Corona-fika

(null)


Go morgon


Idag är det tisdag och vi är påväg till min moster. Ska ta en Corona-fika och för att det ska vara möjligt måste vi sitta ute. Men vädret är ändå skapligt och senare kanske vi ska åka till stranden. Älskar värmen som är och jag lever verkligen!


Hoppas ni också mår bra och att ni har fått en fin start på veckan. Även om jag inte blogga så mycket igår. Haha! Men vissa dagar blir inte som man tänkt sig. Dessutom går klockan på tok för snabbt!


Hinner vi med imorgon ska vi eventuellt gå på visning. Det gäller nämligen det jag skrev om sist. Sjukt spännande! Hoppas budgivningen inte blir för avancerad!


Slänger upp lite bilder från i veckan. Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Öland


(null)


(null)

(null)

(null)

Hej på er!


Ledsen att dagar varit lite sådär med mitt bloggande. Men vissa dagar har jag verkligen ingen lust och jag har inte mått jätte bra heller. Ja min läkare ansåg att jag skulle minska min dosering.... Det kan vara den dummaste idén hem fått! Mitt humör har varit upp och ner. Men nu mår jag iaf okej. Jag har inte massa ilska inom mig utan är mer väldigt känslig. Haha! Fan det får aldrig vara riktigt bra.


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag mår super och är på ett ok humör idag. Idag är en hyfsat bra dag. Jag är påväg ner till Öland. Jag älskar det stället. Är som ni vet uppvuxen där och i ifjol blev det aldrig av. Men i år sker det! Ska jag berätta vad jag kanske också mer ska göra där? Ni ska få en ledtråd. Man kan ställa en husvagn eller ett hus på det 😉


Nog om detta. Ska vara lite social. Nästan hela familjen är med. Förutom Stig och stickan som fått vakt. Kollade med ett zoo om deras pensionat. Men då skulle dom hamna i en liten bur. Ja ni vet vad jag anser om att ha dom i en sådan.


Nog om detta. Dom blev hemma och har en som ska kolla till dom. Alltid lite extra skönt! Slänger upp lite bilder från någon dag sedan vi åt ute. Bloggar   mer sen igen. Puss på er!


Inspiration

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Isbitar


Hej på er!


Förlåt att jag inte bloggat men jag har haft massa annat i luften. Men mitt liv har rullat på som vanligt annars. Men det är väldigt skönt att ta en paus annars. Ibland har jag inget vettigt att skriva. Eller jag känner mest så själv. Komigen så skoj är jag la inte. Haha! Samma saker varje dag. Spontan shopping och massa annat trams. Ja ni förstår.


Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av värmen. samt att ni inte glömmer att dricka! Väldigt viktigt! Något jag gillar är att suga på isbitar. Ja när allt annat inte finns till hans. Haha! Men men det är ett bra tips som man är dålig på att dricka vatten och svalt!


Igår var jag hemma och tog det lugnt. Vi åkte en sväng till Örebro och hämtade ett tält med värde på 15 000.... Jag trodde inte det fanns så dyra tält. Men det gjorde det! Lovar att jag ska visa mer. Bloggar mer sen. Puss på er!

Älskar livet


(null)

(null)


     
(null)

(null)


Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och jag lever. Jag lever mina vänner jag lever. Haha! Vädret är på topp och alla verkar så himla glada!


Solen skiner och jag är i Skövde för engångs skull. Så himla mysigt att vara här på sommaren. Älskar vädret dessutom! Varmt och underbart. Ja det är as varmt. Men inte dags att klaga! Fan 6 månader med mörker får detta väder vara ännu mer underbart. Haha!


Älskar mitt liv och hållet nu på att planera veckan som kommer. Jag har så galet mycket att göra! Videos, pappersarbete och gå igenom ett nytt system. Ja ni förstår. Jag lever och älskar värmen. Även om mitt smink är snart obefintligt. Haha!


