Stackars min lilla nagel!

Hej på er alla sötnosar, kom hem från jobbet för ca 15 min sen, men kom inte igång att blogga förens nu, haha! Dagen på jobbet har gått förvånadsvärt fort och allt har bara rullat på, förutom en grej..... Jag råkade nämligen stöta i min nagel och höll på att börja lipa, dock inte för att nageln nästan gick av utan för att det gjorde så förbannat ONT, haha! Ska bli så himla skönt att få trimma ner dom nu på Lördag ;) Nu blir det att mysa framför soffan till en kvällsshake och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Mwaha, ytterligare en räkning, nu vet ni vad jag ska göra ikväll, haha!




Mina nya toppar!

Detta är ett av många nya investeringar och jag älskar dom så!
Färgena är verkligen helt AMAZING och kommer sitta sp, smäck på en diva som mig, haha!
Skämt och sido, gillar ta ut svängarna och tycker dom gör det båda 2 men på en hyffsad lagom nivå :)




Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt häftig om jag får säga det själv ;)
Toppen och örhängena är verkligen jätte söta.
Armandet är verkligen ur läckert och detsamma gäller leggingsen som verkligen framhäver benen
Men det som bryter själva kontrasten är skorna som verkligen är döds-snygga!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandena hittar du Här

Leggingsarna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Mobilinlägg!

Hej på er mina godingar, dåså är gymmet avklarat och känns så himla skönt! Nu blir det hem för att fixa sig för att möta Challan på stan, vi ska käka lite gott innan jag beger mig mot jobbet :) Nu blir det duscha för att sedan avnjuta en varma koppen innan jag möter upp Challan, bloggar mer sen igen, puss på er!


Stackars lilla mig! 30/6

Go morgon alla mina sötnosar, hoppas ni är utvilade och känner er glada, för det gör nämligen jag! Ska inom kort bege mig raka vägen mot gymmet för att träna kondition och massa ben, usch..... Tänker nämligen tillbaks på veckan som var, att kanppt kunna gå är ingen höjdare direkt, haha! Men innan jag gör något annat måste jag ringa mitt el-bolag, har nämligen inte fått min räkning ='( Som jag tidigare berättat tycker jag om att få mina räkningar, därför är det lite små tråkigt att inte fått den.... Därför måste jag ringa så jag kan betala + att jag vill inte hamna hos kronofoden eller vad det her, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Veckans planer!

Dåså var det dags för Veckans Planer i daglig ordning som jag vet att ni längtat efter ;) Tycker veckan ser riktigt bra ut, förutom helgen, vad hände med mitt uteliv, haha! Det jag ser fram mest emot är att hämta ut min lilla bäbis som ni säkert förstår, ska bli så himla skoj! Ska också lägga massa fokus på träning i daglig ordning, känns så himla skoj! Sen på lördag har jag äntligen fått tid för att trimma ner mina klor, verkligen behövligt, haha! Nu blir det att sätta sig i soffan för att gå igenom lite räkningar och därefter blir det att somna till någon film eller serie, önskar er alla en trevlig kväll! Vi hörs mer imorgon igen, natti!


 

Det är avgörande!

När man är Tanssexuell innebär det att man sätter sig själv i en betydligt svårare situation, vilket jag verkligen märkt av! Det jag syftar på då är nämligen killar, något jag är så fruktansvärt trött på att höra är komentarer som:


Ah men du är helt klar eller?

Du måste vara helt klar för det ska bli något mellan oss

Du kan höra av dig till mig när du är helt klar

Jag kan inte vara med dig för du är inte som alla andra


När jag får höra komentarer som dessa dör verkligen mitt intresse till 110%, haha!
Varför skulle någon som helst överhuvudtaget fundera på att höra av sig efter en könskorrigering när man vet i förväg vet att personerna i fråga ändå ser könet i första hand?!
Ännu mindre skulle jag personligen vilja vara tillsammans med någon som säger något sånt till mig, verkligen att kunna döda intresset på 5 sekunder....

Jag och många andra TS-personer lägger dessa personer snabbt vid sidan om pga av det vi hört. Jag vet att när man är 100% klar med alla operationer prioriterar man inte personer som dom längre, tyvärr.... Anledningen är enkel, dom vet om min historia och jag vet vad dom har sagt tidigare, medans en person som får höra den ''nya'' för första gången och accepterar situationen blir den första som ser mig för den jag är <3
 
 

Snart tillbaks till det normala! 29/6

Go morgon alla mina sötnosar till bloggläsare! Som ni märkte blev uppdateringen igår lite halv kass, men har haft massa i görningen! Vet inte om jag nämnt detta, men det är nämligen som så att en en kollega till mig åkte iväg på semester, vilket innebar att jag har fått hoppa in lite extra (inget mig emot), men det tar på krafterna så behövde bara pusta ut lite grann.... Men allt kommer gå tillbaks till det normala i slutet av veckan som kommer :) Idag är det Söndag och befinner mig just nu hemma hos mina föräldrar där jag ska vara fram tills ikväll. Ska inom kort fixa mig lite snabbt för att gå på stan ihop med Mami, jag behöver kika lite prylar och sen får det kanske bli en fika med några vänner nu när jag ändå är hemma :) Nu ska jag passa på att jobba lite smått undertiden jag väntar in mina föräldrar, bloggar mer sen igen, puss på er!


Ska också fixa med mig ett flak av dessa hem ;)


 

Allt har sina nackdelar!

Som jag berättade tidigare i veckan innan fick jag ett trevligt litet samtal av min stalker som försökt nå mig x-antal gånger veckan som var och givetvis med dolt nr...... Anledningen till att jag lägger ut detta är för att dels visa er hur det är att vara B-kändis och även visa hur många Transsexuella har det pga att vi är just Transsexuella och främst för oss som valt att vara offentliga. Man ska inte behöva var med om detta oavsett om man är Transsexuell eller ej, därför lägger jag upp detta......



Söt som socker!

Denna klänningen är så fruktansvärt snygg så jag nästan tror jag dör!
Den hade varit hur fin som helst till ett bröllop, typiskt att ingen ska gifta sig som jag känner..... Men man skulle iof beställa hem den och så har man klänning klart inför kommande?! =D


Du hittar den Här


 

En regning och väldigt omotiverad dag! 28/6

Go morgon alla bloggläsare, usch vilken tråkig dag! Regnet bara öser och man blir pisse våt bara man vistas 5 min ute...... Funderar ärligt på att hoppa utgången ikväll, känns inte som någon vidare bra idé + hur kul är det att bli helt blöt innan man kommit in på krogen, haha! Men vi får se, känns bara sjukt osintressant för tillfället.... Just nu sitter jag och äter lite nötter undertiden jag försöker blogga samtidigt som jag göra mig redo för att svettas ihop med dom andra på gymmet. Eftersom det är Lördag idag, samt att det regnar massa antar jag att det kommer vara rätt mycket folk, funderar på att ta en anna topp, lite små jobbigt  att boysen inte kan lägga fullt fokus på sin träning mer än att försöka kika på mig och då är det nogi nte min träning dom kollar på, haha! Aja nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


En mycket passande låt till en mycket passande dag, om man borter från att den handlar om kärlek, haha!



Fredagsmys!



Upp till bevis!

För några veckor sen fick jag hem dessa 2 hår produkter, anledningen till att jag valt att gömma deras namn är för att jag dels inte är sponsrad utav dom och dels för att jag inte vet säkert på om produkten verkligen funkar. Det den gör är att den ska öka hårväxten och göra så den växer 2 - 3 gånger fortare än vad den brukar. Jag är väldigt skeptiskt till detta och var därför tvungen att prova om detta var sant eller bara toma ord. Många av er vet säkert vilken produkt jag pratar om, men det gör detsamma. Jag ska använda mig utav den i 3 månader och därefter dra en slutsats där jag kommer visa produkten om det är en hiss eller diss :)  


Tänk vad tiden går!

Hej på er alla mina söta bloggläsare, ska strax bege mig mot Maxi för att köpa lite gott inför ikväll, skulle också behöva svänga förbi Djurmagazinet för att beställa hem nytt illerfoder, samt kika på ny transportväska. Det är som är så roligt med tamiller är att dom lagrar massa fett inför vintern och ser jätte goa och fluffiga ut, sen till sommaren är dom smala som pinnar, haha! Vilket jag tycker för visso är lite tråkigt för han är mycket sötare som knubbis, haha! Jag kan knappt fatta att han har levt halva sitt liv...... Lite tragiskt faktiskt, men man får vara glad varje gång han är pigg och glad, samt  hittar på massa bus förstås ;)


 
 

Till strand som utgång!

Jag har länmge kikat på dessa sötnosar och tycker personligren dom hade varit hur söta som helst på stranden eller vad tror ni?! Dom är förövrigt super snygga till en utgång + att dom ligger på REA så kanske är ett tecken för oss girls?! ;) Men till stranden igen, dock vet jag inte hur man ska kunna gå i sanden med, men problem är till för att lösas, right?! =D


Du hittar dom Här


 

Mobilinlägg!

Hej på er, dåså är gymmet avklarat och ska nu bege mig mot Statoil för att tanka upp Rödan, räknade ut på att jag kör på ett ungefär för 2500 - 3000 kr, haha! Inte undra på att jag behövde ett extra jobb, skämt och sido :) Ska också försöka hinna med att handla lite godis inför ikväll, aja dags att puttra vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Äntligen Fredag! 27/6

Go morgon alla bloggläsare, ska inom kort slänga i mig lite frukost innan jag trippar iväg mot gymmet. Känns så himla skönt att komma igång igen efter en hel del missar/lathet, haha! Idag blir det rumpa, mage, rygg och kanske lite ben, har nämligen fått träningsverk from hell, haha! Seriöst kan knappt gå ordentligen och ser nästan ut som en gammal kärring på 83 år, känner mig verkligen så ''sexig'', haha! Lite senare ikväll ska jag jobba, men innan dess måste jag hinna köpa lite fredagsmys så som Champis och GODIS, me like! Nu ska jag bränna lite kalorier och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 

1 vecka kvar!

Go kväll alla mina sötnosar, kom hem för ca 15 minuter sen och har precis klickat hem lite hormoner att knapra på dom närmsta veckorna, gott, haha! Skoja, ska inom kort hoppa i duschen för att sedan göra iordning lite kvällsmat och sedan blir det bums i säng, är hur trött som hest, haha! Att bara sovit 4 timmar är inget jag skulle vilja rekomendera till någon, haha! Idag är det exakt 1 vecka kvar tills jag får hem min lilla bäbis och håller på att längtar ihjäl mig, ska bli så skoj! Min uppfödare berättade att hon håller på att resa sin öron och hon ser lite halvrolig ut, haha! Aja nog om detta, nu måste jag duscha och så hörs vi mer imorgon igen, natti!






