Dinner!

Ha en fin kväll!

Woop, woop, förfesten har smått på börjat och vi ska strax bege oss till Thai House! Hoppas ni alla läsre får en underbar kväll med era nära och gör denna kväll oförglömlig, oavsett om man har sprit eller ej! Det viktigaste är att man ha varandra, tro mig jag vet! puss hej er favo tjej <3


Ligger efter schemat!

Hej på er, har suttit och nördat Twilight från sist jag blogga och det är verkligen sjukt roligt spel, om man inte dör dvs, haha! Ligger ltie efter mitt schema, men ksa nog gå ändå och har precis startat locktången :) Vid 18:00 tiden kommer Emma och Netta förbi, vi ksa ''förfesta'' lite smått, sen åker vi in till Skövde för att käka på Thai House där vi ska avnjuta en god middag samt ta lite drinkar och sen blir det raka vägen mot KROGEN! Fett taggad och lite smått nervös, jag vill liksom inte bli nedslagen direkt....... Aja de har nog extra vakter nu till nyår skulle jag tro om inte annat ska de gå bra ändå :) Bloggar mer sen, puss hej! 

Kommer bli galet!

Go morgon/eftermiddag, ÅH ni skulle vart med igår på bion, den var SJUKT BRA! Rekomenderar alla er läsare att se på den, dock var den lite små seg i början, men blev bara bättre allt eftersom :) Iaf kom hem från Systemet rätt nyligen, är ju som sagt sista dagen på år 2012 och en efterlängtad utgång väntar senare ikväll! Kommer bli riktigt skoj, får hoppas allt går enligt planerna :) Hoppas ni andra med får en riktigt underbart nyårs firande antingen med familj eller vänner, nu ska jag slängam ig framför tv:n för att sedan börja fixa mig inför kvällen, hörs mer sen pöss på er! :)


Biotime!

Woop, woop nu blir det bio och som ni ser är jag redo för The Hobbit. Kussarna och ja är fett taggade, kommer bli en trevlig kväll och perfekt avslut att vi överlevde jordens undergång, samt ett bra slut på detta året näst sista dag :) Hoppas ni med får en fin kväll och jag bloggar mer när jag kommer hem, nu blir det biomys!

Tog sin lilla tid!

Woho, nu är jag äntligen klar, det tog sin lilla tid att fixa med klänningen, men nu är den klar! Är lite dumt att Nyår ska va på en Måndag, ananrs kanske man hade kunnat fixa någon som kan sy upp klänningar göra det^^' Aja det blev iaf helt okej för att gjort det själv :') Jag tyckte nämligen den var lite för lång, så jag kortade av den och hela det arbetet har hållt på sen kl 13.00, puh.............. Kom ihåg lapp: Gör aldrig saker i sista minuten! ^^ Nu ska jag sminka mig för det har jag naturligtvis inte hunnit, hörs mer sen och resultatet visar jag imorgon för er, nu måste jag skynda mig! :)



Bio med kusinerna!

Go morgon bloggen, sitter just nu i soffan och äter frukost, undertiden mitt nytvättade hår håller på att torka :) Ikväll ska jag iväg med mina kusiner för att gå på Bio, vi ska se på The Hobbit tror jag den hete. Många säger att den var riktigt bra och jag får bara hoppas på det bästa :) Men tills vi ska iväg så ska jag fixa mig och försöka hinna med lite små saker, så hörs lite senare, puss hej! :)



Kusinmys!

Woop, woop! Nu har vi spelat klart eller rättare sagt de "vuxna" tog tv:n ifrån oss, haha! Men inte deppar vi för det, vi begav oss till en av mina kusiner där vi ska ha filmkväll, weee =D Vet dock inte vad vi ska se, men det blir nog bra, efter detta blir det hem och nana, så vi hörs mer sen, puss på er!

En fin tradition!

Go kväll bloggen, hoppas ni har en fin kväll! Här har jag det jätte trevligt. Sitter just nu ihop med kusinerna och spelar Wii. Vi brukar ha som en ''tradition'' att vi utmanar varandra varje jul på Super Smash Bros och ingen vill väl förlora. Det brukar iaf sluta att personerna som förlorade förra året nördar sönder för att ge tillbaks året som kommer, hahah! Helt galet och sjukt roligt, nåt jag kan tipsa alla om att ha som tradition om ni inte har nån då släkten kommer ;) Nu är det min tur så nu måste jag fokusera. Än så länge har mitt slit framför Wii gett belöning, så jag är en stolt vinnare hihi ^^


Vill inte blogga om toabesök!

Som ni kanske märkt bloggar jag inte lika ofta och anledningen till det är för att jag vill ha nåt intressant att blogga om. Inte nåt som ''Nu sitter jag på toa och bajsar'', haha! hur intressant är det liksom? Inte för jag gjort det, men tog ett snabb exempel ^^' Ah men ni fattar typ vad jag menar, jag vill inte blogga för att blogga, utan för att berätta om något vettigt :)



Go morgon! 29/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott, själv har jag sovit riktigt gott, utifall någon undrade ^^ Idag så har vi släktträff eller ah, alla är inte här men nästan iaf ^^ Jag räknade ihop för någon dag sen hur mång vi faktikst är och kom till insikt att vi är 49 personer på Pappas sida och 6 st på Mamma's ^^' Inte undra på att det låter som en hönsfarm när alla är i ett och samma hus, haha! Ne men det är faktiskt väldigt trevligt, bara lite rörigt, som ni kanske kan förstå :) Jag ska försöka gå till min brors grav, har vart där 3-4 gånger sen dagen vi begravde honom......... Hemskt, jag vet. Men gick väl in i min roll som Mr: Lip lite för mycket, han hade ju som sagt inget syskon. Ush nu låter jag som jag är mentalt dum i huvudet, haha! Aja denna gången behöver iaf inte Mamma tvinga iväg mig, nu går jag dit frivilligt :) Men innan jag åker till kyrkogården så ska jag träffa farmor för att berätta om könsbytet. Får se hur det går, wish me luck, för det lär behövas antar jag.......... Aja nu ska jag palla mig iväg, hörs mer sen! pöss



Dagens fråga!

Jag fattar inte...Hur fick du så långt hår om du har bytt kön?Du ser fortfarande ut att vara en man... Alltså om man kollar ansiktet .Vad menar du med undersökning om du ska byta kön, kan man undersöka om man är en kille eller tjej inuti eller vadå? Hoppas du svarar :)


* Undersökningen som man går igenom tar X-antal år och är en väldigt lång process, där man får träffa en mängd av olika Psykologer som är inriktade på just Transexuallism. Ihop ställer dem en diagnos att person ''lider av en sjukdom och är Transexuell. När diagnosen väl är klar skickar man den vidare till ett sjukhus (kommer inte ihåg namnet) för att utföra köns bytet, men det är en annan ''hisoria''.

* Anledningen till att jag fortfarande ser ut som en man i ansiktet är för att jag inte börjat ta hormoner, när jag väl börjat med hormoner kommer bröst växa och jag får kvinligare former.


