Baby shower

 
 
 
 
I Helgen som var åkte jag på baby shower för Annelie och det var riktigt roligt! Dock hade jag annat inplanerat samma dag. fick skriva lite fakturor och även hinna med ett event. Med lite om organisering hanna jag med även detta. Kändes väldigt skönt!

Då jag inte medverkade på den förra. Hade jag lite krav på mig själv. Att jag faktiskt skulle hinna med detta. Kom precis vid fikan och dom hade gjort massa gott. Helt otroligt att dom hann med detta och massa till under en och samma dag! Då ska vi inte sticka under stolen att det fanns småttingar runt om.

Att baka och hålla koll på 3 små är nog fullt upp. Tanken låter väldigt tuff om inte annat! Men blev riktgit lyckat! Jag hade köpt en söt lite Jacka, en tjock tröja, tjockbyxor och små sockar. En kompliterad outfit med andra ord. haha! Jag tänker på allt. Nu är den lille redo för världen. hihi.

Himlen

<Inlägget innehåller betallänk>
Känner ni igen er? Kanske i behov av samma produkter och till ett bra pris?
Klicka Här

Som ni vet brukar jag ofta färga mitt hår själv. Det är av många naledningar.
1 Jag har aldrig kommit till en frisör som fått den nyansen på min hårbotten som jag önskar.
2 När jag väl hittar en. Går det bra och sedan flyttar personen.
Till det jag ska berätta.


För några veckor sedan fick jag för mig att färga utväxten. Sagt och gjort. Fixade allt månaden innan och påbörjade detta under en ledig dag. När jag väl fått det gjort. Får jag den "briljanta" idén "varför lägger jag inte blekning i hela håret (även i det ljusaste topparna...). Ja ni kan gissa vad som hände. haha! En hel del gick av och där stod jag. "Varför gjorde jag detta?".

Åkte in till stan och gick in till random frisör och sa. "Hej jag behöver ett schampo för skadat hår, riktigt skadat hår). Hon i kassan kollade på mig och tog mig till himlen. Där visade hon mig dessa produkter och WOW. Jag kommer ALDRIG använda någon annan produkt. Ännu mindre färga det själv. Härdan efter är hon min gudinna som ENDAST får röra mitt hår.

Tro mig, det går inte bli besviken!

Bra dag


Hej på er alla fina!

Dagens uppdatering blev inte som jag tänkt. Men blir det någon gång ens det? haha! Måste bli bättre på det! Vet knappt vart jag ska börja... Men har haft fullt upp kan man lugnt säga! Det är alltid någon om man säger som så. Blev en bit mat idag på en ny thai resturang. Sjukt gott och kommer utan tvekan gå dit igen!

Konstaterade för P. Från dagen man blir smalare klarr man inte av samma mängs med mat. Som jag engång gjorde. haha! För någon vecka sedan kikade jag in i en butik och jag vill knappt berätta vad jag gjorde. haha! Jag kan säga som såhär. Expediten trodde säkerligen inte jag var klok. haha! Men andra sidan anser jag det var en helt naturlig fråga. haha! Men det blev säkerligen ett frågetecken. haha!

Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon börjar en ny dag. Med säkerligen fler spektakel. haha! Men det är skönt! Dessutom verkar jag hitta en ny frisör som ska få pilla loss på mitt hår. Allt från utväxt, extension och tvätt engång i veckan. Ja ni vet.

Mer om det en annan dag. Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Max Elto - Citylights

Straff

Alla funkar olika kring stressiga situationer. Ofta ger kroppen ifrån sig olika signaler. Men hur ofta är det egetnligen man lyssnar på dessa? Jag vet själv att jag är usel på att lyssna på min kropp. När det kommer till dessa situationer. Men att känna alla måsten. Allt som inte hinns med och allt man önskar man borde hinna... Allt för många lever under stress och det kan vara av olika anledningar.

Men något jag önskar jag kunde bli bättre på när det kommer till detta. Det är att jag prioriterar att äta. Jag brukar ofta tänka. Jag tar det sen. Det brukar börja med hunger/kurr i magen, därpå huvudverk. Sen går allt långsamare och irritationer blir mer påtagligt... Vips har det gått 10-12 timmar sedan jag gick upp och har endast fått i mig lite vatten...