Intressant dokumentär!

Kikade på en jätte spännade dokumentär om en TS-kvinna som jag tror ni ska finna rätt så intressant. Tycker det är båda intressant och skrämmande hur oehört blind man kan bli efter 1 eller 2 skönhetsingrepp..... Däremot är det rätt häftigt att vi TS-brudar kan få så pass stora tuttar av siilikon eller vad säger ni?! ;)


Investera i ett linne?!

Hej på er, då är det snart dags att dra sig mot jobbet och ska bli riktigt skoj, trivs med mitt jobb! Var som sagt en sväng på gymmet och gash vad folk ska glo, ska kanske köpa ett nytt linne som inte visar så mycket tuttar, dumt att skäla deras fokus pga att jag har snyga bröst liksom, haha! Var för någon dag sen på Djurmagazinet där jag köpte detta till den lilla valpen : Jag vet att det är kattleksaker, men leksakerna dom hade till hundar var enorma + att skulle dom inte funka kan alltid Santos få dom ;) Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev så GRYM!
Snyggt, enkelt och ändå väldigt glamoröst, it's so me!
Toppen och armbandena är super söt, leggingserna och halsbandet är galet snygga
Skorna ska vi inte prata om, 1 ord räcker gott och väl FAB


Halsbandet hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandena hittar du Här

Leggingsarna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Mobilinlägg!

Hej på er mina söt osar, dåså är man klar med gymmet och håller just nu på att stretchar, lagom kul, haha! Blev bara ben och det känns, en lite fråga till mig själv..... Hur i all världen ska jag kunna jobba senare ikväll, haha! Aha ska nog gå, hoppas jag! Nu blir det hem för att göra lite mat, lite smp sigen på thai men får se, att bero på det så har jag fått lön eller jag tror det iaf, haha! Riktigt skönt! Kanske ett tecken från ovan att jag ska ha thai eller vad tror nu?! Nu ska jag plåga mig vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Typiskt mig! 26/6

Go morgon alla bloggläsare, ska inom kort slänga i mig en morgonshake för att sedan bege mit raka vägen mot gymmet, ska bli så himla gött! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska lägga fokus på men antar min PT vet detta, haha! Att bero på en helt annan sak, skulle egentligen hämtat ut ett paket idag om jag likt förbannat inte hade slarvat bort mitt lägg, så typiskt mig, haha! Ska rota igenom hela lägenheten för hem ska jag få det, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, dags att göra sig redo för gymmet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 


Typiskt mig! 26/6

Go morgon alla bloggläsare, ska inom kort slänga i mig en morgonshake för att sedan bege mit raka vägen mot gymmet, ska bli så himla gött! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska lägga fokus på men antar min PT vet detta, haha! Att bero på en helt annan sak, skulle egentligen hämtat ut ett paket idag om jag likt förbannat inte hade slarvat bort mitt lägg, så typiskt mig, haha! Ska rota igenom hela lägenheten för hem ska jag få det, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, dags att göra sig redo för gymmet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



 

Mobilinlägg!

Hej på er, är just nu på gymmet och slimmar figuren inför helgens bravader :) Känns så himla gött och efter detta blir det hem och bara ta det lugnt, samt förbereda sig under jobb imorgon, ser fram emot det! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer den igen! Ska försöka ta några bilder på bra övningar för er som känner er lite tränings sugna och vill komma igång, sant få lika snygg kropp som moi ;)


Blev bjuden på dinner av Nettan!




Dagens fråga!

Hur många Read Bulls dricker du på en vecka?


Det är en mycket bra fråga, men eftersom jag har 2 fulla ICA påsar i bilen pga att jag tycker det är för jobbigt och på tok för tråkigt att gå och panta så är det en hel del + dom i fram jag inte orkat lägga där bak, haha! Men tror jag förbrukar runt 3 - 4 burkar i veckan och då är det givetvis GRANDEr, you know bigger is better ;)


Dags att dra sig in mot stan!

Hej på alla mina goingar, kom aldrig in till stan pga av olika skäl men nu är jag hur som helst påväg! Ska träffa en kompis för att sedan dra mig mot gymmet där jag ska pumpa upp mina ''stora'' muskler, haha! Fattar ni hur patetisk jag känner mig när värsta biffarna kommer in och där står lilla jag med min u-ringning, haha! Fast värst var ändå när jag hade handen innaför min sport-bh, haha! Aja nog om detta, nu blir det att göra iordning sig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Passar utmärkt till vardags som fest!

Detta halsbandet är verkligen hur snyggt som helst och det passar både till vardag som till fest vilket jag tycker är kanon eftersom det kan vara skoj att använda det även till vardags! Dessutom är det väldigt neutralt vilket gör att det inte tar allt för mycket fokus och gör att man kan ha lite extra bling på en utgång, vilket enligt mgi är FAB! =D


Du hittar Halsbandet Här


Min grund!

Köpte denna krämen bara för någon dag sen och tycker den är så himla bra, åtminstonde är den det för min hy :) Det är ingen super dyr kräm heller, men gör det den ska och funkar på samma sätt som en BB-Cream. enna använder jag som grund då jag ska till jobbet, gymmet eller bara gå lite på stan, perfekt med andra ord :)


Smärtan är obeskrivlig! 25/6

Go morgon alla mina sötnosar! Vaknade rätt nyligen och ska inom kort bege mig in mot stan för att träffa en av mina brudar ;) Vi ska gå i lite affärer, äta på något mysigt place och senare blir det gym i daglig ordning. Att bero på det, var iväg igår och körde en maskin jag inte kört på länge 1 ord! Det känns något förbannat idag, hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag hade fött igår, haha! Måste också förbi jobbet  en sväng för att lämna in mina timmar, känns som det kommer bli en fet lön, synd att mer än hälften ska gå till hunden, haha! Aja får se fram emot nästa månad helt enkelt, nu ska jag duscha och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 Några har undrat vart jag köpt mina balla ringar och dom hittar ni på Fionavincent

 
 

Socker är min hemlighet!

Dåså är man hemma efter man kört ett riktigt skönt pass inne på gymmet, vilket var riktigt skoj. om inte tala om SKÖNT! Nu blir det att mysa upp sig i soffan innan man kryper till kojs med en Varma Koppen, blivit helt beroende av den, men så sjukt mysigt att ta den efter ett pass på gymmet :) Var också iväg till Maxi för att köpa lite godis, hade kunnat visat er om det fanns något kvar men tyvärr är det slut, haha! Jag tror jag är lite sockerfrälst, fast det kanske inte är så konstigt heller eftersom jag måste kompletera upp min söthet men något ;) Nii tror väl inte bara sömn och nyttig mat håller mig söt och rar, socker är svaret givetvis, haha! Nu ska jag kika lite på tv och så hörs vi mer imorgon igen, natti!




Så kan det gå!

Hej på er, hade precis lagt mig i soffan och boom somnade jag, haha! Så vaknade precis och känner mig lite små slö men trots deta ska jag strax göra mig redo för att gå till gymmet, funderar också på att köpa lite godis dock kan jag inte bestämma mig om jag ska ta det innan eller efter men antar det kommer se lika illa ut oavsett vad, haha! Nu hinner jag intre sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Dags att pigga upp mig?! ;)


My new shoes!

För någon vecka sen fick jag hem dessa sötnosar och jag bara ÄLSKAR DOM!
Dom är hur sköna som helst, stabila och även äckligt snygga!
Med andra ord ytterligen ett lyckat köp, me like =D


Du hittar dom Här




Just löv it!

Denna bikinin tycker jag är så GALET SNYGG och jag hade varit grymt snygg i den måste jag erkänna, haha!
Nej men försök att tänka er mig i den, mitt blonda hår till min perfekta bruna hy liggandes vid stranden antingen utan eller med mina D&G-solbrillor med en drink i handen, erkän det låter galet snyggt! ;)
Jag ska så ha den, klick OPS my bad ;)



Överdelen hittar du Här     &     Nedredelen hittar du Här


Haha!

Jag bara måste visa er denna, tycker den är bara för härlig, haha!
Djur är inte alltid dom smartaste, men vi älskar dom trots allt och dom får oss alltid att skratta som här, haha!


Busy doing nothing! 24/6

Go morgon alla mina söta bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni känner er utvilade! Själv mår jag hur bra som helst av olika skäl och mer än så tänker jag inte berätta, haha! Okej jag har inte gjort något snusk om ni tror det, jag gör faktiskt aldrig sånt  eftersom jag lever som nuna, haha! Skämt och sido, idag händer inte speciellt mycket ska ta det lite lugnt och bara njuta av dagen, samt röja lite i lägenheten :) Helt galet, jag har bott här i 6 - 7 månader och ändå inte fått allt klart, är väl så när man knappt är hemma?! Ska inom kort göra iordning lite frukost och sedan blir det att kika på lite film och bara vara, länge sen jag hade det så, åtminstonde känns det som så, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!



Sam Smith - Stay With me

Att fika eller inte fika, det är frågan det!

Hej på er, har precis städat lite här hemma och ska inom kort traska ner för att boka tvätt-tid. Därefter ska jag göra lite ordrar för att sedan slappa lite innan jag beger mig mot gymmet eller om man kanske ska ta en fika innan?! Får helt enkelt se hur det blir, nu hinner jag inte sitta här mer, dags att göra det sista och sen får vi se vad som händer, bloggar mer sen igen, puss på er!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt super söt och snygg på en och samma gång, precis som jag, haha!
Nej men ärligt tycker den blev GRYM, toppen och ringen är hur söta som helst!
Skorna, örhängena och leggingsen är verkligen SUPER LÄCKRA!
Detta är perfekt till en utgång om man vill inte ha för mycket bling på sig, I love it!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Ringen hittar du Här

Leggingsen hittar du Här

Skorana hittar du Här


Så enkelt är det!

Något jag funderade över igår, med tanke på det som hände i helgen....


* Varför försöker dom trycka ner mig när det ändå inte fungerar?!

* Varför ger dom mig gratis publicitet så min blogg växer och jag tjänar mer pengar?!

* Varför läser dom min blogg överhuvudtaget?!