* Sen till håret, det mesta är inte mitt riktiga hår utan löshår jag använder mig av som jag köpt från Rapunzell Of Sweden. Jag har både Clips och sånt man bränner fast i sitt orginal hår och det är anledningen till att jag har så långt hår :)



Hoppas jag kunnat besvara din fråga och undrar ni mer så är det bara fråga på, så ska jag försöka svara så gott jag kan. :)


Lyckat köp!

Hej på er, japp då är man hemma från en underbar shoppingdag ihop med föräldrarna och var riktigt kul. Tack och lov var det betydligt mindre folk, så påfrestningen var inte allt för jobbig att gå där heller :) Men nåt som är lite smått irriterande är när folk ska gå efter en och hålla på att dumma sig, ser det som onödigt. Vist att vara Transexuell väcker reaktioner, men man kan väl ändå hålla det på en någolunda professionell nivå eller? Aja sker nåt liknande nästa gång kommer jag säkert gå fram till dem och säga nåt liknande som:


Ja, jag är Transexuell och jag ska göra ett könsbyte. Nu vet du det och kan kanske lägga energi på det du kom hit för att göra.


Aja skit samma, orkar inte lägga ner energi på det för då blir jag bara piss off. Iaf en lyckad dag i Skövde, bortsett från vissa detaljer och påväg ut träffade jag på Jennifer och Jerika :) Blev jätte glad och var jätte kul att se dem faktiskt :) Men nu sitter man här, Pappa köpte med sig lite gosaker från ett kondis och ska inom kort göra dem sällskap vid bordet. Iaf som ni med ser hittade jag skor, dock inte de jag tänkte från början, men dessa kommer bli minst lika bra med ;) Nu ska jag sätta mig hos dem så hörs vi mer sen, pöss på er! :)




Dinner!

Sitter nu på någon mysig resturang, vet dock inte riktigt vad den heter, men den ligger rätt nära högskolan ^^' Sen blir det en sväng på stan och jag vet redan nu vad för skor jag ska ha, hihi. Ne nu ska jag vara lite social så hörs mer sen :)

Shoppingdag i Skövde! 28/12

Go morgon bloggen, idag blir det en sväng till Skövde med mina päron och blir nog mesta dels att springa i affärer. Sen när vi väl känner oss klara blir det mat på någon bra resturang skulle jag tro :) Ja mer än så hade jag inte att säga, vi hörs mer lite senare, puss på er :)

Allt blir inte som man tänkt sig!

Go kväll alla bloggläsare, jag vet inte hur jag lyckas men varje gång jag försöker göra nåt bra (rensa mobilen) så kommer jag alltid på andra saker.............. Sjukt irriterande, men sånt är livet antar jag, man kan inte hinna med allt, samt att jag inte hittade mina USB där jag lagrar filerna/bilderna :) Ah dagen har gått i övrigt väldigt fort och imorgon blir det en sväng in till Skövde. Ska gå i lite affärer för att titta lite kläder, MEN i första hand snygg Pumps inför Nyår ;) Men nu ska jag göra mig klar för sängen och så hörs vi mer imorgon, puss hej! :)





Rensning pågår!

Go kväll alla bloggläsare, sitter just och försöker rensa min mobil från allt bröte som finns i den, haha! Det är inte klokt vad man använder sina mobiler egentligen, inte tala om saker som bara ligger där och tar plats! Gash, tur att jag tar tag i saken nu och som ni ser behövs det ^^' Det blev inget Skövde för min del idag, men det gör inte så jätte mkt heller, jag kände inte för att åka in idag igen och ännu mindre springa och svettas ihjäl där bland alla andra. Shit ni skulle vart med igår, sjukt mkt folk! turligt nog var de ingen kö till provhytterna :) aja nu ska jag fortsätta med att rensa bilder från mobilen, hörs snart igen!


New nails!

Woop, woop, nu så sitter naglarna på sin plats igen och får se när de åker loss igen, haha! Fick som sagt hjälp med att sätta fast dem av min söta mamma <3


Mitt fynd!

Go morgon/eftermiddag, idag skiner solen och livet känns allmänt underbart! Kom på imorse att jag glömde berätta om mitt fynd jag gjorde igår, hittade nämligen en locktång :) Idag har jag inga direkta planer mer än att Mamma ska hjälpa mig med mina lösnaglar och sen får jag se om jag åker in till Skövde en sväng och letar upp snygga pumps som ska gå ihop till klänning jag ska ha på mig till nyår :) Så det var lite vad jag hade och säga just nu, vi hörs mer sen! :)

Dagens shopping!








Sushi Yaki!

Åh vad ont i fötterna jag har och i ha ny skor hann jag heller med, haha! Aja det posetiva med dagen är att jag hittade lite fynd + att jag hittade en jätte fin klänning jag ska ha på mig på nyår :) Iaf ska jag och Nettan fira våra kap med Sushi me love <3


Frågor!

Det har kommit en hel del funderingar och frågor om det som var och detta jag nu ska gå igenom. Tänkte att jag tar upp några av dem iaf :)


När kände du att du var i fel kropp?
Jag har alltid känt att jag vart annorlunda på nåt eller annat sätt. Jag har aldrig haft något vidare intresse för bilar eller farlig/häftiga pokemon, för min del var det de sötare pokemonen som tex: Togepi eller mjukedjur ^^'
Men eftersom utredningen inte har påbörjat än kan jag inte heller ge ett tydligt svara, men jag har alltid kännt att något inte stämmer.


Vad var fejk och vad var sanning ang Mr: Lip?
Som jag tidigare berättat så var Mr: Lip en överdiven karraktär av den jag var innan min bror gick bort. Jag har inga ekonomiska problem utan köper det jag behöver och mycket de jag videobloggat om tycker jag, FAST i milldare grad! 


Billigt eller Dyrt?
Spelar ingen som helst roll, huvudsaken är att det är snyggt, men jag föredrar lite dyrare saker och det har jag alltid gjort. Jag är en liten finsmakare och de kommer jag nog inte ändra på. Men jag kan utan några osm helst problem kombinera billigt och dyrt. Men jackor kommer jag nog alltid handla för X-antal 1000 ^^
Jag säger inte att det är så, men oftast är dyrare plagg högre kvalité på och lite hållbara. 


Hur tror du folk kommer bemöta dig?
Det är olika till indevid, de som bemöter mig trevligt kan jag givetvis umgås med. Men de som är otrevliga ser jag inte någon som helst anledning till att umgås med, både för deras skull och min egna.


Är du pengar fixerad?
Haha, nja lite grann, beror på vad saken gäller. Men pengar är viktigt om man vill klara sig bra här i livet, kanske ni förstår lite hur jag menar :)


Jag antar att du inte kommer behålla ditt pojknamn och undrar om du funderat ut något nytt?
Givetvis har jag det! Men jag har även en tanke på att behålla namnen jag fått, MEN i femenimabeteckningar eller vad det heter haha!


Vad har du för verkliga mål?
Just nu är mitt mål att genomföra utredningen, sen kan jag lägga ner tid till annat tex: Musik etc.... 


Begravningslåten Älskade lillebror, vad betydde den för dig?
Just då inte så mkt, jag var i min egna lilla värld när jag stod på scenen och sjöng den. Jag kände mig patetisk och löjlig. Men nu i efterhand då jag spelade in den på nytt betyder den mer eftersom det finns känsla i den.


