorn valde avsluta.... Jag bara undrar när min nya dator ska dyka upp. Blir fan galen snart!  Om vloggen inte är uppe inför i eftermiddag vet ni nu varför.


Imorgon hoppas jag på en lugn och harmonisk dag. Inte massa oväntade saker. Vill bara att allt ska flyta på. Är det förnybart begärt? Nej!


Skulle gjort mat hemma idag. Men det blev indisk mat. Älskar maten och har ni inte provat den. Wow ni har missat något! Bästa indiska maten enligt mig är utan tvekan i Falköping. Helt ärligt. Det finns mycket bra mat hör. Allt från thai, i disk och svennebanan. Måste prova!


Nu ska jag sova. Imorgon ska jag börja mitt nya liv. Haha! Dvs packa flyttlådor. Woho, tagga för livet! Nog om detta slänger upp lite bilder från min dyraste buffé jag ätit. 399kr och då tillkommer dricka.... Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!


Enkelt blir snyggt

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


En enkel svart större pall. Jätte fin till hallen om den ska få en extra tuch. En snygg svart byrå till och kanske en vit pläd eller fuskpäls på. Det hade piffat upp hallen lite extra.

Lunchmöte

(null)

(null)

(null) 

Go middag


Solen skiner och jag är i vara för att kolla läget här. Ska gör lite i vetering och överblick på allt. Solen skiner här och äter på ett väldigt mysigt ställe. Jag måste säga. Jag älskar inredningen. Kommer jag ihåg ska jag ta lite bilder!


Fick springa iväg lite för att gå på toa. Men det var nog rätt lugnt. Vi ska ha ett litet mini personalmöte och sånt. Alltid trevligt att gå igenom saker som dessa.


När jag kommer hem ska jag köra igång vloggen. Glömde kameran hemma... så klantigt! Men hoppas det är okej! Nu ska jag vara lite social. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

01:30 skoj


Go kväll


Dagen har jag haft fullt upp sedan jag klev upp. Vaknade kl 01:30 och kunde inte somna om. Därpå var det morgon och jag var helt DÖD! Men nu är jag på banan och hoppas att jag kommer kunna sova bättre ikväll!


Hade ett möte tidigare idag. Det var mer eller mindre att jag tog mig igenom detta. Utan att somna. Haha! Provade ett helt nytt ställe i Mölltorp och blev väldigt förvånad av det gatuköket. Om ni någon gång är där ska ni absolut prova detta!


Nu är vi påväg in till stan och ska försöka fixa lite saker där. Vi behöver handla lite mat och annat skoj. Känner att jag inte hade vare sig ork eller lust. Men lika bra få detta gjort. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Enkel topp

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Hur snygg är inte denna toppen? Älskar färgen och att den är väldigt enkel. Hade passat perfekt till svarta lack eller skin byxor. En söt tofs och ett par schysta smycke till. Hade varit väldigt fint till.

Veckans planer


(null)


Hej på er!


Nu är jag äntligen hemma. Det är helt underbart. Det första jag gjorde efter vi packat upp var dammsuga hela nedervåningen. Helt ärligt. Det kan vara det bästa på hela denna veckan. Haha! Se hur smutsen försvinner och att det blir rent. Bästa, bästa!


Nu blir det att förbereda mig inför imorgon. Ska på möte och fixa massa annat därtill också! Ni som följt mig länge kanske känner igen detta. Men tänkte börja med en veckans planer. Det var länge sedan och jag har saknat det.


Nu ska vi beställa hämta mat (pizza) och imorgon blir det strikt kost igen. Slut på slarvandet och tillbaks till rutinerna! Haha! Jag tror alla mår bra med rutiner. Oavsett om man har ett jobb eller inte.

Dag 7 av 7

(null)

Go morgon alla fina


Hoppas ni mår bra och att ni sovit gott. Jag mår bara fint och är påväg hem. Semestern har varit väldigt fin och verkligen behövlig. Dels för att komma igång med allt jag funderat över. Känner att jag har mer energi och intresse att uppdatera här än tidigare.


Längtar att komma hem och jobba undan. Ska sätta mig med veckans schema och planera olika jobb. Samt göra en lite på vad jag måste göra inför imorgon! Men det ska bli skoj att ha något att göra!