* Varför lägger som överhuvdtaget ner energi på mig om dom ändå inte vill veta av mig?!




Svaret är givetvis enkelt, dom är helt enkelt för dumma för att förstå vad dom håller på med, haha!


En underbar dag! 23/6

Go morgon alla bloggläsare, allt väl?! Hoppas det! Jag kom precis hem från jobbet och haft en riktgit bra dag, allt har bara flytit på vilket var jätte skönt! Idag har jag inte så jätte mycket att göra, ska  ta det lite lugnt med städa lite smått i lägenheten, boka tvätt-tid och även besälla hem lite grejer så som hårprodukter och någon parfym, hihi ^^ Solen är framme i daglig ordning och funderar på om man ska ta en fika eller något glas ihop med trevligt sällskap eller vad säger ni?! Dock är det lite små kyligt så får nog ta på mig min jacka så jag inte fryser ihjäl och dör, haha! Nu ska jag ta tag i allt smuts som finns och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Erkänn att min jobb-outfit ser hel grym ut ;)


 

Veckans planer!

Go kväll alla mina kära bloggläsare, hoppas allt är bra med er, sjäv känner jag mig lite små hängig men kanske inte så konstigt med tanke på igår, haha! Fast andra sidan har det varit värre så ska inte klaga ;) I daglig ordning är det time för Veckans Planer och ser ut som det kommer bli en rätt så skoj vecka, vilket inte mig emot, haha! Har säkert glömt något som vanligt men det ordnar sig om inte annat, nu ska jag förbereda mig för lite kvällsmys i soffan och sen blir det att hoppa i pyjamasen, vi hörs mer imorgon igen, natti!
 
 

This is my thanks!

Något som har blivit väldigt intressant både hos er bloggläsare och av mina vänner är hur jag ser på ett förhållande. Som jag tidigare berättat har jag inga problem att leva ett liv som hemmafru som involverar diska, städa, tvätta, handla, stryka kläder, hälla upp varmt bad etc. Ni ska absolut inte ta åt er, men jag ser det som så att jag som kvinna har mindre värde än mannen och är till för att tjäna honom, därför har jag inga problem att leva ett liv som hemmafru. Det ända kravet jag kommer ha är att jag kommer jobba halvtid och det är för att jag ska få lite ombyte men då pratar vi om tidiga mornar så att det inte påverkar livet i hemmet.

Jag kan inte svara på varför jag känner eller tycker såhär, men misstänker att den största orsaken är för att jag är transsexuell komiskt nog. Den personen jag går in i ett förhållande med kommer se mig som ingen annan gör och mitt sätt att tacka honom är att leva ett liv på hans vilkor. Vill han att jag ska jobba hårt I do it eller vill han att jag ska leva som hemmafru I do it.


Jag tycker personligen att det är ett väldigt gulligt sätt att tacka en person man tycker om på
 
 
 

Långt ifrån okej! 22/6

Go morgon alla mina sötnosar, nu har jag äntligen vaknat till liv och komiskt nog är jag inte allt för trött heller =D Utgång igår och den var verkligen TOK BRA! Träffade massa härligt folk, några bloggläsare och även lilla Kakan som jag inte sett på jag vet inte hur länge, GALET! Givetvis blev jag påhoppad i daglig ordning och denna gången var det intimt, nog för att man kan skrika ut att jag är TS eller berätta det för alla andra, men när  det blir mer intimt är det faktiskt INTE okej! Jag vill givetvis tro att folk kan förändras och därför funderar jag på att inte publicera hen, men måste som sagt fundera riktigt noga eftersom detta påhoppet INTE var okej och så får vi se hur det blir i veckan ;) Aja nog om detta, dags att göra lite nytta har lite jobb att ta tag i ,bloggar mer sen igen, puss på er! 


Älskar att jag ser lite halvt nerdrogad ut, men bjuder på den, haha!


Ett måste till oss brudar!

Denna toppen är så DÖDENS-SNYGG!
Dock kan jag inte bestämma mig om jag ska vänta lite med att köpa den eller om jag ska haffa den här och nu, hihi ^^ Man kan faktiskt råka klicka =D
Dock vet jag inte vilken färg jag ska välja, finns nämligen i vit också :)


Den Svarta har ni Här     &     Den Vita har ni Här


Jobb, sen utgång! 21/6

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en stund sen och ska strax göra iordning en god morgonshake. Idag blir det att slappa för det mesta, jobbar lite smått med bloggen och senare ikväll blir det att förbereda sig för utgång, fatta vad taggad jag är! Men innan dess måste jag förbereda mig inför kvällen och massa annat mindre skoj, men sånt är livet :) Nu hinner jag inte sitta här mer dags att göra lite nytta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Outfiten i tisdags, älskar byxorna tar verkligen fram mina söta små lår och gash vad snygga dom är om jag får säga det själv, vilket jag givetvis får eftersom det är min blogg ;)
Hittar dom Här


Så sjukt orättvist!

Något jag tänkt på är hur fruktansvärt olika killar och tjejer egentligen är mot varandra tex som intresse. Killar gillar det där hur ska man uttrycka sig utan att det låter allt för nedvärderande, men tråkiga saker så som fotboll, hockey, bandy, bilar, fiske, jakt, öl, datorer etc. Jag har aldrig förstått det roliga med just detta för visso har jag dejtat killar som hållt på med alltihop och därför vågar jag uttala mig om det, dock har jag inte deltagit i allt, men det är en annan 5:a, haha! Till saken, man får givetvis ha diverse olika intressen både som tjeje och kille, men när det kommer prioritera är killarna helt klart sämst, haha! Jag vet inte hur många gånger jag brukar få nästan ''dra'' in mina pojkvänner eller killkompisar i diverse butiker bara för att dom tycker det är tråkigt, haha! Tror dom på fullaste llvar att jag tycker det är skoj att sitta och frysa ihjäl i 2 timmari  en ishall, kolla sport på tv:n i x-antal timmar eller följa med på skid eller camping semester för att ha den mest absoluta kallaste eller sysslolösa veckan i hela mitt liv...... Sedan när man ber om en grej säger dom direkt nej bara för dom vet att det kan ta upp till 30 - 60 min på en affär..... Prioriteringen är inte lltid den bästa hos dom men på något sätt brukar man få med dom in och japp belöningen är när man får se deras ''glada'' min då man beger sig till underklädsavdelningen, haha!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inget midsommarfriande här inte!

Hej på er, antar att ni som alla andra är i fullgång med att fira midsommar, själv ska jag inom kort bege mig till jobbet och göra lite nytta, vilket jag till viss del ångrar nu, men bara lite, haha! Blev som sagt en runda på stan och shoppade lite små saker som jag anotg jag behövde, dock glömde jag helt av att köpa mitt godis...... Får bli efter jobbet helt enkelt :) Har ni tänkt på att idag är det bara 5 dagar kvar till löning, tagga tagga tagga =D Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Men jag önskar er alla en glad och trevlig midsommar!


 

Varför inte?!

Något jag varit riktigt sugen en längre period nu är att skaffa lugg, MEN tänk om det inte bli snyggt?!
Därför har jag funderingar på att klicka hem mig en löslugg, vilket är super om det inte skulle passa för då är det bara att slänga, haha! Nä men skämt och sido, tycker folk med lugg blir så himla söta, men riktigt tveksam på om jag skulle kunna bli en av dom så kan vara värt att prova?! :)


Ni hittar den Här


 

Jhon Legend - All Of Me

Denna låten tycker jag är så himla fin och man får nästan en liten tår i ögat pga hur fin den är =')
Tycker Jhon är bra i övrigt men denna låten är verkligen något extra, bara lyssna och njut.


Det är tillbaks! 20/6

Go morgon alla bloggläsare, allt bra?! Själv är jag helt slut i kroppen efter igår! Eftersom jag har olika frisörer till olika saker hade jag olika tider, ''as skoj''....... Kanske dags att börja prioritera om?! ;) Hur  som helst är jag jätte glad för mitt resultat och som ni kan se är mitt långa hår äntligen tillbaks! Har saknat det så SJUKT mycket så ni anar inte, haha! Meningen var att jag skulle sätta i nya extension innan jag skulle fara mot Norrland, men palla vänta dit, typ 1 månad kvar om ens det, haha! Att bero på det, mina vänner föreslog att vi skulle kunna bo på vandra hem, seriöst -_-'  Om det är någon som ska bo så är det dom, jag kommer dit för att gå på dop och inte bo i någon snuskig gammal lada, haha! Fine för dom som gillar att bo på vandrahem eller campingar/tält, men en brud som jag ska ha en mysig liten lägenhet eller ett hotell, om det nu finns där uppe =S Aja nog om norrisplace, back to moi =D Idag ska jag bara ta det lugnt, ladda om batterierna, gå lite på stan och försöka hinna med gymmet, glömt se deras tider nu när det är midsommar och allt, haha! Aja nu vill jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Notera att det är ofixat till 1000, haha


Hoppas på det bästa!

Hej på er, sitter jsut medm in lilla dator i knät och vi ska aldeles strax börja sätta in mina nya extension, jag är faktikt lite smått fundersam om jag verkligen ska göra det eller ej..... Får hoppas jag kommer till ett snabbt beslut inom kort helt enkelt, haha! Hur jag ser ut just nu tänker jag inte ens berätta, mer än att det är fruktansvärt fult haha! Men snart är denna pers över och jag kan inom kort gå härifrån som en ny människa eller åtminstonde hoppas jag på detta, nu är det dags att torka få håret tort efter tvättningen från färgen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev hur grym som helst, lite väl svart, men tycker trots allt att den blev super!
Toppen, halsbandet och armbandet är riktigt läckra, man vill bara ha det
Leggingsarna är super söta och tycker dom passa perfekt för att bryta likte kontraster och sen till skorna, dom är verkligen hur snygga som helst, passar utmärkt trots att det är inga jätta klackar!


Halsbandet hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Leggingsarna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Jag dör, haha!

Titta precis klarrt på denna och bara måste visa er den också, jag dör, haha! Jag älskar Diney mer än mina skor eller ah kanske inte riktigt så mycket men näst intill och tyckte detta klippet var så SJUKT BRA, hoppas ni med gör det, hihi ^^


Mobilinlägg! 19/6

Go morgon alla bloggläsare! Sitter just nu i bilen för att strax bege mig mot frisören, känns som jag ligger bra tidsmässigt, nästan lite för bra, haha! Var inne en snabbis på MAXI för att hämta ut mitt paket jag glömde igår och även köpa mig en Red Bull och naturligtvis (som vanligt) var lighten slut.... Bara för andra väljer vara onyttiga mer än nödvändigt behöver väl inte jag gå samma väg?! Och JA, jag är lite smått förbannad, haha! Aja lika bra att pimpla får helt enkelt köpa ett par när jag ändå ska hem till mina föräldrar en sväng efter frisören :) Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Inte lätt att vara B-kändis!

