Kontor i centrum

Go morgon! Det var ett tag sedan och ja ni vet. Mycket som händer i livet helt enkelt. Skulle egentligen bloggat igår. Men valde att köra idag istället. Hopps det är okej! Som ni vet har jag flyttat och min nästa plan är att inreda om hela min lägenhet i Skövde på nytt.

Då min tanke är att behålla den. Även om jag inte kommer bo i den jämt. Kanske lite knasigt? Men drabbar ändå ingen fattig som jag brukar säga. Haha! Skämt och sido är tanken att det kommer bli ett kontor. Därför jag väljer ha kvar den. Trots att hyran ligger lite över 10 000 kr. Men det kostar att ligga på topp!

Nu ska jag åka hemåt och duscha. Blev precis klar med gymmet och trodde kg aldrig skulle orka gymma. Men oj så fel jag hade! Skönt att ha det klart! Nu har jag bara massa jobb framför mig och sedan ledig. Alltid trevligt! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Könssjukdom på posten

(null)

(null)

Go kväll alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag sådär. Men det kunde varit värre! Som ni vet har jag nu flyttat från min lägenhet och det kaske var lika bra? Då jag inte trivdes helt 100%. Men om jag kommer ha kvar den som "kontor" eller ej, är en senare fråga. Jag gör aldrig något förhastat. haha! Något jag har lärt mig är att alltid ha en reservplan. haha!

Övrigt av dagen. Hur ska jag summera den... Jo nu vet jag! Den har gått åt helvete mer eller mindre. Jag är inte mycket för snabba omkastningar. Men ibland får man bara låta det komma som en könssjukdom på posten. ungefär så kan jag summera dagen. haha! Nej, men ärligt. Jag har haft bättre dagar. Ni som följer vår podd. Allt kan faktiskt bara bli värre om det inte variendras. haha!

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen och hoppas på att morgondagen blir bättre! Nu börjar det även bli mer ordning i hemmet. Vilket underlättar vardagen också. 1 månad hos föräldrarna var mer än mitt psyke klarade av. Haha! Misstolka mig rätt. Dom är underbara. Men ibland kan dom vara lite för mycket. Men jag tror knappast jag är ensam.

Slänger upp lite mat bilder fårn idag. Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Sväng i stan

Hej på er alla fina! Jag vet att jag inte bloggat på ett tag. Men pga flytt är det lite bökigt med allt. Men det börjar arta sig. Men jag inser att jag inte vill göra on detta alls mer. Haha! Men det är helt klart värt det! Dessutom måste jag kontakta lite olika alarm företag. Då jag lämnat lägenhetslivet är detta ett måste.

Nu blir det en sving in till Skövde med Challan och möta upp Annelie för en god lunch. Så mysigt! Dock är vi båda vrålhungriga. Haha! Så typiskt!

Nu ska jag fokusera på att vara lite social. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Snart helg

Hej på er alla finisar. Hoppas allt ör bra med er och att ni haft en fin fredag. Står nu på gymmet och sliter. Har verkligen fått mer inspiration av både träning och kost. Känns GRYMT! När jag är färdig här bär det av hemåt. Som ni vet ska jag snart flytta och valde prova det nya gymmet. Känns riktigt bra! Ni som följer mig på snap. Ni vet 😇

Bästa sättet att avsluta fredagar på detta sätt och vet ni vad? Nu kan jag äta massa gott! Hur bra? Men jag ska även förbereda morgondagen då jag har 2 viktiga saker. Båda kommer upp i veckan. Men en av den kommer endast ut på min snap eller Instagram. Hihi.

Nu ska jag köra det sista och därpå blir det äntligen helg! Bloggat mer sen igen. Puss på er!

Tiwoan & Lance - Ah Ih O

Bra eller dåligt?

(null)
  (null)

Hej på er! Asså vad är det med detta väder? Jag bara frågat. Ska absolut inte klaga! Har haft fullt upp hela dagen och inte hunnit äta lunch... Varför gör jag så mot mig själv? En vettig person hade tänkt "Vänta här, du måste äta något". Dålig vana som måste ändras!