Nog om detta. Slänger upp lite bilder från vi var i Eksjö pch fikade. Kan verkligen rekommendera ett mysigt sommarstopp. Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Vlogg

Strul


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Go kväll


Nu har jag precis fått upp vloggen och tro mig. Det tog sin tid! Men nu är den uppe och hoppas att ni kommer uppskatta den. Jag säger då det. Tekniken är inte min vän... Som mycket annat här i livet. Haha! Men jag lever och haft en fantastisk dag i stan.


Vi gick både på Ikea och A6. Älskar när man får lite tid till sånt. Då jag letar efter en ny hallmöbel behövde jag kolla. Inför kommande inlägg ska jag berätta lite mer om varför. Senaste året har varit väldigt mycket. Men nu verkar det som att det har börjat klarna. Men givetvis är vissa stunder enklare. Sen kan min hormonbehandling vara en stor del... Jag menar mitt temperament har varit extremt.


Nog om detta. Slänger upp lite bilder från dagen. Btw tycker ni att bilder från mobilen är bättre än kameran? Såklart det blir skillnad! Men jag tänkte om det är märkbart? Bilderna jag tog är från systemkameran. Tidigare har varit från min iPhone. Kanske inte samma grej eller vad säger ni?


Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Byta

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Att leta schampo är en jungel och jag har använt mig av samma produkter sedan 2014. Men funderar på att byta ut dess till detta.


Många av mina vänner och andra har berättat att detta är väldigt bra! Med tanke på min senaste färg upplevelse är jag lite mer eftertänksam. Haha!


Där av att jag kikar på dessa. Men är det någon av er som provat den? Klickade hem och ska prova. Fick dem till er bra pris också. Älskar!

3/10 gått av

(null)      (null)

(null)

(null)

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv ska jag snart in mot stan för att fixa mina naglar hos bästa, bästa tjejen. Ska bli så jäkla nice! Slog av min 3:e nagel igår och det sög lite. Men skönt att få det fixat idag.


Satt igår till kl 02:00 och redigerade vloggen i för idag. Hade material för 1 timme och 30 min. Sjukt! Dock dog min dator och var orolig att allt hade försvunnit.... fan jag måste skaffa en ny dator. Man bara "ursäkta vad i helvetet håller du på med?" Haha! Stängde av och gick ner och la mig. Lagom irriterad. Haha!


Idag ska vi gå lite på stan. Verkligen skönt! Älskar livet! Imorgon ska jag sitta i lite möten och sånt skoj. Men inte hela dagen. Funderar på att baka bröd. IGEN! Men denna gången kanske lyckas. Haha! Mitt senaste mästerverk blev lika lyckat som min hormonändring. Kaos med andra ord. Haha!


Nog om detta. Slänger upp lite bilder från söndagen. Blev mys hos mina föräldrar. Bloggar mer sen. Puss på er!


Hur snygg

<Inlägget innehåller betallänk>

(null) (null)


Ni hittar produkten Här


Att slippa ha sladd till sina lurar är väldigt skönt. Slippa allt trassel och krångel som blir. Vilket är väldigt skönt!


Har man engång börjat köra trådlöst vill man inte gå tillbaks. Tro mig! Men däremot är skalet man får med inte det snyggaste. Men nu kan man äntligen få bukt på detta.


Jag menar. Ni ser väl själva hur snygg den är? Jag menar komigen! Dessutom blandar man inte ihop sitt med sina vänners. 😉

Lilla my

(null)


(null)


Go morgon!


Regnet öser ner och det har det gjort 

Sedan igår.... Det är väldigt skönt med regn. Men kanske inte på min lite mer "lediga" dag. Haha! Hoppas allt är bra med er och jag mår som sagt bara fint. Det enda som stör mig är regnet. Men man kan inte få allt som sagt. Tyvärr. Haha!


Jag är nu påväg in till Falköping för en brunch. Ska bli trevligt och gott om inte annat. Imorgon ska jag fixa mina naglar. Måste därför lägga mig i tid. Dels för att orka upp och dels för att inte komma försent. Så jäkla pinsamt!