Vem är du egentligen och vad kommer du blogga om i fortsättningen?
Jag är en glad person som ofta vill se ljuset även om det ser mörkt ut, jag vill hjälpa allt och alla för att få en någolunda bättre värld. Bloggen kommer inte förändras utan fortsätter blogga om allt som involverar i mitt liv, Shopping, Party, Shoppingtips etc.... MEN 100% ärlighet eftersom nu är masken äntligen avtagen och nu kan jag vara den jag egentligen är.

16:00 börjar jakten! 26/12

Go morgon alla bloggläsare, min morgon började inte alls bra, vaknade med jätte ont i magen och hade jag inte vetat bättre hade jag trott det var mensverk, haha! Nu kan jag inte få de men kunde iaf inbilla mig hur ont det skulle kunna göra, aja nu är det borta som tur är :) Idag så ska jag in till Skövde, ska shoppa lite med Nettan. Vi har typ "panik" eftersom vi måste hitta snygga klänningar inför nyår och skor som matchar! Hm detta kan bli svårt men ska nog gå bra, blir att möta henne efter jobbet och sen börjat klänning och skojakten! ^^

Go kväll!

Go kväll, ursäkta att det blev lite sen bloggning men när vi kom hem fick jag nåt ryck att börjaj ogg, frågam igi nte varför, för det vet jag inte haha! Iaf efter det blev det att hoppa in i duschen och nu sitter jag här :) Vi ska strax äta kvällsmat och jag vet inte varför, men så fort man gjort någon fysiskaktivitet så blir det så mycket enklare att äta eller iaf verkar jag inbilla mig det om inte annat haha! Aja nu ska ja äta och här har ni lite saker jag fått i julklapp av familjen och av Netta, gulligt va :) Sen fick jag pengar men känner att det är ingenting jag vill skylta med, men det räcker och blir över iaf. Nu kallar maten hörs mer sen! :)


Hemfärd!

Ja då är julen över och sitter just nu i bilen hemåt. Julen har vart verkligen hur bra som helst och kan lägga upp de jag fick så fort jag kommit hem :) Släktingarna på mammas sida kom förbi och det var verkligen jätte trevligt! Då är det bara pappas sida kvar då, men ska nog gå fint :) Ska försöka få tag på Nettan när jag kommit hem för att bestämma en dag då vi ska shoppa ihop, som ni kanske förstår så är inte min garderob proppfull om man säger så haha! Men det löser väl sig inom tid skulle jag tro, måste även köpa nya skor för kan inte gå i 10-12 cm klackar heltiden och har ett hm om vad för skor jag ska köpa hihi :) Ja det var lite vad jag hade och säga, bloggar mer när jag kommit hem! :)

Go morgon 25/12

Go morgon bloggen, japp nu har jag berättat min lilla hemlighet och nu vet ni hur det ligger till :) Jag har fått väldigt mycket respons av familj, vänner och även lite bloggläsare, verkligen jätte kul! Det har även kommit upp lite frågor, men tänkte att jag tar det i ett annat inlägg och har ni övriga frågor är det bara fråga på :) Blir lite som en frågestund fast ändå inte, aja. Idag så ska vi träffa Mammas kusins familj och min syslings familj, kommer bli jätte roligt. Dock lite nervös för hur de ska reagera, men kommer nog gå bra hoppas jag :) Hm ja det var lite vad jag hade och säga, nu ska jag ta och äta lite frukost så hörs vi mer sen, puss hej!


Marry Christmas!

He was born ...1 and died 2012-12-21

Året var 2010, uppladningen för sista året på gymnasiumet var på högvarv och allt var i full gång. Han hade egentligen allt man kunde önska sig en familj, vänner och släktingar som brydde sig om och älskade honom för den han var. Men han nöjde sig aldrig med det, han vill ha mer, allt som fanns i hans huvud var ''make success''. Det däremot ingen viste var att allt skulle få en snabb vändning..................... 2010-11-10 gick hans bror bort och allting fick sin början.................... Han tog bortgången väldigt hårt, hårdare än vad någon egentligen skulle kunna föreställa sig och tillslut hittade han en utväg.


2011-02-20 föddes han som sedan skulle gå under namnet Mr: Lip. Han skulle utspegla allt som en vanlig person inte var (Medlesvensson) och på så sätt framställa sig själv som ett monster. I hans värld fanns bara han och ingen annan. Han såg bara hat och misslyckanden hos människor som inte hade det lika bra som honom eller var annorlunda. Han hade aldrig motgångar utan gick alltid med framgångar och allt serverat på silverfat. Han hade uppassning och fick det han pekade på. Han är mest igen känd från Youtube-klippen ''Jag Dejtar Inte Fattiga Människor'' med 2128 träffar, ''Svenskar Är Falska'' med 1481 träffar och ''Jag Håller Med Hanna Widerstedt'' med 1024 träffar. Mr: Lip blev ett monster och dog 2012-12-21











Egna Ord:

Året då min bror försvann förändrades allt i mitt liv totalt och själva händelsen fick mig att vakna till. Jag insåg inte förens då hur bra jag hade det och vad som hade gått förlorat. Jag var på väg hem med tåget och fick besked att jag skulle bli hämtad på stationen och i bilen fick jag beskedet. Allt snurrade och det var någonstans där karusellen börja……. Jag hade hört att Big boys don’t cry eller att gråta är ett tecken på svaghet. Jag kunde inte hantera allt som hade hänt min brorsbortgång, ett förhållande som sprack, det blev smäll efter smäll och jag viste varken ut eller in. Jag stängde av och skapade Mr: Lip. I hans värld var det omöjliga möjligt, han hade aldrig dåliga dagar, vågade stå för sina åsikter, lämna spydiga kommentarer och tog aldrig skit från någon eller något. Han blev som en räddare i nöden då det var som tuffast som fick en vardag gå ihop. Många upptäckte att det var dubbelroll mellan blogg och verklighet. Detta innebar att jag la ner mer energi för att lura läsare, samt folk omkring mig och det lyckades till viss del. Många trodde att Mr: Lip var någon kopia av Hanna Widerstedt, men så var aldrig fallet. Bara några månader innan hon laddade upp ’’Jag Har Fobi För Fattiga Människor’’ hade videon ’’Jag Dejtar Inte Fattiga Människor’’ gjorts. Jag var inte ute efter att bli känd utan få yttra mig om det jag tyckte och tänkte. Men jag viste att det skulle väcka rubriker, därför valde jag att vänta tills någon annan tog första smällen. Mr: Lip hade ett uppdrag, det var att vara tacksam för det DU har istället för att fokusera på det du inte har, att det finns folk som har höga krav på en person de vill dejta, att många av dagens folk inte vågar stå för sina åsikter, att man ska gynna registreradeuppfödare som jobbar med att behålla raser i gott skick, att människor använder hellre våld än att lösa konflikter via dialog eller att Suc & Arbetsförmedlingen inte ska funka som någon inkomstkälla istället för jobb. Kom inte och säg att det är utlänningar som håller på eftersom det inte är hela sanningen. Svenskar är minst lika skyldiga som utlänningar eftersom det behövs ex antal bäckar för att bilda en flod för och för att sedan bilda ett hav. Mr: Lip’s spel funka som viskleken man gjorde när man var liten, man sa en viss grej som tex ’’Jag gillar att bada’’ som kunde bli nåt helt annat i slutet. Allt handlade om missförstånd och tolkningar, alla uppfattar olika tex ’’Jag tycker inte ris är jätte gott’’ en kan tolka det som att jag hatar ris och en annan att det funkar att äta. Mr: Lip ville skapa missförstånd för att skapa reaktioner och därför kunde ytterst få förstå vad hans budskap verkligen var. Han sa inte att ALLA svenskar är falska, han sa bara att Svenskar är falska, förstår ni vad jag menar. Allt handlade om hur DU uppfattade det Mr: Lip’s uttalanden. Dagen min bror försvann kom massor av frågor upp. Hur kunde du göra det? Varför gjorde du det? Fattar du vad du har gjort? Undrar om du kan se hur jobbigt det är? Kan du inte komma tillbaka? Kan jag inte få se dig 1 sista gång? När får jag se dig igen? etc. Mr: Lip skapades av hat och besvikelse. Han kände sig ensam, sviken och tog ut ilskan på brister i samhället. Jag trodde aldrig att jag skulle mista min bror och att han alltid skulle finnas här hos mig, men så var inte fallet. Bara några dagar efter han hade gått bort lovade jag mig själv att göra som min bror en gång sa åt mig ’’lite inte på någon, eftersom dom ändå bara sviker dig’’ beviset hade jag framför mina ögon……….. Givetvis har detta ställt till med problem, eftersom jag tänkt på det min bror rådde mig till har det vart svårt att dejta och att levt dubbelliv har inte gjort saken enklare heller. Det är svårt att vara 100% ärlig om den man egentligen är, eftersom man är rädd för att personen i fråga ska tycka illa om den man egentligen är och därför valde jag hellre att vara personen jag skapat, för då känns inte smärtan. Nu låter det som jag är mentalt störd, men ni fattar förhoppningsvis vad jag menar och kan få in någorlunda bild hur det vart. Iaf bortgången tog jag hårt och det satte vissa käppar i hjulet. Det är av det skälet jag tar upp detta idag, jag är trött på att leva dubbelliv, jag vill vara den jag är och eventuellt kunna hitta tillbaka till mig själv. När jag var 12 år såg jag på min första dokumentär om en 16 årig pojke som var Transexuell. Jag minns att min mamma kom upp och sa ’’Hoppas du aldrig blir sådär’’ som 12 åring vågar man inte yttra sig om könskorrigering och jag var väldigt tyst som barn, vilket kan vara svårt att tro när man ser på mig idag, aja. Åren gick och gymnasiet närmade sig. Jag började Naturbruk och trots det hade gått en viss tid så tänkte jag till och från på det jag hade sett. Jag beslöt mig för att leva i kroppen jag fått för att se sedan i slutet av gymnasiet hur det kändes då. Slutet närmade sig, jag hade bestämt mig att gå utredningen, fast i smyg. Ingen skulle få veta någonting, inte ens min dåvarande partner jag hade sällskap med skulle få reda på någonting och allt skulle vara väldigt hemligt, fram tills jag skulle börja ta hormoner, om jag kom så långt dvs. Bara några månader innan jag skulle börja det hela (Utredningen) så försvann min bror…………. Att säga att jag funderade på att byta kön då var inte lägligt och hade aldrig gått igenom. Därför har jag väntat nu i 2 år för att nu kunna gå igenom en undersökning för att se om jag ska göra en könskorrigering eller ej. Kanske jag väljer byta eller kanske inte. Det är ingenting jag kan säga här och nu. Ända sen dagen Mr: Lip skapades har allt vart ett förebyggandesyfte inför denna dagen, sen att han blev lite politiskt lagd är en annna 5. Målet var att bli en av Sveriges mest hatade bloggare och det blev jag. Nu kan jag äntligen gå ut ur min roll som Mr: Lip och ta tag i problemet jag skulle gjort för 2 år sen, att se vem jag egentligen är, för att sen kunna ta tag i sorgen. Jag vill inte lägga min skuld på min bror, jag ville bara berätta från mitt perspektiv och hur jag själv upplevde det hela. Allt har inte varit enkelt men allt beror på hur man formulerar sig. Fanns det något positivt med hans bortgång var det att jag fick en ordentlig läxa som jag sent kommer glömma och kunna dela med mig utav. Se vad ni har innan det är borta och speciellt nu tilll Jul. Jag vet även att jag kommer bemötas annorlunda, men jag har fina vänner med mig som kommer hjälpa mig genom min färd tillbaka till mig själv igen. Detta var historian om Mr: Lip och hur han kom till och nu återstår kampen tillbaka till verkligheten.


Mollys Värld

Hej, mitt namn är Molly Nilsson och jag är Transsexuell.
Det innebär att jag föddes som pojke, men lever idag fullt ut som tjej.

Jag bor ihop med mina 2 illrar Santos & Mindy någonstans inom Skaraborg.

Här i min blogg får du läsa om skor, kläder, shopping, resor, fester och få en inblick om hur livet ser ut som öppet Transsexuell inom Skaraborg.

Samt utredningen jag går igenom för att få genomföra ett könsbyte


Du hittar mig även på Instagram MollyNilson heter jag där!


I dags läget har jag 55 utlänska läsare från 13 olika länder och vet ni vad?! Det ökar helatiden ;)

Hoppas ni gillar vad ni ser & välkommen in i min värld <3


Vid frågor eller liknande
Kontakta mig: [email protected]

Julklapps utdelning om 1 timme.....

Imorgon är det dags!

Go kväll, ja nu är man framme i Jönköping och vet ni vad?!?!? Imorgon är det julafton och kl 18:00 får ni eran julklapp från mig höhö ;) Kommer bli fett nice och får se om jag bloggar mer sen, annars hörs vi mer imorgon!!! =D

Snart dax igen!

Go morgon alla bloggläsare, kom rätt nyligen ur från duschen och ska strax få mat :) Idag blir det att åka till Jönköping, vi firar nämligen jul där varje år eller det blev så efter dom flyttade från Öland =/ Det är nåt med Öland som får mig bara längta tillbaka............... Aja snart sommar igen och då blir det back to track hihi =D Hm ah jag har inte så mkt att säga, hörs mer sen =D


Breakfast!

Go morgon, Idag sker inte så jätte mkt mer än att jag ska ha rundvandring i min lägenhet!!! Det bästa med allt är att dem är allt utom trevlig HAHAHA!!! Aja får röja upp så fort jag fixat mig så jag inte får på påpekningar av släkten som står i kö för att se hur det ser ut ^^ Aja nu måste jag fixa mig och "äta" upp min frukost så hörs mer sen!!! :D

Håll värmen i vinter

Jofama Moscow Hat Coffee Bubbleroom.se

 

 
 
 
 
 
Pieces Svart pieces Somir Mittens tumvantar

 

 

Go kväll! :)

Go kväll alla bloggläsare, fram tills julafton kommer det vara lite dålig uppdatering så ni är medvetna om det men sen blir det som vanligt igen :) Nu har jag iaf kommit hem och ska snart lägga mig i soffan med en kopp tea. Sen blir det träffa syrran för julklappsbyte och eventuellt hinna träffa Mikael :) Men nu ska jag bara koppla av, hörs mer sen :)


Go morgon!