När jag är klar här. Ska jag hem och sitta i möte och jobba undan lite saker. Har verkligen  börjat komma ikapp. Fick även meddelande av min klippare att materialet var för lite... Jag tycker vloggar som klipps ihop till 30 min. Är ganska enkelt att få till om inte långre! Men är det skoj? Jag menar. Uppenbarligen gör personen knappt något utom dom få minutrarna.

Säg gärna vad nu anser eller vill ha det. Då det är ni som ska kolla på skiten och inte jag. Haha! Nu ska jag fortsätta med mitt.  Därpå blir det en god smoothie när jag kommer hem. Perfekt morovation om gymmet känns tungt! Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Stilren

<Inlägget innehåller betallänk>
Bordslampa Veronika - Svart/Mässing - Watt & Veke
Ni hittar lampan Här

Denna lampa är riktigt fin och jag verkligen älskar designen. Riktigt snygg och stilren. Något som verkligen börjat komma allt mer.

Jag gillar prydnadssaker. Men i lagom mängd. Denna hade varit perfekt som sänglampa eller på ett litet skrivbord vid hallen.

2:a dagen i rad

(null)

(null)

Go kväll alla fina. Blev ingen fika på stannidag. Direkt efter gymmet somnade jag en liten stund. Tills en hund gick skallgång.... Ja, ni kan gissa vem mer som hakade på den.

Men kommer förhoppningvis sova gott inatt! Helt slut och imorgon blir det en betydligt tuffare dag!

Slänger upp lite bilder på lunchen tidigare idag. Trevligt ställe vi var på. Dessutom verkar ägaren känna igen oss. Haha! Kanske inte så konstigt efter 2:a dagen i rad? Haha! Men vad ska man göra. Bloggar mer imorgon igen, glöm inte att lägga er i tid. Dagen är lång och så får ni mer energi till annat! Natti!

Ny flytt

(null)

Hej på er alla underbara! Solen skiner och jag står på gymmet i daglig ordning. Skulle egentligen jobbat till 16:00. Men valde att sluta lite tidigare istället. Ibland behövs dom dagarna också! Känner mig rätt pigg och det är trots att jag var helt död imorse. Haha! Mornar är inte riktigt min grej... hur gjorde jag förr egentligen?

Idag ska jag inte göra jätte mycket. Ska gå klart här på gymmet och därpå möta upp en kompis. Ta en fika eller så. Åt ute tidigare idag. Vilket känns som jag gör jämt! Ni som följer mig på snap eller instastorry ni vet.

Skulle egentligen boka tid för naglarna i veckan. Men pga flytt valde jag bort det. Kanske jag glömt att berätta? Gash! Bara för att bloggen stått still har inte mitt liv gjort det. Haha! Nog om det. Kan berätta mer om det när det blir dags!

Krogen

I helgen blev det utgång med Anna och vi fick en toppen kväll. Tror jag aldrig haft så skoj på läääänge. Men det säger jag typ jämt. haha! Vi gick på Drängarna och dom är faktiskt riktigt bra! Kan varmt rekommendera detta. I förutsättning att man gillar folkmusik-pop. Vi började med att förfest hos Anna och jag var sen i daglig ordning. Trots att vi bestämde 4 timmar innan. Kom jag ändå försent... Ah ni förstår vilket "svårt" liv jag lever.

När Drängarna gick upp på scenen stod vi längst fram. Wow det var verkligen massa folk. Inte tala om personer som höll på att knö... Dessutom stod jag bredvid en tjej som började slåss med armbågarna och böka... "Ursäkta till dig, men vad i helvete är ditt fucking problem"... Turligt nog verkade hennes kille mer nykter än henne. Som avbröt det hela. Dessutom insåg hon förr eller senare att det inte var jag som puttades och trycka. utan killen bakom... Idiot. Men jag lyckades fånga henne på bild. haha! Enda positiva. hihi.