Go kväll alla bloggläsare, dåså har man varit på gymmet och känns som jag har en 80-årings kropp, haha! Men det är det värt, fick också ett ''väldigt'' trevligt samtal strax innan jag skulle iväg för att gå på stan och ska så fort jag  kan lägga upp det så ni också kan få ta del av detta ;) Vissa människor tål verkligen inte att jag är B-kändis och gör verkligen allt för att försöka trycka ner en, vilket jag tycker bara är patetiskt, haha! Funderar faktiskt på att sätta en hacker eller om jag ska polisanmäla hen som försökte ta kontakt med mig, kanske på tiden att skaffa mig en jobb och vardags telefon?! :) aja förr eller senare kommer jag få reda på vem det är och då är denna lilla stalkersen ur vägen =D Nu ska jag ta källsshake och en varma koppen, vi hörs mer imorogn igen, natti!


Dokumentär FTM!

Imorse kikade jag på en jätte intressant dokumentär undertiden jag låg och drog mig om en man som gick från FTM, helt GALET vad snygg han är! Tänkte att jag kunde lägga upp den så ni också ta del av den :)


Dagens fråga!

Vad för killar attraheras du inte utav?


Till att börja med är det inte roligare att veta vad för killar jag attraheras av, bara frågar ;) Jag har ganska höga krav på killar dom ska ha en viss längd och då syftar jag på kroppen, haha! 175 är absolut mitt minimum, jag är iof inte så jätte lång själv men eftersom jag bär klackar väldigt ofta vill jag ha en någolunda jämlång kille :) Men där dom brukar ligga på är 178 - 185 som jag finner mest intresse hos, men kan givetvis ske undantag, haha! Sen tycker jag ögonen är kroppens skäl utåt, dom flesta av mina killar har varit blå eller brunögda, har faktiskt aldrig haft någon grön eller mulerad komiskt nog. Men jag har givetvis krav på färgen och formen också, haha! dom får inte vara för små och dom ska ha fin brun eller blå färg, sen i'm yours, haha! Håret spelar ingen roll faktiskt, men blonda killar finner väl alla intressanta?! =D

Super söta armband!

Dessa armband tycker jag är så sjukt söta och jag bara MÅSTE skaffa en utav dom!
Fråga är bara vilken utav dom man ska välja?!


Den Guldiga hittar du Här     &     Den Silvriga hittar du Här


 
 

Dinner from Yesterday!



Inget skat-bo här inte! 18/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni är på toppen humr för det är nämligen jag, hihi ^^ Idag händer inte så jätte mycket vad jag vet, ska rigna ett par samtal, hämta ut etta paket och lite senare ikväll blir det att kötta på gymmet, vilket jag ser fram emot! Var som sagt iväg  igår för att få mina fransar gjorda och GASH VAD NÖJD JAG ÄR! Märkt verkligen skillnad och skönt att inte böhva se ut som ett rivet skat-bo i fejan, haha! Hade super bråttom när jag skulle iväg, därför hann jag inte med någon uppdatering och därför blev det som det blev, men ber om ursäkt för detta! Nu blir det att ta sig lite frukost och sedan göra sig iordning för dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Videoinlägg!

Söt bikini!

Denna bikinin tycker jag är så sjukt fin + att jag ÄLSKAR slitsen, vem skulle inte göra det?! **host** boysen ;)
Nej men ärligt den hade varit så sjukt söt på mig, tänk er jag kommer gåendes på stranden, mitt långa hår är tillbaks, fransarna sitter på och jag visar upp min sjukt snygga kropp, haha! Nej men ärligt jag verkligen gillar den och är riktigt sugen på att klicka hem den + att den kostar inte så mycket heller, perfekt nu till sommaren eller till utlandsresan jag snart ska på hihi ^^


Överdelen hittar du Här     &     Nedredelen hittar du Här

 

Nytt intresse?!

Något jag faktiskt skulle vilja prova på är att jaga med iller och för er som inte vet det kan illrar även användas till jakt, coolt va?! Det går nämligen till så att man låter illern krypa ner i ett kaninhål där han jagar upp kaninen där jägaren sedan står på andra sidan. Hur som helst hade det varit rilitgt skoj att prova på, men då inte med min egen iller, haha! Kul om man råkar skjuta honom eller att han inte kommer upp, fy då hade jag börjat gråta  och sedna dödat personen som fick mig att göra det eftersom jag haft honom sedan han var en liten valp =') Ska jag prova något sånt tänker jag faktiskt skaffa mig en jaktiller så gör det ingenting om han eller hon skulle försvinna, haha! Jag känner nämligen flera personer som håller på med jakt både vänskap och inom släkten, dock känner jag bara 2 -3 boys som jagar med iller och funderar faktiskt på att följa med dom ut någon gång, så vem vet kanske blir en tripp till Gotland där man pysslar med kaninjakt med iller ;)



Nu ska problemet bli löst! 17/6

Go morgon alla bloggläsare, sovit gott?! Själv har jag sovit utomodäntligt bra och känner mig riktigt utvilad + att jag är ledig idag, weee! =D Idag har jag lite små saker att stå i, jag ska möta upp en kompis på stan, gymma, få mina fransar fina + att jag måste till banken, av någon sjuk anledning funkar inte mitt kort längre...... Riktigt irriterande! Jag kan hämta ut pengar via an automat, men när det är i affärer eller resturang så står det bara tekniskt fel..... Att jag har pengar kvar vet jag om för kollade upp det båda idag och igår att jag hade X-1000 lappar på mitt konto så ni kan nästan förstå min ''lycka'', haha! Att bero på något betydligt roligare, mina hormoner kom igår så var ute och hämtade ut dom, trodde jag skulle få vänta fram tills onsdag men tur som vanligt slapp jag det, haha! Nu blir det ta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 
 

Hjälpte till på mitt lilla vis!

Hej på er, kom precis innaför dörren och är helt slut efter allt gående, haha! Har haft en toppen dag med massa skratt och andra roligheter, hallå allt får ni faktiskt inte veta om mig ;) Dagen har varit jätte bra och solen har varit framma hela dagen, känns verkligen att det är sommar, synd att den snart är slut..... Att bero på något helt annat innan jag åkte till jobbet åkte jag förbi stallet, vad jag gjorde där tänker jag inte säga, haha! Till saken, jag fick höra ett väldigt konstigt ljud, trodde först det varr en fågel, men till min stora förvåning var det en liten kattunge som hade tappat bort sin mamma ='/ Han eller hon var så sjukt söt som alla små bäbisar är, men eftersom han var bland dom större djuren var jag tvungen att rädda stackarn så den inte blev mos, fy vad hemskt =S Det många inte vet är att jag är riktigt katträdd pga att dom har klor, ett skäl till att jag aldrig skaffat katt, haha! Jag var givetvis rädd för den lilla skulle riva mig så fick hämta en hink och lyfta upp den i svansen, vilket var mindre uppskattat, haha! Men han blev räddad och bara en kvart efter kom mamman så slapp jag vara kattvakt, haha! nu vet ni detta så ska göra iordning en kvälls shake och kika lite på tv, bloggar mer sen igen, puss på er!



Samir & Viktor - Success

För bara några dagar sen släppte Paradise deltagaren Samir, som är för övrigt sjukt snygg och Viktor sin första låt Success. Jag tycker låten är lite platt, men absolut inte det värsta jag har höry tack och lov! Jag tycker den aldrig lyfter och tycker personligen att gitarren är bara 1 nackdel..... Men det är redan på tal om att detta inte är det sista vi hört från dom och får hoppas helt enkelt att nästa sound är betydligt bättre :)



Killmagnet!

Hej på er, ska inom kort iväg ut på lite äventyr/shopping tur, haha! Ska kika lite djur grejer inför valpen och kanske något litet till Santos eller som Stoffis säger avlånga hamster...... Alla mobbar min lilla pälsboll, dock har jag märkt att han är ett riktigt litet charmtroll och charmar alla killar som kommer på besök, han kanske är gay, haha! Nej men skämt och sido, han är verkligen jätte go och det märks så tydligt att folk gillar honom, fast det är iof inte så konstigt när han har en sån fab ägare som moi, haha! Nu hinner jagi nte sitta Här mer och måste dra mig, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Tyckte denna outfiten blev riktigt nice och skulle inte alls ha något emot att ha detta i min garderob ;)
Trots att toppen är lite smått vågad men med gjälp av diskre utmsyckning tycker jag att det inte blir för mycket trots allt :) Örhängena är super söta, skorna är riktigt snygga!
Byxorna och armbandet är riktgit läckert!

Perfekt utgångsoutfit och passar prima nu till sommaren!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxkorna hittar du Här

Skorna hitar du Här


 

Ni är helt enkelt bäst!

Jag måste verkligen tacka ALLA er bloggläsare som jag träffat på stan, krogen eller som skickat mail eller pm:at på Facebook att ni är verkligen så HIMLA GULLIGA, ni anar inte hur mycket era ord faktiskt betyder och utan er hade jag nog lagt ner bloggen för länge sen, galet vilka topp bloggläsare jag faktiskt har som följer mig trots dagar med dåliga uppdatering, ni är bäst ska ni vet, love you all <3




Ingen bra start! 16/6

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni är pigga och glada! Jag fick en riktgit sur start då min dator fick för sig att börja krångla...... Funderade ett tag på att slänga ut den genom balkongen, haha! Jag och mitt sydamerikanska temperament alltså, haha! Idag är det måndag för er som inte vet det och har inga jätte planer mer än att boka studio-tid för en grej och sedan dra mig mot gymmet, en soft dag helt enkelt :) Vilket också behövs med tanke på hur min morgon vart, haha! 1 grej som vanligtiv tar 15 - 30 min tog mig 1 timmar..... Men nu är det fixat och jag är betydligt gladar igen, haha! Nu ska jag gosa ner migi soffan för att njuta av min morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Veckans planer!