Det är nästan att jag straffar mig själv över att jag inte hinner klart. Att jag ligger efter i mitt schema och ändå försöker planera in mer. Jag har en kropp som funkar osm den ska. Ändå missköter jag den varje dag. Jag vet om att det inte är bra. Men jag gör om det liktförbannat varje dag...

Bara skönt att skriva av sig och bara få andas ut.

After woork

 
Varför går tiden så fort? När jag vaknade kändes det som att jag hade HELA dagen på mig med massa saker. Nu är klockan redan 21:30... Förstår verkligen inte hur tiden kan försvinna så fort? Men andra sidan har jag fått massa saker gjorda och det känns väldigt bra! Förbereder veckan och försöker undvika kaos. haha!

Attplanera after work är banne mig inte lätt! Många bra resturanger och att alla ska kunna gilla allt dessutom. Men hoppas det blir bra! Julbord är förvisso enklare. haha! Då det inte finns jätte mycket att välja bland. Vet ni föresten några bra Julbord inom Skövde? Hojta gärna till!

Nästa helg är det KAOS. Ett under att jag lyckades planera in denna veckan till det lugnare. haha! Nog om detta. Nu ska jag åka hemåt och njuta av min Juice.... Jag saknar energidryck sjukt mycket.... Men i ett hälsoperspektiv är detta bättre! Speciellt med tanke vad jag åt nyligen. haha!

Snart halloween

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Ligger nu i soffa och kikar på tv. Ett väldigt intressant program. Därpå ska jag försöka boka tid för mina naglar och komma tillbaka till ett "normalt" liv igen. Sjukt naken jag känner mig.

Det är väldigt skönt att helgen är här och jag ska bara njuta av den. Verkligen inga andra planer.  Hade ett hm om planera utgång. Men inför nästa vecka verkar det bli aktuellt. Dessutom är halloween och det är alltid trevligt!

Nu ska jag fortsätta kika och därpå måste jag påbörja jobb och planera fredagens afterwoork. Bloggar mer sen igen puss på er!

(null)

Lewis Capaldi - Someone You Loved

Det sa klick

Djur är fantastiska och dom gör uververk. Att bara kolla på ett litet liv gör att man vill bara se mer på dessa små. Jag har alltid tyckt om djur och haft allt från hund till möss. Rått var jag inne för något tag sedan att skaffa. Men ibland måste man tänk "Vänta, när har jag tid för detta?". haha! Djur kräver tid och omsorg.

Men till det jag skulle berätta. Jag vet inte om jag berättat detta innan? Min första gång jag blev "kär" i ett djur. Kan vara bra att förtydliga. Nej ingen sexuell relation. Utan sådan kärlek till ett djur man kan se i barnfilm.

Jag hade gjort en praktik i 2 veckor hos en uppfödare med hundar. Som ni vet finns det en av samma hundras där. Men på detta ställe fanns en tik som jag klickade direkt med. Det är svårt att förklara. Men det sa klick. Det var en av valparna som fanns och i 2 veckors tid fick vi ett särskilltband. Det var första och enda gången jag "förälskade" mig i en hund.

Hennes stäva päls, bruna ögon och hennes öron. Jag kommer ihåg än idag hur ledsen jag var när praktiken fick sitt slut. Gången därpå jag kom tillbaka var hon borta. Det kändes som om någon hade tagit henne ifrån mig. Även om jag inte ägde henne.

Den tiken kommer jag aldrig glömma och jag minns än idag hennes namn. Givetvis Älskar jag min hund Gucci och vill verkligen inte leva utan henne. Men när en sådan sak händer. Då förändras sätet hur man ser ett litet djur.  

Dagens outfit

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
 
 
För några veckor sedan fick jag hem detta och hur snyggt är det inte? Toppen är sjukt fin och jag älskar den neongröna färgen. Plus i kanten är att man kan välja själv vilken typ av magtröja man önskar.