Jag har dessutom gått tillbaka till mina original dosering av mina hormoner. Haha! Jag blev som ett litet monster mer eller mindre. Hade man inte vetat bättre trodde man att jag blivit lilla my. I mumintrollen. Haha! Ts-pms säger jag bara. Tycker ni boys att biologisk pms är jobbig. Wow det är ingenting.


Ena stunden svettades jag och andra fick jag humörsvängningar av dess like. Haha! Tycker fan synd om allt och alla i min närhet... nog om detta. Nu blir det brunch och därpå sista mötet. Bloggar mer sen. Puss på er!


Hårt skal



Ibland undrar jag om allt gick för fort. Om allt jag gått igenom skulle tagit lite längre tid... Man kan inte spola tillbaka tiden. Men ibland önskar jag att det ogjorde blev ogjort.


Jag har än idag svårt att förstå att ni som kommer in hit. Läser om min vardag av olika skäl. Kanske hitta er motivation, kanske för att störa er på mig eller kanske bara för att få tiden att gå. Det är okej oavsett vad....


Allt jag fått vara med om är tack vare er. Radio, tidningar, reportage. Jag kan se tillbaka på detta som en rolig tid. Men också avsmak. Jag var inte redo inser jag idag.


När jag ser inga ts-personer i radio. Berätta om allt skit dom varit med om. Det är bara en början vad som kommer ske... Det tog tid för mig att våga gå på stan ensam. Det tog tid innan jag accepterade att livet blev som det blev.


Hade jag valt bort att inte vara öppen med min transsexuallism. Hade jag då blivit förnedrar på tåg efter krogen?, blivit spottad i ansiktet?, behövt utstå onödiga kommentarer från nära?, blivit avvisad pga att jag är öppen? Blivit viskas bakom ryggen?, fått ägg/Sten kastade på mitt fönster?, fått en drönare som flugit upp med kamera på 8:e våning?, fått bilen förstörd?, folk som ringt hem till mina föräldrar?, busringningar på min telefon och dörr?....


Givetvis hade vissa saker skett. Men kanske i en mildare grad. Idag är det försent att sudda ut... Men detta är något jag inte trodde hände när jag valde bli offentlig. Detta är en anledning till att jag valt bli privat och kanske inte skriva om allt var eviga dag.


Allt som har hänt. Har gett mig ett skal. Som är svår att tränga igenom. Därför säger jag detta. Tänk på vad ni gör oavsett mot vem. Vissa tar detta hårdare än andra och kan skada mer än vad man tror... 💖


Fula ord

(null)      (null)


Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin start på söndagen. Jag är påväg till mina föräldrar för att fixa lite papper och äta lite mat. Vädret är långt från skoj. Men det får funka!


Igår hade vi över lite vänner för grillning och kubbspel. Väldigt trevlig om inte annat. Det blev en lång kväll och en hel del mindre fina ord. Haha! Men det är så det ska vara eller hur? 😉


Min religiösa tro har jag släppt för länge sedan. Haha! Dessutom får man mer kraft i ordet om man har lite andra ord än gurka eller vad man nu kan ha. Haha! Som ni kanske förstår förlorade laget jag medverkade i. Men vi levde på självförtroendet tills sista pinne åkte ner. Haha!


Nu ska jag fixa lite andra saker. Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Panikattack har fått en ny innebörd

(null)

(null)

Go eftermiddag


Idag är det världens stress mer eller mindre! Hoppas ändå att ni mår bra och att ni fick en fin midsommar! Det hade jag iaf! Blev god mat och även sällskap av våra grannar. Blev väldigt trevligt!


Nu är jag påväg hem för att vända upp och ner på vårt hem. Vi ska nämligen ha lite besök av vänner och spela kubb och fotboll om vädret tillåter. Det ena är mer lockande än det andra. Haha!