Hej på er, då var det dags för Veckans Planer och som ni kan se har jag massa super roliga grejer att se fram emot, hihi ^^ Såg nu att jag glömde lägga in träning med min PT, men nu vet ni det så slipper jag göra om alltihop, haha! Dom dagarna jag ser fram emot mäst är tis & tors, varför?! Jo för på tis ska jag fylla på mina fransar och på tors har jag tid hos frisören för att ta utväxten och sätta i mina extension ÄNTLIGEN! Har kännt mig som en naken råtta hela månaden som varit och pallar inte en till + att jag vill vara lite midsommar fin för en speciell person allt jag kan säga, nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


5 love questions!

Har du svårt att träffa killar eftersom du är Transsexuell?
Nej absolut inte, jag trodde det först och många killar som skriver till mig är GRYMT SNYGGA, jag har märkt att problemet har aldrig varit att jag är TS vilket varit riktigt skönt och är så himla glad för det! Sen att jag har en bröst operation kvar tycker 9 av 10 killar bara är nice, haha!

Har du lätt för att bli kär?
Jag har väldigt lätt för att bli kär, men jag har också väldigt lätt för att tröttna på personen om jag tillslut inser att OMG jag är så mycket snyggare och han förtjänar inte ens min tid, haha! skämt och sido, nej men lätt för att bli kär men sårar man mig en gång går jag sällan tillbaka eller så har jag väldigt svårt att få upp känslorna på nytt :)

Har åldern någon betydelse för dig?
Hahha, ja den har en väldigt stor betydelse eller jag känner så :) Jag kan tänka mig vara tillsammans med en 30 - 35 åring men då är mina krav betydligt högre eftersom det är en STOR ålders skillnad mellan oss! Dom ska tjäna bra, ha snygga kroppar och ska visa att jag är värd att lägga din tid på,samt visa intresse annars tröttnar jag, haha! Sen till yngre är väl likadant, men med betydligt mindre krav, jag har lite smått svårt att se mig i förhållande med yngre personer, dom får helt enkelt jobba lite hårdare genom att visa intresse annars glömmer jag bort dom eller så tröttnar jag, haha! Men dom åldrarna jag brukar hålla mig till är 23 - 28, gillar killar som är äldre, men inte hur mycket äldre som helst heller + att jag jagar sällan efter killar, har aldrig gjort och kommer aldrig göra, 

Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år?
Förhoppningsvist har jag barn, någon liten hund och har antingen kvar det jobb jag har eller bytt till något annat som jag stormtrivs med :) Sen om jag bloggar vet jag inte, men misstänker att jag kommer bli hemma fru av olika skäl och då finns det givetvis tid för blogga om livet som hemmafru, fy vad hemskt men ändå inte, haha! Tvätta låter jag ladrig killar göra för det bli bara fel, gjort det misstaget engång min tröjor som var vita blev ros...... haha!

Träffar du någon i dags läget?
Som jag så månger sagt tidigare, mycket får ni veta angående mitt liv, men när det gäller vem och vilka jag träffar blir det för personligt + att jag vill inte utsätta någon annan för den uppmärksamheten jag faktiskt får. Min dejter kommer förbli anonyma fram tills den dagen då han vill träda fram, men givetvis dejtar jag och har en del snyggigar att välja bland, hihi ^^ 



Man mår som manförtjänar 15/6

Go morgon alla mina bloggläsare, utgång igår och jag mår som jag förtjänar riktigt för jävligt rent ut sagt, haha! Har ni tänkt på att allt kul ska ge konsekvenser medans allt tråkigt aldrig gör det, varför är det så?! Aja nog om detta, fick sällskap hem av 2 jätte gulliga killar, dock lyckades jag lämna kvar min jacka för 6000........ Känner mig lagom lyckad eftersom jag sökt som en idiot efter den och får bara hoppas att den är kvar! Igår kväll var vi på en ny klubb och det var så himla skönt! Jag fick vara jag för engångs skull :) Nu blir det stax bakis krubb med gänget från igår, bloggar mer sen igen, puss på er!




Va rädd om ditt hår!

Visste ni att med vanliga hårband som har en liten silver-moj på sig sliter det på håtret oehört mycket?!
Därför har jag börjat använda mig utav snoddar som är snällt mot mitt håret vilket är bra oavsett om det är extension eller sitt orginal hår man har, jag är väldigt mån om att mitt hår ska må bra, därför använder jag mig av bra produkter som dessa :)


Ni hittar dom Här


Finns det någon likhet?!

Något jag fått höra av rätt så mång är att jag är lite små lik Youlanda Foster, sen om det stämmer eller ej vet jag då inte, haha! Vissa hävdar att vi har en liknande blick och att våra käkben är relativt lika, men som sagt ytterst tveksam på detta, men kanske ligger det en viss sanning i det hela?! ;)


Utgång ikväll! 14/6

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken toppen dag det verkar bli idag eller vad tror ni?! Jag kommer hur som helst ha en hel GRYM dag, ska iväg och jobba lite senare och efter det blir det att göra sig iordning för en utgång, känns som det var länge sen eller kanske bara är jag?! Ska också försöka hinna med en sväng till gymmet, behöver finputsa benen inför kvällen, haha! Jag vill också beklagaa att uppdateringarna var som dom vart denna veckan men som ni förstår har jag haft SJUKT mycket att göra så tycker jag är rätt duktig som ändå lyckats få till relativt många inlägg trots allt =D Nu hinner jag inte sitta här och tramsa, dags för morgonshake innan jag trippar mot gymmet, önskar er alla en toppen dag, puss på er och så hörs vi mer sen igen!


Till er som ubndrat var jag köpt mitt armband hittar ni den på Fionavincent


Videoinlägg!

Tydligen så krånglade min uppladning av mitt videoklipp jag spelade in, vilket innebär att mitt klipp aldrig kom upp, riktigt surt! Men hoppas det är okej ändå :)



Hel nöjd!

Kom på att jag hade helt glömt av att visa upp det jag köpte för n¨gon vecka sen eller vad det nu kan vara, haha! Detta ää special makeup och makeup-lösning för lösögonfransar eftersom man inte kan använda sig utav sånt man hittar på kicks eller liknande affärer..... Hur som helst är dom jätte bra och enkla att jobba med, givetvis funkar inte masacaran på samma sätt som den jag brukar användam ig utav, men tycker den inte är så dum trots allt ändå! Padsen är toppen och smidiga att ta bort ögonskugga eller övrigt mink man inte kommer åt i vanliga fall =D




Pax för dom!

Hur snygga är inte dessa örhängen, ska faktiskt klicka hem dom själv i samband jag beställer lite annat också + att jag inte har några örhängen i silver eller åtminstonde om inte funkar till vardags, dessa är perfekt!


Du hittar dom Här


 

Lång väg!

Oavsett om vi är MTF eller FTM har vi något gemensamt bortsett från att vi är transsexuella och det är nämligen att hitta någon som kan ses oss för dom vi är..... Men vägen dit är svår och man stöter på många nit-lotter som utnyttjar oss för att få ut sitt eget behov..... Men någonstans inombords vet vi om att en dag kommer vi hitta han eller hon som ser oss i det kön vi själva anser oss tillhöra! Den personen kommer vi ge all var tilltro på och visa vår uppskattning på ett helt annat sätt än en biologisk kvinna kan göra. Detta är inget jag hittar på utan hört av personer som varit eller är i förhållande med en transsexuell person. Vi älskar inte mer än någon annan, men vi älskar personen på ett helt annat sätt och det är av den enkla orsaken att han eller hon ser oss för den vi är <3


 

Hormontime! 13/6

Go morgon alla mina bloggläsare, är på toppen humör trots att solen inte är framma, skumt va?! ;) Okej det där sista lät bara snuskigt men ni för står vad jag menar ibland är man på bra humör utan anledning, måste allt ha en anledning?! NEJ! =D Idag har jag inte så mycket planerat direkt ska ta det lite lugnt och ta dagen som den kommer helt enkelt :) En grej jag måste göra är att beställa hem hormoner, samt boka tvätt-tid, hade helt glömt av det och med lite tur hinner dom komma i tid annars har jag ett problem, haha! Okej man förvandlas inte tillbaks på 1 dag direkt, men jag känner av när testosteronet höjs och mitt östrogen sänks, ingen mysig combo, haha! Nu ska jag ta en morgonshake för att sedan bara njuta av dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Helt klart min nya favoriter och passar perfekt en dag som denna =D


Albin (Feat Kristin Amparo) - Din Soldate

Tycker denna låten är så sjukt ÄCKLIGT bra och är lätt en av mina nya favorit låtar =D
Kan dock inte låt bli att tänka på en jag känner som är militär och som jag kallar lilla militären/plutten, dock mindre uppskattat från hans håll, haha!


Jobbelijobb!

Hej på er, ska inom kort bege mig till jobbe för att jobba några timmar, riktigt skönt faktiskt, dock kommer det bli fett varmt men tur att det blåser, haha! Det blev dock inget gående på stan för min del eftersom jag låg efter med bloggandet behövde jag lägga mitt fokus på detta, vilket jag är glad för nu i efterhand + att jag var förbannat ap-trött också när jag kom hem, haha! Nu har jagi nte tid att sitta här mer, plikten kallar och den gäller fram till kl 21:00, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Jag bara ÄLSKAR denna outfiten och tycker den blev riktigt läcker!
Toppen är super söt och ihop med ringrna blir mm, mm, mm.
Byxorna är riktigt fab och inte tala om skorna som är dö-läckra, lätt nästa sko investering me like!


Toppen hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Bara 3 veckor kvar!

Jag kan knappt fatta att idag är det redan 3 veckor kvar tills jag ska få hämta hem min lilla valp, GALET vad tiden går fort! Jag har redna börjat kika på valpgrejer så som koppel, halsband, bädd, matskålar etc =D Vill att allt ska vara perfekt när min lilla bäbis kommmer hem och för engångs skull får jag användning för alla reklam jag får, haha! Namn har jag inte riktigt bestämt än men funderar på Chanel eller Gucci, om ni har några tips på namn får ni gärna hojta till har lite brist på fantasi nämligen, haha!




Mobilinlägg! 12/6

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta för sen uppdatering men helt glömt av eftersom jag har haft fullt upp med annat, haha! Jag är en tjej med många gärn i elden helt enkelt ^^ Ska eventuellt träffa ett par vänner på stan för lite shopping och njuta av värmen, dock glömde jag kameran hemma så får bli som man gjorde för i tiden typiskt..... Aja nog om detta bloggar mer sen igen, puss på er :)


Dagens fråga!

Hur mycket har du kvar av din hormon behandling innan allt är klart och vilken del på kroppen är du mest nöjd över?