Go morgon alla bloggläsare och nej jag är inte död, mer uppväkt efter en evighets sömn typ ;) Idag ska jag in till Skövde för att köpa fler julklappar, kommer bli fett nice ^^ Ja asså jag vaknade as sent imorse/eftermiddag HAHAHA!!! Vet inte varför men så var det iaf, aja nu måste jag pysa så hörs mer sen :)


PS: 3 dagar kvar innan ni ska få min Julklapp hihi ^^


I was born ...1 and I died 2012........

Julklappstips till henne!

 

Millennium Maxi Dress

 
 
 
 

Ydimur Short Dress

 
 
 

Vinga Dress

Löshår!

Go kväll på er alla readers, ja de har vart lite segt med uppdateringen och de är inte mitt fel eller iaf inte helt HAHAHA!!! Just nu plattar jag igenom håret för att förenkla i sättningen av mitt löshår hihi ^^ Man måste ju som sagt vara någolunda snygg inför jul eller hur?!?!?! Så ska inom kort bege mig till Mikael så han kan hjälpa mig med mitt lilla hårigaproblem HAHAHA!!! Ush vad snuskigt de lät men ni fattar vad jag menar, nu måste jagp latta de sista så hörs vi mer sen!!! =D


Julklappstips till honom!

Snygga armband från Stayhard, perfekt till sonen eller pojkvännen!







Loooooooooooooov!

Woho nu har jag lov, lycklig kille eller?!?!?! Klart jag är, idag blir det en tripp till Skövde, Simon ville ses och han pratade nåt om Sushi, I have no ide. Aja blir nog bra och mat orkar jag verkligen inte laga heller HAHAHA!!! Så ska inom kort ringa efter taxi för att bege mig mot Skövde =D


Många har frågat mig varför jag går i skolan, fast jag har läst upp allt vid detta lagret och tja, det ska jag berätta för er ;)


1 Jag orkar verklgien inte jobba

2 Att gå hem blir för tråkigt varje dag

3 Man träffar nytt folk


Som ni förstår mina kära små ostron behöver inte livet alltid ha en mening med allt, iafi nte mitt!!! =D



Julklappstips till honom!





Skor - UGG Australia: Mini Bailey Button | Yttersidan av skon


Skor - New Rock: M.7951-S1 | Yttersidan av skon

Julklappstips till henne

SHIVA armband i sten
SHIVA armband i sten
 
 
 
 
 
 Ozzy bag
 
 
 

Ring i äkta silver med Kubisk Zirkonia
 
 
 
 
 
 

Go eftermiddag!

Go eftermiddag bloggen, ursäkta för dålig uppdatering men vaknade typ nyss HAHAHA!!! Helt sjukt men aja, nu är jag iaf påväg hem till Mommy & Daddy för att hämta saker för att sen gå på ett "möte" ;) Sen blir det eventuellt en fika på stan med lite vänner och syrran, så hörs mer sen!!! =D

Julgodis och spel!

Sitter just nu hos syrran och tittar när hon håller på med julgodis ;) Just nu provsmakar jag lite allt möjligt och om jag får ont i magen så är det hennes fel =D Sitter även och spelar med hennes hund Vanna och ja i detta spelet är allt tillåter även våld, coolt va?!?!?! ;)

Julklappstips till honom!

Diesel Only The Brave Tattoo EdT
Only the Brave Tattoo Edt - Disel


Hugo Boss Just Different EdT

Just Different Edt - HUGO


Lacoste Essential EdT
Essential Edt - Lacoste

Julklappstips till henne

Guldglittriga pumps
 
 
Skor - UGG Australia: Classic Short | Yttersidan av skon

 

Ugg Australia Classic short
 
 
 
 
 
 
Tamaris, Taggia studs heels
 
 

Den perfekta granen!

Go eftermiddag, kom rätt nyligen hem efter har letat som en galning efter 1 gran................. Givetvis finns deti ngen alls här så det blir eventuellt att åka till Skövde för att köpa en!!! Asså de fanns egentligen granar här, men de var sånadär vanliga tråkiga granar och det vill inte jag ha!!! Jag vill liksom ha en kungsgran och inget annat trams ;) Så ja antingen får man la ringa omkring och se vart det finns helt enkelt. undrar om de kör hem leverenas hm............ Aja nu ska jag ringa lite samtal efter den ''perfekta'' granen =D



Matdags!

Ledsen för dålig bloggning men vart mycket springande på stan med Emma. Iaf sitter vi på Thai Paak och jag ska beställa revbensspjäll från kinesisk panna, vist låter det mumsigt ;) Som ni med märkt har jag gjort lite julklappstips här på bloggen och ska fortsätta med det fram tills helgen så att ni kan fylla på er önskelista om ni har brist på idéer ;) För julen handlar mesta dels om presenterna som alla vet!!! =D


Julklappstips till henne!

Dolce & Gabbana Rose the one EdP
 Rose the one EdP - Dolce & Gabbana
 
 
 
 
Diesel Loverdose EdP
 Loverdose EdP - Diesel
 
 
 
 

Taylor Swift Wonderstruck EdP

Wonderstruck - Taylor Swift

Julklappstips till honom!

Snygg stickade tröjer från Stayhard!







1 vecka kvar!

Go morgon alla readers, skola osm vanligto ch jag kom i tid, de ni!!! ;) Idag blri det evntuellt in till Skövde för att hämtal ite små saker. Sen hem för att förbereda mig inför julen weee =D Idag är det exakt 1 v kvar tills ni får min lilla julklapp eller lilla och lilla, den är rätt så stor egentligen HAHAHA!!! Fast ni kanske vill ha min julklapp före jul eller?!?!?! Undertiden ni funderar över det så ska jag fixa mig, hörs mer sen!!! =D


Allt har sin tid!

Sorry för dålig uppdatering både igår och idag. Men som sagt sker massor just nu oh hade jagk unnat berätta vad det är ås hade jag givetvis men den 24 kommer allt få sitt svar ;) För er asmatiker kan det va bra att ha en inalator så ni inte dör eller slutar andas HAHAHA!!! Hm ja idag blir det slapp dag, men ska iaf hoppa in i duschen så hörs mer sen!!! =D


Cuse there is something in your eyes!








Glass & Riskakor till frukost!

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en stund sen och sittern u trycker i mig riskakor och Ben & Jerry glass hihi ^^ Idag så kanske det blir att dra in till Skövde en sväng för att titta lite kläder eller så blir det bara att va hemme :) Jag känner att jag flyger runt så mycket ändå så kan va skönt att bara va hemma ibland med + att jag ska köra vithelg idag eller ah kanske HAHAHA!!! Hörs mer sen =D


Titta på världens sötaste video klicka här



Så sött!