Jag fick värsta feelingen igår och tänkte. Nä nu får det fan vara nog. Slängde ut lite krokar och inte en blekaste vilka som kommer. Men det får jag veta om 3 timmar. Eller som min gynekolog säger "Molly vi har ett resultat" 😉


Blev stress och trodde ett tag att vi inte skulle hinna. Fan denna stress asså. Lite ordning och reda hade jag fan inte mått dåligt av. Haha! Borde skaffa mig en personlig assistent som kan strukturera upp mitt kaos. Haha! Ordet panikattack har fått en helt ny betydelse iaf för mig. Haha!


Bloggar mer sen, nu ska jag lyssna på deprimerade musik och äta godis. Behöver trappa ner inför 18:00. Haha!

Snuvig näsa

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Visst är sommaren underbar. Men alla dessa allergier är verkligen inget uppskattat! Snuva konstant och alla tror att man har Corona. Underbart!


Men vill man göra det lätta för sig kan man alltid beställa hem tabletter. Jag menar slippa onödigt trängsel och stå i kö. Hur skönt är inte detta?


Jag har nu mer börjat med detta i samband jag beställer hem hormoner. Vilket jag verkligen kan rekommendera!

Breakup


(null)      (null) (null)


(null)

(null)


Go morgon


Solen skiner och det är midsommarafton. Hur mysigt? Hoppas ni mår super och att ni får äta massa gott. För idag ska jag skita i alla dieter och allt man inte ska äta. Fuck LCHF, Fuck Viktväktarna, Fuck 3/2 dieten och extra mycket Fuck till pulverdieter. Haha!


Bero på något annat har jag ändrat behandling på mina hormoner. Asså min temperament har gått upp och ner.... jag måste byta tillbaka detta går inte. Tycker synd om folk i min närhet. Allt och alla får en utskällning mer eller mindre. Fy fan. Idag trappor jag upp och går på det jag engång gått på tidigare. Fattar inte varför jag ens skulle gå ner. Sjukt onödigt!


Jag ska fira midsommar med mina föräldrar och lite andra där också. Hur mysigt? Ska försöka gör sen krans också. Vi har alltid firat detta hos Annelie snart 3-4 år i rad. Tack vare Corona bröts denna trenden. Kan den inte vara försvinna! Jag vill säga stopp och ge den ett breakup. Haha! Bloggar mer sen igen puss på er!


Diagnoser och myggbett

(null)

(null)

Go kväll


Nyligen hemkommen från en härlig kväll på stranden. Det var väldigt mysigt och varmt. Sjukt trevligt. Om man bortser från alla jävla mygg... jag menar varför? Det är ett återkommande problem som klamydia. Det spelar ingen roll när det kommer. Det är aldrig uppskattat liksom.


Vi köpte med oss lite smått till stranden och satt och pratade. Väldigt trevligt. Märta var den som hoppade i flest gånger. Friskt vågat om inte annat. Kanske bra att berätta att hon är en hund. Ingen i vår ålder hoppar i nu mer. Vi börjar närma oss den ålder man bryter saker och kanske aldrig åter hämtar sig. Haha! 


Övrigt av dagen har den varit as varm. Älskar svettas som en gris. Bästa jag vet. Ska därför köpa solpuder imorgon och endast använda puder nu till sommaren. Jag menar. Vem är det jag ska göra mig snygg för liksom? Bor mitt ute på en åker och min närmsta granne är en igelkott eller en ko. Haha!


Nu ska jag lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt för att planera eventuellt en spontanfest. Så skoj! Magsår och ångestdämpande tabletter här kommer jag! Bloggar mer imorgon igen. Jag kanske har en ny sjukdom. Dagens diagnos lyder av vallningar från helvetet och myggbett stora som tennisbollar. Godnatt!

Till allt

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Väldigt fint diadem och enkelt att matcha till de flesta kläder. Hade valt ett par fina örhängen och en vit topp till. Ett par enkla shorts eller jeans och kanske sandaler med klack och en beige väska.