Detta är  så olika person till person, men ska se tror jag gått på hormonbehandlingi  8 månader så om 2 månader är väl hela förvandlingen ''typ'' klar, haha! Sen får man också tänka på att jag gick på östrogen plåster dom 3 - 4 första månaderna som inte ger samma fulla effekt som piller, men anledningen till att jag gjorde så var för att prova mig fram så jag inte skulle få en blodpropp och dö, haha! Men man brukar säga att det tar ca 3 år innan det ger full effekt. Sen till det jag är mest nöj över har jag nog svarat förut på men kan göra det igen, mitt hårrfäste, mina ben och mina stora bruna ögon är jag riktigt nöjd över och faktiskt det jag mest får komplimanger för innan dom går igenom hela kroppen OBS med kläder på, haha!


 
 

Så är det!

Hej på er, efter jag små städat lägenheten råkade jag lägga mig på sängen, dumt gjort, haha! Givetvis somnade jag men nu är jag vaken och ska inom kort göra mig klar för att möta upp lite vänner på stan och käka på något mysigt place smatidigt jag ska passa på att gå i lite affärer =D Om det hade funnits ett jobb på att shoppa hade jag fått det direkt eftersom jag bränner minst tre i veckan, haha! Galet men så är det, jag vill ha jag vill ha eller vad är det man säger?! ;) Nu blir det att göra sig iordning och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Inget lös hår eller smink, vad är detta?! =O


Na, na natural, so natural, haha!

Båda 2 eller en utav dom?!

Misstänker att jag har visat er dessa halsband sen tidigare, men tycker dom är värda att visas en gång till om inte annat. Jag tycker båda halsbanden är riktigt fräcka och funderar just nu på om jag ska klicka hem en eller båda två, haha! Båda skulle funka kanon bra till 2 toppar jag har här hemma och jag är väldigt mycket för guld så risken är stor att det kan bli båda 2 jag klickar hem, inte mig emot :)


Halsbandet till vänster hittr du Här   &   det till höger hittar du Här


 

Allt har sina för och nackdelar!

Satt och kikade igenom mitt arkiv här på bloggen och inser att vissa saker saknar jag än idag av mitt gammla liv..... Jag vet att jag ständigt säger att man inte ska blicka bakåt men på något sätt gör man det trots allt, haha! det är lite olika saker jag saknar, men det jag saknar mest är att kunna gå på stan och slippa bli igen känd som den transsexuella bloggerskan, vilket kan faktiskt vara rätt irriterande..... Skaraborg är inte så stort och man bli lätt igenkänd både på krogen som på stan och ibland skulle jag bara vilja vara anonym, förstår ni vad jag menar?! Men givetvis uppskattar jag att folk läser bloggen, men framgångar kommer aldrig utan för och nackdelar och så är det med livet :)


Jag bara älskar skor! 11/6

Go morgon alla mina bloggläsare, sovit gott?! Det har jag iaf dom 4 timmarna jag fick innan jag skulle iväg till jobbet, haha! Men nu har jag gjort mitt och allt har gått fin fint, sömn är allt överskattat och jag som trodde att jag skulle dö om jag inte fick sova min 10 timmar, dock går jag runt som ett levade lik, haha! MEN det är en annan 5:a ;) just nu håller jag på att gå igenom lite post, inte det roligaste men vad ska man göra liksom, haha! när jag är klar med detta ska jag bege mig in till stan för att handla lite grejer så som smink, kläder ock kanske ett par nya SKOR =D Jag har faktiskt tappat räkningen på hur många skor jag köpt denna månaden, tror det är 3 men inte helt säker, haha! Aja nu ska jag fortsätta med mitt här borta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Dessa sötnosar ska lätt bli min nästa investering, finns också i rosa, hihi ^^


 

My new darlings!

För ett tag sen ''råkade'' jag av misstag skaffa dessa sötnosar som komiskt nog låg på REA, helt FAB!
Dom är verkligen hur bekväma som helst och man får även en skön stabilitet av dom, vilket är skönt speciellt när det kommer till pumps tro mig jag vet, haha! Dom fanns också i svart men tyckte dessa var lite sötare och fastnade direkt för dom, hihi ^^




Sant eller falskt?!

Hej på er, kom hem för en stund sen och ska bara pusta ut innan jag ska ta en härlig dusch. Vädret är verkligen helt otroligt och nästan helt glömt av att det räknas som sommar trots värmen, haha! Funderar på om jag ska bege mig till ICA för att kirra en Red Bull, när andra äter glass tar jag mig en stor red bull, haha! En av min tjejkompisar säger att det tydligen ska vara tjurpiss som ingrediens sen om det r sant eller om hon bara försöker få mig att konsumera mindre vet jag inte, haha! Hur som helst smakar det mums! Lite senare ikväll ska jag träffa en kompis och dela på några glas vin, verkligen behövligt! Nu har jag inte tid att sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!



Mjau!

Dessa leggings tycker jag var riktigt snygga, både väldit to much men också väldigt neutrala eller vad säger ni?!
Jag säger bara 2 saker mina lår och min rumpa hade varit hur snygga som helst i dessa =D
Riktigt sugen på att bara ''råka'' klicka hem dom, haha!


Ni hittar dom Här


Mister 1 och står med 1000 åter!

Något som gör mig riktigt irriterad på är killar man pratat med, som har intresseför en, lägger till en på Facebook och som sedan tar bort en, vänta det är inte slut än..... Sen förväntar dom sig att JAG ska ta kontakt med dom och när man inte hört av sig på några veckor eller månader frågar dom om man glömt av en...... Till att börja med:


1 Tar man bort mig på Fb raderar jag personen av ren automatik eftersom jag inte ser personens diverse uppdteringar eller vad det nu kan vara och glömmer helt enkelt av honom

2 Tror dom ärligt talat att jag tänker på dom 24/7 och att mitt liv kretsar runt dom är dom bara allmänt osmarta 

3 Alla är ersättningsbara även jag och det innebär att jag pratar med fler än 1 person, hallå?!


Sammanfattning: Väljer man att ta bort mig som vän och inte hör av sig kan man inte förvänta sig att jag ska komma ihåg personen, dessutom har jag inte brist på beundrare direkt, haha!


Citat från en vän till mig ''Inte mitt problem''


Står inför ett svårt val! 10/6

Go morgon alla mina bloggläsare, allt väl?! Här är det bara fint och ska inom kort göra mig iordning mig för att utföra lite ärenen på stan. Trodde för att jag skulle få boka om min fransförlängning men det verkar som det har löst sig med detta, vilket är super skönt! Har en del saker att fixa idag, men måste också försöka hinna med gymmet ;) Kan också berätta att jag har en sjuk seperation ångest efter mina extensions och funderar faktiskt på att försöka boka en tid i vecka för att sätta i nya, haha! Men ska försöka hålla ut till Augusti, men tro mig det kommer bli svårt....... Nu ska jag trösta mig med lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Rasen jag ska ha!

Det är många som kanske undrar vad för ras jag ska ha eftersom det är lite svårt att avgöra p åen bild och därför tänkte jag visa er vad för litet charmtroll jag har beslutat mig för och det är nämligen en Papillon. Att jag skulle skaffa en liten hund är väl rätt självklar med tanke på hur oehört mån jag är om att djuret ska kunna följa med ÖVERALLT + att det passar in i mitt liv allra bäst. När jag gick i gymnasiet hade jag inriktningen djurvård med profil hund där min lärare hade en Papillon som var riktigt söt faktiskt, haha! Där av träffade jag min första Papillon på riktigt nära håll och i helgen lämnade jag in tingningsavgiften så nu är det bara att vänta till den 3/7 då jag ska iväg till ........ för att hämta mina lilla valp :)


Tcick, tack!

Hej på er alla sötnosar, då är det strax dags för mig att dra mig mot jobbet för att göra lite nytta, haha! Därefter ska jag bege mig mot gymmet där jag ska köra en rejäl woorkout, kan behövas! Satt precis och kollade på bilderna jag fått av min uppfödare och GUD vad jag längtar till att få hem mitt lilla troll! Får helt enkelt bara härda ut resterande sista vecorna....... Så nu blir det att göra massa skoj, lägga undan pengar till valpgrejer och festa gärnet eftersom det lär jag inte kunna göra när jag fått hem henne :) Aja nog om detta, nu ska jag göra annat och så hörs vi mer sen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt ur gullig, typ som moi, haha!
Skämt och sido, klänningen och örhängena är DÖLÄCKRA!
Armbandena och skorna är hur snygga som helst, man vill bara ha det eller åtminstonde jag ;)
En perfekt sommaroutfit till en härlig varm sommar utgång!


Klänningen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Armbanden hittar du Här

Skorna hittar du Här


Vad tänker folk med?!

Nästan dagligen får jag olika typer av sex-förfrågningar och det kan vara allt från runt min egen ålder till uppåt..... Sex är givetvis inget fel i sig, men när det kommer fram att personen ifråga har flickvän (bioloogisktfödd tjeje) börjar jag faktiskt undra vad dom tänker med! Att det finns killar & tjejer som går igång på oss transsexuella är helt okej, men när det påverkar en annan indevid som är fullt omedveten vad som försegår blir jag faktiskt riktigt irriterad! Ska man ha en partner får man hålla sig till han eller hon och inte springa runt med andra + att jag och många andra transsexuella är inga leksaker, vi har känslor som vilken annan människa som helst!


Måndag igen! 9/5

Go morgon alla mina bloggläsare, dåså har man vaknat till liv igen och ska inom kort göra iordning en god shake :) Solen skiner som vanligt och känns verkligen av 2 anledningar en bättre än den andra, det är betydligt varmare nu och det känns som man vaknar upp i en bastu varje morgon, haha! Idag häder inte så jätte mycket ska iväg och jobba vid 16:00 och efter det ska jag dra iväg mot gymmet, alltid lika skönt att börja den nya veckan med en fräsch start eller vad säger ni?! =D Är verkligen på tokbra humör och ska verkligen göra något bra av denna dagen, hoppas ni känner detsamma, bloggar mer sen igen, puss på er!


Tror jag missat att visa er denna bilden, längtar sjukt mycket efter mina extension.... bar 2 månader kvar


Veckans planer!