När dom hade spelat klart gick vid och tog en burgare. Tro inte att jag lyckas putta ut den så köttet hoppade iväg. haha! Massa började skratta. Men den ur gulliga killen bakom disken gav mig en ny. Hur snällt? Därpå mötte vi upp en släkting till Anna och även min fördetta granne. Hur sjukt?

Det var precis i början jag startade min utredning. Vilket vart ett braaaa tag sedan. Dock hade jag aldrig sett honom i det trapphuset. Fast andra sidan har jag 0 koll på Hjo-bor. Det är nästan lite skrämmande. Dom har mer koll på mig än vad jag har på dom. Men vad ska man göra när man blivit kändis liksom? Mina största fans är utan tvekan här. haha! Värsta som finns är att vistas på ICA eller överlag vistas bland människor i denna staden. (inte alla, men på tok för många). Tur jag ska flytta härifrån snart och det säger jag bara 1 gång. Jag skulle utan tvekan göra en lista vad jag hatar mest av allt här. Men kanske jag ska spara till en videooch när jag faktiskt flyttat härifrån. haha! Skämt och sido. Frågar någon var jag kommer ifrån brukar jag säga Skövde. Att skryta över att man är uppvuxen här. Är inget man gör självmant. Varför kommer jag ta i ett annat inlägg. hihi.

Därpå tog vi fylletaxi hem och sedan gick vi och la oss. Dock vaknade jag i panik av att inte kunna andas. Pga värmen. Tro mig. en varmare lägenhet än den. DET FINNS INTE!!! Förstår varför hon ska flytta. Galen kväll fick jag och full blev jag med. hihi

Bra service!

(null)

(null)

(null)

(null)

Slänger upp lite bilder från dagen efter Falköping-crusingen. Bästa restaurangen i Falköping. Helt klart!

Dessutom var dom väldigt gulliga och lät mig ta med hunden. Då det var 28* ute. Dessutom fick hon även en lite skål vatten. Hur bra service?

Men det är oftast enklare med oss som har små hundar. Speciellt vi som kan sätta dem i väskan. Haha! Men hon verkligen ÄLSKAR att sitta i väska. Fast vem tackar inte nej till taxi 😉

Upp till bevis

Hej på er alla fina! Hoppas allt är bra och att er dag varit bra! Själv mår jag toppen och står nu på gymmet. Försöker komma igång . Efter mitt lilla uppehåll. Varför behöver vi inte gå in på. Idag ör det tisdag och ska efter detta pass hemåt och jobba lite. Hade behövt få upp en vlogg och glömmer jämt skicka iväg mott matrial. Som ni vet  är det en annan som klipper mina videos. Men då är fördelen att jag skicka iväg klippen med...

Nu verkar det även bestämt att gänget ska bli samlat på nytt. Själv tror jag knappt om alla kommer. Men det är upp till bevis. Det är väldigt lätt att tycka och tänka. Eller vad säger ni? 😉

Nu ska jag fortsätta med mitt och med lite tur kanske jag får lite tid att få en lite fotografering genomförd. Hade varit skönt! Västra som finns när man inte hinner med allt. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Snygga skor

<Inlägget innehåller betallänk>
Sandals - Blue - Paris Hilton
Du hittar skon Här

Dessa skor är riktigt fina och hade passat perfekt till ett par slitna jeans. Även till utsvänga byxor med en lite gladare färgo också!

Jag personligen, älskar smala klackar. Riktigt fint och även nitarna på skon ger det lila extra.

Gymmet

(null)


Hej på er! Denna dagen har jag haft fullt upp. Från att jag klev upp till jag är nu, (Gymmet). Men trots detta tog jag mig ändå igenom den. Det är de som räknas! Tror jag haft ett uppehåll på 3-4 veckor... Men ibland får man bara bestämma sig. Idag blir det dessutom rumpa. Men lär utan tvekan få en härlig träningsverk. Haha!

Skulle egentligen varit på ett annat gym. Men fick bli där jag är nu. Därpå blir det hem och mysa framför tv:n. Enda härliga med långa dagar!

Nu ska jag fokusera på mitt. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Ali Gatie - It's You