1-1,5 timmar

(null)

(null)

(null)

Go morgon


Solen skiner och jag hoppas allt är bra med er. Tänk att det snart är fredag igen? Jag menar hur snabbt går det inte? När man var liten tog det en evighet innan man fyllde år eller fick julklappar.... men idag. Det bara händer och sedan är det över. Haha! Galet!


Idag har jag inget direkt planerat. Ska på möte kl 10:00. Ska lära in mig mitt nytt program och det bör ta sin tid... Men hoppas det går hyfsat fort! Ska eventuellt in till Skövde. Då det är enklare att sitta där och få hjälp vid plats. Teknikkunskapen är ett återkommande ämne. Typ som herpes. Haha!


Nu ska jag snart upp och göra frukost. Har egentligen ingen lust. Hade bra mycket hellre legat kvar här och har redan förlorat 30 minuter på mitt velande.... Istället för en lugn och harmonisk  morgon föredrar jag att halvt stressa ihjäl mig. Haha! Så sjukt mycket roligare, woho taggad på livet! Känner ni igen er? 😉


Bloggar mer sen igen. Slänger upp lite bilder från fikan vi tog i Eksjö för någon dag sedan. Väldigt mysigt café. Synd att man flyttar därifrån och måste åka 1 - 1,5 timmar för att njuta av den nu mer... Men det gör jag så gärna. Vem vill inte sitta i en bil en halv dag liksom. Haha! Nej men det var trevligt. Lite långt kanske. Men det är som allt annat i mitt liv. Är man kort får man hitta metoder som tex en stol eller ett resemål. I detta fall Eksjö. Hörs mer sen. Puss på er!

3 skäl

(null) (null) (null) (null) (null) (null)


Go kväll


Idag har det varit en väldigt trevlig dag och kvällen avslutade vi i Skövde. Med fint och trevligt sällskap. Jag skulle tidigare idag äta ute med Annie och Charlotte. Men vi ändrade det till kvällen. Då fler också kunde ansluta sig. Inte alls helt fel!


Dock har jag insett att grönt på Pinchos kanske inte var en hitt... 1 Jag blev aldrig mätt. 2 Det jag fick var inte helt 100... 3 varför ska man dricksa? Jag menar det är ändå jag eller någon annan som hämtar maten. Man bara ursäkta? Konstigt system eller är det bara vi små stadsbor som tänker så eller gör folk i Gbg eller Sthlm eller Malmö också detta?


Jag brukar aldrig dricksa och det är en tradition jag håller fast vid. Haha! Liksom att jag inte pruttar framför killar. Haha! När jag kommer hem ska jag städa. Behövs verkligen. Trött på allt skräp som ligger överallt och ingenstans. Har dessutom köpt en ny dammsugare och jag älskar den! Bästa jag gjort!


Allt för mig idag, hoppas ni haft en lika bra dag som mig! Puss på er och godnatt! 😘

Perfekt

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null) (null) (null) (null) (null)



Ni hittar produkten Här


Något jag upptäckte är att jag har få tjocktröjor. Tänk sena sommarkvällar då kylan kryper på eller lite ljumna sommardagar. Då önskar jag att jag hade haft något varmare att ta på mig.


Men nu är det problemet ur världen. Med denna kommer jag kunna rocka sommaren och njuta av vädret. Slippa frysa och perfekt när det börjar dugga.


Till ett bra pris och extremt säng material!

Inspiration att bli vegan

(null)

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Solen kikar fram bland molnen och jag har precis gjort mig en lite smoothie. Jag älskar att börja dagen med detta! Nyttigt och väldigt gott! Alltid skönt att ta med sig under en morgonpromenad eller bara mysa ner sig framför en film till. Vilket jag gjorde idag.


Men kl 15:00 ska jag in till stan för att möta Annie och Charlotte. Vi ska äta sushi  och det var verkligen länge sedan! Förstår inte att folk kan avsky detta? Det borde vara mer eller mindre straffbart! Egentligen borde det vara straffbart att avsky mat från havet.