Dåså var det dags för veckans planer och för engångs skull kom den upp i tid, haha! Enligt mig  ser veckan ruskigt ''slapp'' ut eller hur jag ska uttrycka mig. Massa träning och lite små saker som ska fixasså som ändring av fransförlängning och tid hos frisören. Sen på lördag ska jag på äventyr och vem jag ska träffa kan ni allt få fundera över, haha! Nu blir det att koppa av en stund för att sedan göra sig iordning för att lägga sig. Dagen i övrigt har varit toppen, rätt skönt att ta det lite lugnt ibland också. Mer än detta hade jag inte att berätta eller visa rättare sagt, haha! Vi hörs mer imorgon igen och så får ni ta hand om er till dess, natt!


Var på tiden!

Hej på er, ska inom kort göra mig klar för att sätta mig att jobba lite, vilket inte är jätte kul, men får gå ändå som man brukar säga, haha! Den mesta av dagen som varit har jag använt till att bara slappa, vilket var verkligen på tiden är så sjukt dålig på det komiskt nog eller åtminstonde anser jag det själv, haha! Nu blir det att ta tag i det som bhövs göras så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Slapp-dag! 8/6

Go morgon mina söta bloggläsare, allt väl?! Här är det bara fint och sovit som en gud i min säng, haha! Idag händer det inte mycket, ska ta det lite lugnt och bara njuta av dagen kanske en glass i det fina vädret, vem vet?! :) Funderar också på att klicka hem lite små saker när jag ändå inte har något speciellt för mig typ som lite halsband och andra smycken, vet dock inte om jag behöv er det, me kan alltid vara kul att ha bara för sakens skull, haha! Ungefär som mina 36 olika sorters skor om det nu är rätt siffra, haha! Nu ska jag lägga mig i soffan för att kika lite film och sen får jag se vad jag gör av dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Tyckte bilden passa bra till min rubrik ;)


 
 

Svårt val!

Jag är riktigt sugen på att klicka hem någon av dessa sötnosar!
Tycker dom är riktgit läckra och skulle passa lika bra till vardags som till fest eller vad säger ni?!
Dom mina ögon drar lite extra åt är nämligen dom vita, men som svarta är med SJUKT snygga vilket gör det svårt att välja.....


Du hittar dom Svarta Här  &  dom Vita Här


Mot jobbet!

Hej på er, dåså är det strags dags att bege sig mot jobbet för att gör lite nytta, haha! Eftersom jag beslöt mig igår kväll för att kika förbi hos mina föräldrar innebär det att jag är tvungen att åka redan nu till jobbet eftersom det tar ca 1 timme och 30 min från dom till dit, men helt okej ändå :) Nedan har ni gårdagens fredagsmys, champisen fanns dock inte med och blev ersatt av en coola, inte fullt ås skoj..... Men, men, nu ska jag iväg och så bloggar jag mer swen igen, puss på er!



 

Då ligger det till!

Go morgon alla mina bloggläsare, sovit gott?! Jag har sovit HUR LÄNGE SOM HELST, haha! Galet! Nu är jag iaf vaken och skai nom kort gör mig iordning för att åka till jobbet därefter väntas det eventuellt en härlig utgång ihop med mina brudar, hihi ^^ Gårdagen blev det väldigt dåligt med uppdateringen men hade sina skäl, det är nämligen som så att jag ska skaffa valp =D Redan när jag skaffade Santos (för 3 årsen) stod det mellan hund och iller, men valde att skaffa en liten iller eftersom man inte blir lika uppbubnden på samma sätt som med hund, men trots det har jag ändå lagt tid till honom precis som en liten hund och insett att en liten valp skulle faktiskt passa bra in i mitt liv :) Så början på nästa vecka ska jag iväg för att hämta hem min lilla tjej som ni ser nedan :)


 

En pontandag?!

Hej på er, eftersom jag är ledig idag och börjar inte fören kl 16:00 imorgon tänkte jag passa på att åka hem till mina föräldrar var ett tag sen man såg dom som sagt :) Är lite smått sugen på bio i det fina vädret så man kasnke ska ta och göra bara något spontant eller varför inte en utgång och må almänt piss på jobbet, haha! Skämt och sido, gjorde det förra veckan, inget att rekomendera, burning alive säger jag bara, haha! Att bero på något helt annat har jag ögonfranstid snart eller snart och snart om någon vecka, haha! Det måste vara något fel på mig, jag ser snart som något som är bara är - 3 veckor bort, haha! Aja ska inte klaga, lever ju, aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Nu ska den bli min!

Jag har länge letat efter en vit spetsklänning och efter mycket letande hittade jag den ÄNTLIGEN!
Har en spets-topp i samma färg sen tidigare och jag verkligen älskar den, tycker kläder är riktigt fint med spets helt enkelt. Man behöver sällan någonting mer än själva klänningen, ett par söta skor, några söta örhängen eller hårsmycke, resten sköter klänningen själv :) Ur gulligt med andra ord och om inte tala om smidigt!
Skulle bli perfekt inför event eller ett dop jag ska på om bara någon månad =D


Du hittar den Här


Får mig tappa andan!

För några dagar sen visade en vän till mig detta klippet och var bara så tvungen att visa det er också. Tycker filmen/videon är så sjukt fantastisk och man tappar nästan andan när man inser hur vacker vår natur egentligen är :) Ände känns det som vi gör allt för att förstöra den, lite trist men vieon är verkligen riktigt vacker!



Fullt ös, as always! 6/6

Go morgon alla bloggläsare, då var det äntligen fredag och solen skiner och ska inom kort göra mig iordning för att gå lite på stan och ta en fika i det fina vädret :) Idag ska jag banne mig ha shorts till mina sky höga klackar som tidningen skrev om mig, haha! Ska också försöka hinna med att städa upp lite i lägenheten eftersom jag inte fick tid till det igår, så typiskt mig, haha! Att bero på igår, var som sagt iväg för att göra mina naglar och visst blev dom hur läckra som helst! Just löööööv it <3 Som ni förstår är jag super nöjd och det blev inte så värst dyrt trots att jag bytte ut alla naglar, fast andra sidan anser jag priset spelar ingen roll så kanske dumt av mig att komentera detta, haha! Nu ska jag börja fixa här hemma och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 


Inte min dag!

Hej på er, då är det snart dags att krypa till kojs och är super trött, vilket inte är så konstigt heller, haha! Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig både till det positiva och det negativa, haha! Jag råkade köra in i en betångstolpe, men märkligt nog tog bilen ingen skada?! Jag fick åka till 2 olika ställen pga att min Red Bull inte fanns på dom 2 första och sen så var det säkert något mer, men det har jag glömt, haha! Det polsitiva är att mina naglar är fina igen, bilen fick ingen repa och jag fick tillslut tag på min Red Bull, heja mig! =D Sen hälsade jag också på Tommie & Herr Cilla där dom bjöd på massa gott, inte bra för lilla mig, haha! Nu blir det inom kort att bege sig mot sängen för att ladda om batterierna, men tänkte slänga upp en bild på hur jag ser ut, utan mina extension, hoppas ni inte får hjärtattack eller dör, men är sjukt ovant för mig med och saknar faktiskt mitt löshår, haha! Tur att det finns Clips, haha! Vi hörs mer imorgon och så får ni sova så gott, natti!


Dinner from Tuesday!



 

Mobilinlägg!

Hej på er, då är naglarna fixade och har även hunnit skaffat mig en livets dryck, me like :D Känns då himla skönt att ha det gjort och inte behöva tänka mer på det! Nu blir det nog raka vägen hem om jag inte hittar på något annat sjukt, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!




Utgångs-outfit!

Denna outfiten är jag benägen att dö för, this is so me!
Playsuit trikån är HUR SJUKT SNYGG SOM HELST!
Ihop med halsbandet och det ur gulliga armbandet blir det helt galet snyggt!
Skorna hjälper även till att förlänga benen lite extra och ärligt vilken garcon hade inte gått igång på detta, haha!
Som jag sa tidigare, galet snyggt och något jag måste införskaffa mig, perfekt sommar outfit!



                                               Halsbandet hittar du Här

              Trikån hittar du Här    Armbandet hittar du Här

                                        Skorna hittar du Här


Haj i Svensktvatten!

För någon dag sen läste jag att det bara är en tidsfråga innan vi har hajar i Svenskt vatten, vilket känns inte fullt så tryggt...... Anledningen till detta är att fler fiskar från utlandet har sökt sig upp hit, vilket också innebär att hajen gör detsamma. Jag som har SJUKT stor fobi för hajar, krokodiler, björnar och grodor...... Björnar och grodor som tyvärr redan finns, ena farligare än dena andra tycker att det räcker gott och väl, haha! Jag är glad att jag inte bor i Skåne där den första hajen sägs ska dyka upp, enda nackdelen är att jagg har kusiner där nere...... Är det bara jag som överväger på att inte bada i havet i sommar, haha!


För att läsa mer ingende om artikeln klicka Här


Det kostar att ligga på top! 5/6

Go morgon mina sötnosar, allt bra?! Själv är det bara toppen och har sovit jätte bra, vilket är ovanligt med tanke på att jag sällan får mer än 5 - 6 timmar i vanliga fall, haha! Ska inom kort göra mig iordning för att bege mig in mot stan för att få mina klor fixade, misstänker att det kan gå på 1000 - 1500 eftersom 3 naglar som gått av...... Men det kostar att ligga på topp ;) När jag är klar där ska jag iväg för en runda på stan, samt investera i ah ni vet vad =D Känns som det kommer bli en härlig dag trots det enormt tråkiga vädret, bloggar mer sen igen, puss på er!



Snart sovdags!

Hej på er, kom hem för någon timme sen men har inte hunnit sitta ner fören nu, ah ni vet hur det är nattprojekt och sånt, haha! Ska inom kort göra mig iordning för att nana men innan dess har jag lite små saker att pyssla med så ge min lille kompis lite kvällsmat :) Dagen har gått super fort och kan kanppt förstå att det är 3 veckor kvar till löning eller är det jag som har lite skevt perspektiv?! Oavsett vad känns det riktigt skönt, nu ska jag skruppa fejan från allt spackel och sen blir det att göra sig klar för sängen, vi hörs mer imorgon igen, natti!


 

Dagens fråga!

Vilka bieffekter har du känt av din hormonbehandling och har du någon gång fått ta paus/uppehåll?