Ska även försöka göra mig av med nästa alla mina möbler. Har länge funderat att köpa nya möbler. Men i veckan började jag klicka hem lite saker. Det är nästan det som är värst. Ändrar man en sak i hemmet. Måste man ändra om allt. Känner ni igen er?


Nog om detta. Om ni ska bila långt i sommaren är detta ett tips. Bästa investeringen på länge! (Se bild ovan) Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Dessa män

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej på er!


Skulle bloggar tidigare. Men jag hade vare sig tid eller ork. Men hoppas det är okej! Hoppas att ni mår bra och att erat väder är bättre än vårat. Det är mer eller mindre spöregn och lagom skoj att behöva ta mer detta inför imorgon. Haha!


Igår åt vi på en annan resturang och maten var underbar! Jag bara ursäkta? Väldigt gott! Dock var han som stog i kassan as dryg. Man bara "vad är ditt problem?". Jag sagt det förr och jag säger det igen. Karlar och då äldre män! Vad är erat problem! Maten var dock väldigt god. Men trevligare kan man vara.


Nu blir det lite mat. Vi sitter på vårat tradition place. Jag säger då det. Södvik är bra på mycket och hit måste ni ta er om ni är på Öland!


Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Främmande trakter

      (null)

(null)

(null)


Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår bara fint och är nu påväg till mina släktingar för att lämna av den lilla hunden. Då vi ska vara ute där hundar inte kan eller får vistas är det bättre hon är i svalkan.


Det är sjukt vad tiden flyger! Om bara några dagar åker vi hemåt och det känns väldigt märkligt! Man längtar hem. Men samtidigt är man glad att man fått vara här denna tid också! Njuta av naturen och ladda upp batterierna. Tror fler borde bara släppa allt och åka ut i naturen. Helt galet att jag säger detta. Haha!


Idag blir det att köra runt neråt Öland och kika runt där. Då jag är uppvuxen och vistats mest högst upp är detta lite mer främmande marker. Haha!


Slänger upp lite bilder från igår när vi badade. Bloggar mer sen igen. Puss på er!



Vlogg

Bästa pizzan på Öland

(null)

(null)

(null)


Hej på er!


Nu är det högtid för oss att sova. Dagen har varit väldigt härlig och älskar allt vi hunnit med under dagarna hör. Ändå känner jag att jag inte gjort hälften.... Men hoppas jag kommer känna mig nöjd tillslut!


Idag var vi och köpte en kupévärmare. Till alla som ska tälta eller prova på. Det är en investering ni inte kommer att ångra! Tro mig! Vi hade ingen när det blåste som mest och trodde att vi skulle frysa ihjäl. Haha!


Vi har kommit hem efter att njutit av vädret och god mat. Det kan vara den dyraste buffén jag varit på. Men kommer berätta mer om den upplevelsen imorgon.


Fantastisk dag och jag vill inte att denna semestern ska ta slut. Då min sambo går tillbaka till original tider och jag ska spendera lite mer tid på kontoret. Nya tider säger jag! Nog om det.


Natti och vi hörs mer imorgon! Slänger upp bilder på Ölands bästa pizza. Inte fel! Trevlig personal och god mat. Inredningen kanske skulle behövt en lite ändring på. Men övrigt super! Jag säger då det. Allt gott kommer från Södvik liksom min moder och hennes släktingar,  Puss på er!


Kategori: Allmänt
Taggar: Södvik Öland

Äldre män


Hej på er alla finisar!


Ledsen att jag inte bloggat så bra. Men ibland glömmer jag bort. För mig är mitt liv inte jätte skoj. Även om jag ibland glömmer att andra kanske tycker det... Aja! Ni kommer se mer i vloggen som kommer nästa vecka!


Idag har vi badat mer eller mindre hela dagen. Solade och verkligen levde. Jag menar. Hur underbart är inte Öland. Älskar naturen och miljön. Dock tror jag att jag fick en bot. Haha! Man bara vad i helvete. Men är det så ska jag ställa mig där igen. Endast för att jävlas. Haha!


Vissa människor är fan för mycket! Säkert någon permanent fjolla som inte fått kuk på ett tag. Seriöst! Vad är felet med äldre män? Är det mitt fel att deras sexliv är sämst? Svar nej!


Nog om detta. Bloggar mer sen igen. Puss på er!