Jag menar, det finns så mycket mer jag hellre skulle undvika att stoppa i min mun om jag fick välja mellan detta (sushi). Tex palt, ärtsoppa eller lever gryta.... det är en av många anledningar till varför man inte ska hångla med någon efter den måltiden. Samt att man överväger att bli vegan. Haha!


Nog om detta. Nu ska jag kolla på serie och om 1 timme måste jag börja göra mig iordning. Jag vet att jag kommer vara den enda som är i tid. Men andra sidan är jag hellre det än att köra som en biltjuv och riskera mitt körkort. Vad fan ska jag då ha bilen till? Säger som en kollega jag hade för länge sedan "helt onödigt" 😂

Antabus och lim

(null)

(null)

(null)



Go kväll


Egentligen är det natt. Men jag kom på att jag inte avslutat dagen och gör det nu. Jag har haft en fantastisk dag. Massa skoj i stan och även i Eksjö. Hur mysig är inte den staden? Jag bara ursäkta? Jag får nästan återfall att flytta tillbaka. Haha! Skoja! Visst den är mysig. Men att inte känna en kotte och alla är som allt ska vara. Well.... inte min grej.


Hade en väldigt mysig dag och var mer eller mindre dagens höjdpunkt för alla invånare. Haha! När jag satt och redigera bilderna förstod jag varför... Är verkligen mina pattar så stora? Jag som tänkte göra dom större. Haha! Tvek på detta asså! Nästa gång ska jag gå i burka och säga Allah, Allah ge mig choklad! Nej, men vad är folks problem? Har dom ingen tv hemma?


Hursomhelst hade jag det mysigt. Gick i lite affärer och kikade till där jag bodde. Det var under min dystra period då antabus och lim var min närmsta vän. Haha! Nog om mina problem att bo i en liten stad.


Asså jag menar. Hjo är en liten stad. Men detta är en mindre version av Falköping. Men i ett grymt dåligt format... inte undra på att jag mådde piss och behövde gråta ut på youtube. Haha! Det hade vem som helst gjort som behövt bo där och vet bättre. Haha! Åh fan nu har jag klagat klart.


Det är en mysig stad men att bo där 24/7 är inget jag gör om. Jag menar dom får Hjos nattliv verkar häftigt och då är det fan mig illa! Slänger upp dagens outfit. Lika om ni också tycker att pattarna behöver växa till sig lite mer! Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Återfall

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Älskar färgen och hur skönt är det inte med en bre klack? JA jag har börjat bli skotokig igen. Upptäckte idag att jag inte har några sommarskor. Haha!


Ja ni förstår mitt problem. Men ibland orkar jag inte gå i smala och höga klackar. Dessa är perfekta! Ett bra mellanting eller vad säger ni?


Ett par schysta blå jeans eller varför inte ett par utsvänga gula byxor. Vit t-shirt och en söt hatt. Jag menar, ursäkta? Hur fint?

Eksjö

(null)

Go eftermiddag!


Ledsen att jag inte bloggade igår. Men hade helt glömt av... kl 20:00 kändes lite väl sent? Aja! Hopppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och är påväg till Jönköping för lite shopping. Men också att kolla till personalen där. Vi ska eventuellt ha ett litet möte. Men inte helt 100!


Därpå kanske jag ska iväg till min gamla kommun jag bodde i. När jag väl bodde i Småland. Alltid skoj att kolla till den lilla hålan. Eksjö är en väldigt mysig stad. Även om slutet för mig blev långt från jag önskade. Men ändå glad att det blev så. Annars kanske inget av det jag gjort idag skett? 😇


Nog om detta. Nu blir det att vara lite social och så hörs vi mer sen igen. Puss på er!