Bieffekterna kände jag mest av i början och lite finns kvar än idag, men inte så jätte många. I början mådde jag ständigt illa på morgonen och var väldigt trött, men det har släppt nu :) Dom bieffekterna jag har är att jag blivit helt GALEN i sötsaker som godis och inte tala om kakor, vilket var det första mina föräldrar la märkte först till, haha! Jag fick ont när brösten värkte, men det varade bara 4 - 5 månader, vet dom som kan ha det upp till 1 - 2 år =S Sen märker jag också av mitt temperament, visst vi sydamerikaner är kände för ha väldigt hetsigt temperament, men i början övervägde mina föräldrar om jag verkligen skulle få fortsätta eftersom dom stod för notan, haha! Sen är jag mycket känsligare nu, förut kunde jag känna att jag var lycklig så jag ville gråta eller för att jag var ledsen, skillnaden är att jag gör det nu, men väldigt ofrivilligt, haha! Någon hormonpaus har jag dock inte tagit, men jag vet att många Transsexuella brukar få göra det, men klarat mig fint trots att jag haft problem med mina hormoner till och från :) Fick faktiskt beröm sist jag var på utrdningen att jag är en av få som mår så bra av självmedecinering, viklet kändes jätte skoj! =D


 

Gräset var inte grönare på andra sidan!

Hej på er, ska inom kort bege mig iväg för att utföra lite ärenden på stan innan jag ska dra mig mot jobbet och efter det ska jag bege mig till gymmet för att bränna lite kalorier. Som jag tidigare berättade för någon dag sen provjobbade jag på ett annat ställe och jag kan säga att gräset var inte grönare på andra sida, haha! Inget illa ment men ibland behöver man prova lite olika vägar innan man själv kommer till insikt att man trivs bäst där man är först + att när jag kom med beskedet tidigare idag såg man verkligen hur lättade och glada do blev, vilket var super! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Snygga halsband!

Jag tycker att båda dessa smycken är ur söta, don't you?!
Perfekt till en härlig sommaroutfit eller en var utgång ihop med massa härligt folk!
Det ända negativa med halsbandet är att det kostar en del, men då får man fråga sig själv om det är värt det eller ej :) Så brukar åtminstonde jag göra, haha!


Den i guld hittar du Här                                    
                                    Den i silver hittar du Här


Jag kallar det flexibelt!

Igår när jag var inne i stan fastnade jag för 2 saker jag verkligen skulle behöva, iaf om någon frågar mig, haha! Jag har nästan redan bestämt mig hur jag ska göra och det är att investera i en självgående damsugare, HUR BRA SOM HELST! Eftersom jag är så sällan hemma och knappt hinner med att städa vore detta en riktigt bra investering! Enligt mig är detta en perfekta lösning, den damsuger undertiden jag rensar upp saker från golvet, helt SJUKT BRA! Lathet eller ej, flexibelt kallar jag det ;)


Känns lite underligt! 5/6

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas allt är fint med er för det är det här! Ska inom kort göra mig iordning för att möta upp en kompis på stan och även hämta ut ett paket lite senare ikväll, om jag nu inte lyckas glömma av det, haha! Ska också hinna med gymmet, hade fullt upp igår så måste komma iväg ikväll, känner att jag håller på att lägga på mig några kilon, GAAAAH =S Jag vet inte hur mycket jag har handlat denna månaden, men på något konstigt sätt har jag mer än hälften av min lön  kvar, jag fattar ingenting, haha! Är det ett tecken att jag ska handla  mer tro?! ;) Ska väl inte klaga så länge man har pengar kvar på kontot och allt är betalt, men kan inte undkomma att det känns lite underligt x) Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!

 

Go kväll!

Hej på er, kom precis innaför dörren och jag säger bara 1 sak! Jag måste be om hjälp i fortsättningen att bära upp mina varor, haha! Lat?! ;) Kom som sagt innaför dörren och är helt slut, men har haft en toppen dag ihop med Annelie, blev kika massor affärer + väldigt nära 2 impulsivköp, men ska tänka mer på detta fram till tors då jag ska beställa hem någon utav dom, hihi ^^ Nu blir det att göra sig klar för sängen, jobb imorgon och ser fram emot det eftersom dagen därpå ska jag få mina naglar fixade, hihi ^^ Tänkte också slänga upp en bild på en av sakerna jag fick i paketet jag hämtade ut förra veckan och det är dessa leggings, AS SNYGGA! Min röv får värsta fina formen och hade jag kunnat hade jag pussat på den eftersom den ser så oehört söt ut, haha! Nej ,men ärligt älskar dom och oehört bekväma, nöjd med andra ord :)


Ni hittar dom Här


 

Yummie!

Mobilinlägg!

Hej på er, då ör det dags att bege sig mot stan för att möta upp Annelie för en lunch och sedan lite häng i diverse affärer, ska försöka hitta ett snyggt halsband som matchar mitt armband i guld, men får se hur det går med den saken ;) Att bero på något helt annat så fick jag boka om min nageltid pga att jag fick jobba över, som vanligt...... Riktigt irriterande men tragiskt nog mitt eget fel för trodde jag hade tid kl 15:00 och inte 13:00, haha! Aja fick ny tid på tors och den ör vid 15:00 och den tänker jag inte missa, haha! Aja nog om detta nu måste jag åka och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Ge mig!

Hur SJUKT SNYGG är inte denna väskan eller?! 
Jag har för visso en viss tendens att bli kär i allt som är snyggt och kostar pengar, men kom igen!
Vilken tjej skulle inte vilja äga denna sötisen, as bra till gymmet då man samtidigt kan vara snygg dit och därifrån ;)


Finns också i svart men inte lika Fab, du hittar den Här


 

Dokumentären jag deltog i!

För ett bra tag sen deltog jag i en skoldokumentär angående transsexuallism där jag blev intervjuad om livet som ts-tjej. Tjejerna som gjorde själva dokumentären tycker jag har gjort ett kanon jobb och man ser verkligen hur sjukt mycket som har förändrats av min hormonbehandling, tror den spelades in då jag bara gått på hormonbehandling 2 - 3 månader, men bara kolla på naglarnas tema så vet man mer exakt vart vi befinner oss, haha! ;)



Hiss eller diss?! 3/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag just nu provjobbar på ett annant ställe och inte riktgit vet när jag slutar..... Lagom koll på lägen som vanligt, haha! När jag jobbat klart blir det att bege sigi n till stan för att få klorna slipade och även träffa Annelie för en trevlig talk time, hihi ^^ Vädret är verkligen toppen bra och som vanligt ve jag inte vad för kläder jag ska ha på mig, men funderar faktiskt på shortsglasklackar och någon söt topp :) Kommer bli awesome till mina gyllen bruna ben, eller vad tror ni?! :D





Dinner from Yesterday!



Mwaha!

Hej på er, ska inom kort bege mig iväg för att jobba lite, men innan dess tänkte jag slänga upp ett inlägg, hihi ^^ Dagen har varit kanon om man bortser från att tiden flög iväg lite för fort men bortsett från det helt okej. Var i lördags för att hämta ut mitt paket och redan kikat vad som var i kan ni gissa vad?! Det börjar på S och slutar på kor =D Sen vad resterande grejer är får ni se allt eftersom ;) Det ända positiva med att inte bo hemma är att mina föräldrar inte behöver se vad jag köper längre, haha! Nu ska jag gör iordning mig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Hur SNYGG är inte denna outfiten?! Jag blir som kör å nytt varje gång jag ser den, haha!
Nej men ärligt t-shirten och byxorna är riktigt fräcka, halsbandet och armbandet är hur läckert som helst och skorna är verkligen yber söta, GALET!


T-shirten hittar du Här                     Halsbandet hittar du Här

Armbandet hittar du Här

  Skorna hittar du Här                     Byxorna hittar du Här     


Varför ska jag behöva försvara mig?!

Helgen som var blev det som sagt utgång, vilket inte är ovanlligt i sig. Det som var annorlunda just denna kvällen var att vi skulle vara på ett ställe som heter Olstorp, vilket var hel okej. Dom flesta som går dit är bönder och jag till hör kanske inte riktigt det ''facket'' eller hur man ska uttrycka sig på ett bra sätt?! Jag är väl mer en partyprincessa som älskar gå uppkläd och insåg väldigt fort att jag var lite over dressed, vilket faktiskt var lite pinsamt, haha! Hur som, allt var bra fram tills vi satte oss ner vid ett bord för att äta en hamburgare vi hade köpt då en person pötsligt skriker från ingenstans ''hon ärtransa, hon är transa'' etc..... Jag dömmer givetvis inte någon för att dom inte kan skillnaden mellan transsexuallism och transvestitism, absolut inte! Eftersom hen fortsatte med sit kacklande reste jag mig snabbt upp och gick emot hen för att berätta skillnaden mellan transvestit och transsexuell, vilket förvånade nog många, haha! Efter jag hade fått mitt sagt och fått uppbakning både av mina vänner och av hens avslutades konversationen väldigt snabbt, vilket jag var glad för :) Men detta är givetvis inget nytt, utav 6 av 10 utgångar brukar jag få försvara mig själv, vilket jag tycker är riktigt surt! Jag vet också att hade jag inte haft min blogg som växer dag för dag hade mitt liv varit betydligt enklare och därför funderat många gånger på att stänga ner den...... Men gör jag det vinner dom som vill att jag ska backa och får kött på benen och det kommer kanppast hända + att jag fått massor av söta mail från andra HBTQ-personer att jag är en förebild för dessa, vilket är super gulligtoch det ger mig ork attfortsätta! =)


Veckans planer! 02/6

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta för gårdagens uppdatering men blev tvungen att åka iväg för att jobba och hann inte klart Veckans Planer..... Hur som kommer den här nu :D Det ser ut som en liten små slapp vecka faktiskt, jämfört med den som var, haha! Men sånt är livet och idag ska jag gå igenom lite mail, samt jobba i kapp det jag inte hann klart, ni anar inte hur lycklig jag är för det, haha! Skämt och sido, nu ska jag ta mig lite frukost och så hörs vi mer se igen, puss på er!


 

1 Juni!

Go morgon alla bloggläsare, sovit gott?! Utgång igår och vad ska jag säga hm..... 1 den var HELT annorlunda än vad jag är van vid och 2 jag blev tagen för transa, fast det är förståligt till viss del eftersom folk som inte vet skillnaden mellan transsexuell och transvestit, dom tror ofta att det är samma sak, vilket för er som inte vet att det inte alls är! Hur som berättar mer om det imorgon :) Nu har jag precis fixat mig flr att dra mig in mot stan där jag ska möta upp Challan & Karin, vi ska ta lite bakiskäk och ha det allmänt mysigt, hihi ^^ Nu hinner jag inte sitta här mer, ska göra iordning håret och så hörs vi mer sen igen, puss på er!