Jag har verkligen världens gulligaste mamma, hon fick veta av Daddy att jag bara ätit frukost och då bar direkt av till Puzzerian efter vi var klara på ICA :') Så ja nu sitter man här och försöker trycka i sig sin kebabrulle ^^ Vi har även som tradition att varje gång jag är med och handlar får jag lägga i allt jag vill ha, snällt va?!?!?! Hoppas ni med har det så bra som lilla jag =D

Sushi Yaki in my <3

Åh vad surt, såg nu att inlägget igår som jag tänkte publicera då jag var åt sushi aldrig las upp suck.............. Aja här är det iaf. Jag förstår inte folk som inte kan äta Sushi?!?!?! =O Det är ju så underbart så man tror man dör eller iaf jag HAHAHA!!! ;) Sushi Yaki in my <3


Snygga stövlar!

Snygg stövlar från Dinsko klicka här eller här för att titta mer på dem ;)





Längtar!

Go morgon, go morgon mina små bloggläsare, japp seg med bloggningen som vanligt, men hade ni vart i min sits hade ni förståt eller?!?!?! Iaf idag är det Fredag och på Måndag är det exakt 1 v kvar tills ni ska få eran överraskning/Julklapp HAHAHA!!! Det kommer bli nice x) Hm ja nu ska jag sätta mig lite framför tv:n och sen får vi se vad som händer, hörs mer sen!!! =D


Sushitime!

Woop, woop skolan är slut och nu blir det alldeles strax iväg till Skövde för att käka Sushi med Simon och sen ska jag försöka möta upp Mandis och Jenn ;) Hm ah jag har faktiskti nte mer än de att säga så hörs mer sen när jag väl kommit hem mina små rumpnissar!!! ;)

Fetisch på nötter!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag verkar ha fått någon nötfetisch HAHAHA!!! Det låter jätte knäppt men det är inte farligt som de låter iaf ;) Jag har bara hittat en ny kärlek istället för godis och vet ni vad?!?!?! Perfekt dietmat btw ;)


7-10 år!

Att SJ aldrig lär sig av sinam isstag är helt SJUKT!!! Precis som det var för något årsen kommer det bli massa tågförseningar och de går ut med detta lagom till jul, bra jobbat!!! De hade kommit underfund med att relsen är i dåligt skigt, vilket kan ta 7-10 år att få iordning på och tågen måste repareras................ Allå tittar man inte upp sånt hm vad ska man säga.......... BRA MYCKET TIDIGARE?!?!?! Jag kan bara önska alla som ska till släktingar med tåg ett lycka till för det lär ni behöva!!!


Go morgon!

Go morgon alla bloggläsare, asså fatta hur kallt det är ute eller?!?!?! När jag gick mot skolan höll jag på frysa öronen av mig!!! Jag tänkte be Daddy hämta mig, men efter 5 -10 min motivation så började jag gå självmant............... Tack och lov att jag bor i Västergötland oh inte uppe i skogarna/Norbotten eller vad det nu heter HAHAHA!!! Min geografi suger, men jag vet att det finns snö, björnar + vargar där, så nej tack ;) Nu har vi hål timma så ska bara lata mig och efter skolan blir det skövde för att käka Sushi<3 Så hörs mer sen!!! =D


 

Veckans snygging!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Förkorta livet!

Har ni tänkt på vad vi är beroende å våra mobiler?!?!?! Vi har verkligen allt vi kan i dem nu förtiden, FB, Spotify, bloggportaler etc........ Idagens läge lever många människor av stress och det inte många vet är att stress kan faktiskt förkorta vårt liv............. så tänk på det speciellt nu i julsammanhang!!!


Taggar: Allmänt

Bloggjulklapp!

Den 24/12 kommer jag ge er en julklapp ni sent kommer glömma, tills dess 12 dagar kvar HAHAHA!!!


Bortskämd!

Go morgon eller snarare eftermiddag HAHAHA!!! Japp rätt ny kommen från gymmet och håller nu på att fixa lite mat, inget jätte avanceras för de hinner jag inte med liksom ;) För ett tag sen så köpte jag pellets eftersom vissa katter/illrar kan gå på låda med det och tänkte pröva. Det slutade med att det låg bajs över mitt golv och massa äckligt kiss................. Jag tror allt min lilla pojke här hemma ärl ite väl bortskämd ;) Så idag blir det att köpa den förbannade kattsanden så han kan göra sina små pluttar i lådan HAHAHA!!! Japp lite vad jag hade och säga, hörs mer sen!!! =D


Fika undertiden vi vänta!

Go kväll alla bloggläsare, japp då är man hemma igen efter en toppen dag/kväll med Emma i Skövde, blev lite julklappar och då främst till mig själv men även till andra ;) Eftersom syrran jobbade till kvart över 8 så valde jag och Emma att ta en fika och snackal ite skit, undertiden vi väntade på att hon och hennes jobbarkombis skulle sluta ;) Nu sitter jag här, blir väl att slappa den mesta av kvällen och imorogn blir det gymmet......... blööööö. känner mig inte alls taggad men det ger väl vika skulle jag tro :) app, nu ska jag försöka fixa lite små saker så hörs vi mer sen!!! =D



Lunchdax!

Japp då är julklapparna fixade och gick bara på 700 - 900kr, billigt va?!?!?! Nu sitter iaf jag och Emma på Spice & Rice och kommer sitta fint, har bara ätit en liten macka, men så är de att ligga på topp ;) Men nu ska det bli gott med mat hörs mer sen när jag kommit hem!!! =D

Förundras!

Ibland skäms man mer än vissa dagar, men ändå kan jag faktiskt inte sluta förundras hur mentalt störd jag är i vissa fall HAHAHA!!!


2 telefoner!

Nåt jag verkligen avskyr är närm an ger ut sitt nr till fel personer, känner ni igen er?!?!?! Det är nog det värsta jag vet och därför förstår jag mig inte på hur folk kan klara sig med 1 telefon/nr?!?!?! Jag har 2 olika telefoner, en som jag har för folk som verkligen känner mig och en annan som jag kallar dejtingtelefon!!! På så sätt undviker jag att bli bomsmsad av allmäntj obbiga människor HAHAHA!!! Lovar det är fett bra för då kan man ta den tiden till folk som verklgien behöver den ;)


Varför inte!

Go morgon alla bloggläsare, japp då är skola avklarad och blir hem för att fixa sig, för just nu är jag ofixade =S Aja har som sagt lovat att bli bättre med bilder på mig sj så varför inte ta när man är som alla värst HAHAHA!!! Aja nu pallar jag inte blogga mer är fett kallt ute, hörs mer sen!!! ;)


Kött ger bieffekter!

Go kväll alla bloggläsare, har vart lite dåligt bloggande ser jag nu, men aja man kan faktiskti nte få allt + att det inte är 100% mitt fel ändå HAHAHA!!! Ja min dag har vart ok och håller just nu på medl ite food, alltid trevligt. Ska titta på en dokumentär som går på Kunskapskanalen där de tar upp hur kött påverkar oss negativt. Ska bli intressant. Så hörs mer sen!!! =D


Det är briljant, briljant!

Jag har typ fått världens sjukaste idé ;) Jag är så sjukt trött på alla dessa hår produkter jag har och att hela tiden sitta med plattången varje morgon. DET SUGER + sliter på håret!!! Därför har jag kommit på en briljant idé, iaf enligt mig själv ;) Jag ska nämligen spara ut håret så att jag kan sätta upp det i en liten ''tofs'' HAHAHA!!! Helt ärligt, jag tycker det är fett nice på killar + att man sparar tid på det!!! =D


Artitekt, inget för mig!