Myshemma

(null)

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag bara fint och haft fullt upp hela dagen. Blev lite mat hos föräldrarna och alltid lika mysigt. Det verkar även som vi ska fira midsommar med dem och lite andra. Inte helt fel!


Jag är verkligen på världens bästa humör och känner verkligen hur allt bara rullar på. Allt som såg lite mörkt ut börjar äntligen ljusna. Komma till insikt vilka man involverar i sitt liv har verkligen fått en helt ny betydelse. Men till det bättre helt klart!


Nu ska jag umgås lite med dom här hemma. Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

Sommar

(null)

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag bara fint och precis varit i stan för lite små handling inför ikväll. Solen skiner och vädret är underbart. JA det har varit as varmt. Men vi ska inte klaga nu när sommaren äntligen är här. För därpå går vi in i 5 månader av mörker. Inte undra på att folk hamnar i depression. Haha!


Nu ska jag njuta av min lilla dricka. Försöker sluta med energidrycker. Inte skoj. Men det är mer hälsosamt i långa loppet. Nu blir det hemåt och se vad Fahrman har att erbjuda.


Jag vet att jag varit off här. Men jag ska försöka mitt bästa! Btw bytt hårfärg igen. Var skönt att prova sig fram. Nu har jag provat klart. Iaf för denna gången. Haha! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Bankmöte

(null)

(null)

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och är påväg till stan för att prata med banken. Det är gällande swish. Då jag är en av Sveriges sämsta på teknik. Kände jag att detta får jag överlåta till dem. Haha!


Därpå ska jag sätta mig ner med fakturor och det är eventuellt för sista gången. Iaf att jag gör det själv. Jag går i tankarna att vår revisor ska ha full koll på detta. Samt att det skickas ut i tid. Vilket inte är min starkaste sida. Haha!


Nu ska jag vara lite social. Slänger upp lite bilder från igår. Då jag och en kompis var i stan och åt lite. Tog En sallad. My new thing 💁‍♀️

Lång-promenad

(null)

(null)

(null)

Något jag börjar med är att gå eller springa 5 km. Det är väldigt skönt och man kommer dessutom ut. Går jag till gymmet springer jag givetvis. Men att ta en långpromenad med hunden är väldigt mysigt.


Speciellt nu till sommaren. Lite ljusare ute och man får se så mycket mer. Om man bara tar sig tiden att gå. Kan verkligen rekommendera. Fördelen att bo på landet. Hitta nya vägar och stigar.

Löshår

(null)


(null)


Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag helt okej och ska inom kort göra mig en god liten frukost. Solen skiner och ska mesta dels lägga tiden åt pappers jobb. Därpå ska jag en sväng till gymmet och bara njuta av dagen.


Inväntar mitt löshår. Som jag beställde för 1 vecka sen.... Men misstänker att den orden inte kommer att dyka upp. Där av att jag beställde en ny omgång av en Anna leverantör. Haha! Gått utan löshår k snart 1 vecka.... Jag avskyr det!


Nu ska jag ta en kopp te och njuta av morgonen. Slänger upp en bild vad min mamma fick i morsdagpresenten. Hur fint? Gav även små koppar till henne. Men dom hade hon inte framme. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Tillbaka

(null)

(null)

(null)

(null)


Go morgon

Ledsen för lång frånvaro. Men allt har varit kaos. Men nu släpper jag det och fokuserar på framtiden. Är nu påväg till stan för att hämta ut ett paket. Skulle gjort det förra veckan. Men jag glömde mitt legg.... väldigt intelligent. Haha!

Sitter nu i bilen och är snart framme. Dagarna flyger och jag vet knappt vad som sker. Jag bara "ursäkta". Haha! Nej men ärligt. Livet leker och hade ett möte i fredags. Vi ska göra om lite saker. Till det bättre och ser lovande ut framöver!

Nu ska jag vara lite social. Bloggar mer sen igen. Slänger upp lite bilder från lunchmötet. Samt lite vad jag åt igår och idag. Haha! Hoppas det är okej. Puss på er!