Konstutställning

 
 

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och är hos mina föräldrar för att äta lite söndagslunch Därpå ska jag till gymmet och sen hem. Eventuellt träffa nån kompis innan. Men det är inte helt 100! Det beror på vilka som är hemm och kan. haha! Spontanbesök är aldrig uppskattat verkar det som. Vädret har varit jätte tråkigt i flera veckor. Hoppas lite sol kommmer fram i veckan.


I veckan var jag och fixade mina naglar hos Linnea och blev verkligen sommriga eller vad tycker ni? Jag är inte jätte snabb på att uppdatera här. Men på Instagram är det mer flow och detsamma gäller snap. Mitt liv går lite i 100km/h känns det som. Det märks att corona satte livet på paus. Men nu är det äntligen full rulle!



Utöver gymmet och kanske en kompis senare under dagen. Ska jag eventuellt på konstkoll. Min kusin ställer tydligen ut lite saker här i Hjo. Vilket är kul och alltid kul att suporta andra och speciellt släkt. Nu när jag ändå är här. Kan bli skoj om inte annat! Slänger upp lite bilder från veckan som var.

Hello


(null)


Hej på er!


Det var ett tag sedan. Men jag har bara inte haft inspiration eller tid att blogga. Det är mycket som händer och hänt sen sist. Trots att det bara gått 3-4 veckor. Men ska försöka bli bättre på att uppdatera. Tänk när jag uppdaterade 7-9 gånger om dagen. Hur fick jag ens tid till det och hade jag ens något att skriva om. Haha!

(null)


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis avslutat kvällen med en promenad med lillen. Försökte boka tid till henne på salongen i Skövde men proppat.... Det var i samband som jag köpte mat till mina 2 söner. Det är skönt att vaccineringen kommit igång och kanske med lite tur kan man ut i vimlet om 6 månader. Hoppas, hoppas!

(null)


Annars har det rullat på som vanligt. Träffat lite vänner och umgåtts. Jag är i fullgång med att försöka få min balkong inglasad. Bara det är ett projekt i sig. Samt massa annat skit som hänt. Haha! Men det är inget som inte går att lösa med pengar tack och lov! Nog om detta! Bloggar mer en annan dag! Slänger upp lite bilder från någon dag sedan då det var soligt ute. Puss på er!


(null)