Go morgon alla bloggläsare, ja började min dag med att komma i tid till skolan + att starta med ett prov, weey eller någonting HAHAHA!!! Efter det hade vi världens tråkigaste föreläsning............. Det ända som är posetivt med det är att jag vet vad jag inte ska bli och det är arkitekt ;) Aja eftersom han drog ut på tiden så han jagi nte med gymmet........... aja skit samma, nu måste jag gå, hörs mer sen!!! =D


Jag och alkohol!

Go kväll alla bloggläsare, asså min röv app har krånglat hela dagen så jag hari nte kunnat blogg som jag tänkte........... Aja här kommer iaf bilden jag skulle laggt upp då ;) Godisbak som sagt och var väldigt trevligt, sen blev det iväg för att möta anna, hon hade tydligen mina nyklar ^^' Vad skam an säga, får jag alkohol så kan allt hända HAHAHA!!! Så japp nu ska jag strax sova så hörs mer sen!!! =D


Söndagar är underbara!

Det allra bästa med Söndagar att man bara kan gå och vara helt 100% neutral, alltså göra saker man själv vill =D Som ni vet är jag alltid i fullgång i vanliga fall och därför älskar jag dagar som dessa då man bara kan ta det lugnt och slappa =D Detta är en av anledningarna till att jag inte orkat fixa mig än HAHAHA!!! Men nu skaj ag bara göra lite snabbfix och sen så blir det iväg till släkten ;)

Baksmälla!

Go morgon alla bloggläsare, vet ni vad?!?!?! Jag har haft baksmälla för första gången i hela mitt liv HAHAHA!!! Dock vara den bara i 1 timme men räckte gott och väl om man säger så ;) Idag så ska vi iväg till släkten och baka Julgodis och eventuellt så ska jag på dejt lite senare ikväll, woop, woop =D Det brukar vi ha osm tradition varje jul och då lever jag lite Svenssonliv trots allt, hoppsan =D Aja nu ska jag till lägenheten för att hämta saker så jag kan fixa mig, så hörs mer sen!!! =D


Världens gulligaste Mamma!

Asså jag måste banne mig ha världens gullig Mamma <3 Hon hade skjutsat mig till lägenheten och till min fasa hade jag glömt min vinflaksa hemma!!! Efter en stund dök hon upp och lämnade den till mig =') Det är som jag säger, det gör verkligen allt för mig och då är det inte undra på att man knappt kan bli arg på dem ;) Nu sitter jag med ett spänna som håller upp luggen och plattången i andra handen. För om 15 min kommer Anna, sen blir de för fest så nu måste jag öka takten och sen blir det UTGÅNG =D


Do you remember?

Oskuld!

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för ca 30 min sen och ska väl snart börja göra mig iordning ;) Ikväll väntar utgång med Anna, hon ska nämligen ta min oskuld då vi ska gå ut på ett ställe jag aldrig vart förut på och på så sätt tar hon min oskuld HAHAHA!!! Funderar med på att dra till gymmet en sväng eller om jag ger mig ut och joggar hm........ Jag har fått värsta tränings diérna =O Aja vad det än blir blir jag väldigt tight HAHAHA!!! Aja görs med er sen pöss hej!!! =D


Lyckad dejt!

Go kväll alla bloggläsare, kom rätt nyligen hem från min dejt och den var faktiskt riktigt trevlig. Fick en fin kväll med en god middag och fint sällskap så finns inte nåt direkt att klaga på faktiskt :) Skulle egentligen träffat en annan ikväll men eftersom det kom förhinder så tog en annan sin chans ;) Fick även en liten present med mig hem, kanske inte nån Disel klocka eller smycke utan en svan som skulle symbolisera mig =') Efter vi var klara och jag hade fått min lilla gåva sa vi hejdå. Sen så hoppade jag in i min Taxi som körde mig hem. Oh nu sitter jag här och ska inom kort fixa mig inför sängen, men en lyckad dejt helt enkelt ;)

Som man brukar säga: En annans död är en annans bröd ;) 

Attrahera mig!

Många verkar vara väldigt nyfikna på hur man flörtar på bästa sätt eller ger ett bra intryck inför en första dejt med mig ^^' Blir till och med lite generad, men givetvis ska jag berätta hur en bra dejt ska invigas på bästa sätt för att fånga mitt intresse ;)

Här är 5 små saker som ger ett gott intryck vid en dejt med mig:


* 1 vinflaska med en bra årgång och du har fångat mitt intresse

* En fin middag på en bra resturang och jag är din för kvällen

* En gåva som tex: en klocka från Armni/Disel och jag vill veta mer om dig

* 10 rosor som kan vinna + poäng om dejten sög


 

Fortsätt!

Några har reagerat på att jagi nte lägger upp bilder på mig själv och tycker jag ska göra det desto mer. Jag blir faktiskt glad över att ni påpekar sånt här antingen här på bloggen, mailen eller PM. Eftersom får jag inte veta vad just du vill läsa kan jag ju inte fixa det ;) Att påpeka saker är bra tycker jag, oavsett om det är bra eller dåliga saker, se bara på mig och ska försöka bli bättre med bilder på mig själv =D


Go morgon!

Wopp, wopp är nu påväg hem från gymmet :) Gick fett bra och ah allt flöt på, dock höll jag på gå in i en men det är en annan femma HAHAHA!!! Idag körde jag armar så ett under att jag kan blogga höhö ;) Nu blir det hemåt för att ta en snabb dusch, vila lite sen iväg till gymmet igen och efter det ska jag på dejt, OBS!!! Sa vist för mycket =P


Det börjar närma sig!

Asså shit vad stolt jag är, tittar vad långa mina naglar är och då ska ni veta att detta är långt för att vara mig!!! ;) I vanliga fall brukar de vara av bitna för lääääänge sen HAHAHA!!! Så fortsätter de gå såhär bra kommer jag snart kunna få min efter längtade manikyr hihi =D

F*an vad hemskt!

Nåt riktigt fruktansvärt har precis hänt och jag vet inte vad jag ska ta mig till!!! Jag skulle osm sagt ut oh äta sushi och skulle bara gardera mig att pengarna jag förde över för ca någon dag sen och när jagl oggari n står det 68kr!!! Okej det är väl inte hela världen om inte överförningen håller på att krångla............. Asså jag vet inte vad jag ska ta mig till, vad kan man göra för 68kr?!?!?! hm låt mig se................ INGENTING!!! Fatta vad arg och ledsen jag är, för det första har jag blivit fattig och för det andra så kommer jag inte åt mina X-antal tusen + att daddy & Mommy Jobbar fram till kl 18:00......................... Fram tills dess får jag leva boring Svensson liv, fuck my life. Aja ska se om det är så kul osm ni säger att leva fattigt, vilket jag verklgien tvivlar på!!!


Sorry!

Sorry för dålig uppdatering, men har vart väldigt mycket idag helt enkelt, dock bara bra saker tack och lov =D Japp blev lunch med Anna förut och ska inom kort bege mig till Skövde för att träffa Simon, ska eventuellt käka sushi hihi =D Så ah det är ty vad jag har och berätta om just nu för nu måste jag rusa hörs mer sen!!! =D


Go morgon!

Go morgon alla bloggläsare, sitter ni på en restaurang med Anna, mys!!! Sen blir det raka spåret mot skolan där vi ska Psykologi =D Nu ska jag vara social och njuta av maten så hörs mer sen!!! ;)

3 timmar!

Asså shit vad hurtig jag är eller?!?!?! Först 2 timmar på gymmet och nu 1 timme till, vad är detta asså?!?!?! ;) Kan även meddela att jag har fått insperation till massa träningstips som jag skulle vilja dela med mig av, samt lovat er ;) Så nu är frågan bara vad för kroppsdel vill ni träna och undertiden ni funderar över det ska jag hoppa in i duschen!!! =D

Veckans snygging!

 
 
 
 
 
 

So said!

Fatta vad sorgligt, jag skulle tina upp en lussebulle och så gick jag iväg glömde bort den........... Nu är den bränd och helt förstörd, nu blir jag ledsen =,(

2 assistenter!

Fick en fråga varför jag har 2 blogg assistenter, svaret är enkelt!!! Ibland så kan det faktiskt hända att den ena inte har tillgång till en dator just då och då är det bra med en extra assisten som en back up plan höhö =D


På gymmet!

Go morgon alla readers, ledsen för dålig uppdatering det senaste, men just nu är det mycket som händer i mitt liv........ Men ska försöka skärpa till mig så fort allt laggt sig!!! Iaf just nu är jag på gymmet och mitt 2 timmars pass håller på att lda mot sitt slut, skönt ;) Sen blir det hem och ringa hit Skaraborgsstäd för att göra upp dagar då de ska va här + att be dem ska komma hit redan idag hihi =D Sen får jag se om jag drar till gymmet senare ikväll igen, men nu ska jag träna vidare så hörs mer sen!!! =D

J*vla pucko!

Alltså vem är så här pantade i huvudet egentligen, jag blir så förbannad på sånna människor som saknar mer än hälften av sin hjärna...............


Klicka här för att se miffot


Nu är det bestämt!

Lägenheten är så gott osm klar och ja egentligen ksulle jagk unna visa er hur den ser ut MEN!!! Det tänker jagi nte ;) Jag vill visa lite mer christmes stuk och det innebär att jagm åste få alla jul deltajer på plats HAHAHA!!! Men jagl ovar kommer lbi fett nice ;) Givetvis ska jag ha gran och då menar jag en äkta gran av 3 olika stjäl:


1 Det är sjukt nice

2 Det luktar gott

3 Jag är kvalsterallergiker + att plats är fult


Jag harm ed hört attp lastgranar samlar kvalster och eftersom jag är kvalsteralergiker så skulle detä nnu mindre gå ^^' så när granen står i min lilla ''stuga'' kommer ni få se hur det hela sluta ;)


 

Det snöar!

Go morgon alla mina kära små readers, japp livet rullar på som vanligt och vet ni vad?!?!?! DET SNÖAR!!! Asså jag har egentligen inget emot snö mer än att det är väldigt kallt och halt överallt HAHAHA!!! Men det värsta är änr snön faller, hallå har någon ens tänkt på tiden jag lägger på mitt hår!!! Ne tror inte der ='( Aja nog om detta, idag så ska jag vara hemma eventuellt gå på möte och träffa en kompis. Japp så kul kan jag ha det en Snöig tisdag som denna, nu ska jag fixa lite varm chocklad så hörs vi mer sen =D


Klantigt!

Go kväll alla bloggisar, asså ber om ursäkt för dålig uppdatering, men blev fast hos Simon.................. Tittade lite på film och plötsligt hade min buss gått HAHAHA!!! Blev att ta nästa som jag även missade, inte lätt när det är svårt och man är liten och kåt eller vad säger ni höhö ;) Just nu försöker jag koka pasta och de går faktiskt bra, än så länge har de intek okat över så 1 poäng till mig =D Aja nu måste jag titta till den så hörs vi mer sen!!! =D


Träningstips!

Många har hört av sig angående träningstips och skulle vilja få lite insperation från mig. Givetvis skulle jag vilja dela med mig av allt jag kan och speciellt om det gäller hälsa eftersom jag själv prioriterar min väldigt högt ;) Dock är tid ingenitng jag har jätte gott om, men givetvis ska jag försöka fixa detta till er osm vill =D

Vad har hänt!


Asså vad är det som egentligen ar hänt med den Svensk humorn egentligen?!?!?! Satt igår och tittade på Svensson Svensson, Sunes Jul och där har man en klockren film!!! Det känns som att dagens filmer måste ha massor av sex skämt för att gå i land och jag bara undrar är det sånt vi vill se på?!?!?!

Lam dag!

Go morgon på er alla readers, japp första dagen på gymmet och kändes helt okej. Det mesta flöt på och det var nice ;) Nu ska jag fixa lite mat för att sedan bege mig till Skövde =D Idag sker inte så jätte mkt faktiskt, rätt lamt och den mesta tiden kommer gå till träning så ah helt okej =D Japp lite  vad jag hade och säga nu så hörs mer sen!!! =D


Do you remember?

Hur kan man inte minnas detta, så sjukt underbart och allt är så fruktansvärt klockrent!!! =D


 

All in!

Nu är middagen klar och nu bär det av till Jenns lya där vi ska förfesta innan vi drar ut på krogen!!! =D Givetvis så kommer vi inte hå utan har en taxi utanför som väntar på oss så fort vi är klara hihi ^^ Kommer bli GALET!!! =D

Varför!

Gash vad bråttom jag har!!! Åh varför kan jag aldrig planera in allt i ett?!?!?! Aja Mommy var gullig och hämtade min T-shirt jag ska ha ikväll och tur var väl de annars skulle jag la aldrig hinna i tid HAHAHA!!! Vinet är köpt, nu är det bara hår staylingen osm är kvar sen är allting fixat hihi ^^ Hm tja jag hinner inte lbogg mer nu utan bloggar mer sen hörs!!! =D


Håll det för er själva!

Woho, nu är jag påväg hem och blir till att fixa sig iför möhippan hihi ^^ Att bero på nåt helt annat, ni vet mycket väl att jag äger en D&G-väska. Men tydligen är det helt nytt för alla Skövde bor.......... Jag skojar inte när jag menar att alla glor, vist jag bär en jacka för lite över 6000, en halsduk för ca 500, skor över 1000 och en D&G-väska. MEN det ger inte någon som helst förklaring till att man ska glo ut mig!!! Okej att man inte har råd med allt detta men spara eller sälj dig själv, men låt inte din fattigdom gå ut över mig, please!!!


Fett nice!

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu på tåget från Jönköping som ska ta mig vidare till Skövde!!! Efter det blir det raka vägen till systemet och sen hem för att fixa sig inför Mandis Möhippa!!! Fett galet och kul som f*n kommer det bli, dock lär jag bli lite sen men aja hoppas hon kan förlåta mig för det x) Nu ska jag iaf försöka ''jobba'' så hörs vi mer sen!!!! =D