Byxorn är snuskigt snygga. Kommer bli mycket nu till vinter. Då man kanske springer mellan olika möten. Då jag inte hade några andra skor. fick det bli dem. Men skulle utan tvekan kunna bära dom i ett par schysta joggingskor.

Ni hittar produkterna Här

Vad är kärlek?

Att vara kär är bland det bästa som finns! Men vad är egentligen kärlek och finns det någon som kan besvara detta? Jag tycker personligen det inte finns något riktigt svar på detta. Vi är olika och alla uppfattar en sak på olika sätt. En emotionel person ser kärlek på ett sätt och en mindre emotionel person har en annan syn.

Jag önska att jag kunde vara mer emotionel och verkligen få känna denna typ av lycka. Som många av er säkert känner eller känt. Det gör jag verkligen. Att bara släppa allt och go for it. Men att tappa kontrollen är det VÄRSTA jag vet. Det tar sin tid innan jag släpper in någon på livet. Det tar tid innan jag öppnar upp mig. Jag tycker det inte är något fel med det. Saker får ta tid. Vissa grejer tar mer tid än andra och så får det vara! Därför avunnas jag alla som är så galet kära och bara släpper allt. DU är extremt lyckligt lottad och är verkligen värd all lycka i världen!

Jag gillar se människor som är galna. Hoppa in i nästa äventyr. Även om jag väljer att avvakta. Tills jag ser att det är grön gubbe. haha! Men om du vet med dig att. Jag går oavsett vilken färg övergångsstället har, "Jag kör ändå". Skäms aldrig över det och skit i vad andra säger. Det kanske inte går så bra jämt. Men det är så man lär sig som person och även växer som människa!

Estraden - Bra För Dig

Söndag

Hej på er!
 
hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och är i Skövde för att fixa lite små saker. Bland annat hämta vinterjackor. Sjukt vad kallt det är! bara sådär. Fattar noll? Igår var jag hela dagen hos mina föräldrar och hade det mys.
 
idag har jag inga direkta planer och ska bara ta dagen som den kommer. Har bokat in PT Inför veckan och ska äntligen börja gymma. Jag har verkligen saknat det väldigt mycket!
 
Nu blir det lite film och därpå ska jag iväg och hämta saker i lägenheten. Väldigt skönt att få det gjort!
 
 
 

Julen närmar sig

Nu är jag hemma igen och ska inom kort göra mig redo för sängen. Imorgon ska jag eventuellt träffa en kompis och även försöka få klart 2 videos. Sjukt att ni orkar vänta på mina långa pauser. Jag har även 2 viktiga möten inför imorgon. Det handlar lite om december och blir det bara av. Kommer bli perfekt! Hade dagen haft lite fler timmar på dygnet. Kunde jag fått fler saker gjort. haha!

Tänker ni föresten att Julen är nära? Många över säkert inför olika saker redan nu. December är en rätt mysig månad. Om man bortser från att det är sjukt kallt och mörkt. Ska även planera Julbord med båda personal och vänner. Egentligen är jag inget fan av sådant. Men ska man fira jul på något vis. Kanske detta är en bra grej? Om inte annat uppskattat!

Nu måste jag göra mig klar inför sängen. Därpå blir det en ny dag. Då jag också ska lämna besked om en annan jobbrelaterad sak. Som ni kanske förstår har mitt liv knappast stått stilla. Även om mina socialamedier legat lite på is. Kan jag säga som såhär. Så mycket jobb och kaos har jag nog aldrig varit med om. haha! På gott och ont. Men nu ska jag fokusera på rätt saker och kanske det löser sig.

Bloggar mer imorgon igen puss på er!

Räcka till

Precis avslutat ett möte med min ekonom och vi har pratat om framtiden. Allt efter åren går inser man att förr eller senare måste man planera inför framtiden. Inget jag tänkte på när jag var 18-25 år... Men idag är det högtid att börja tänka på detta. Jag förstår varför många har eller får ångest. Jag är väldigt tacksam över att jag har fått en möjlighet, jag inte kanske skulle haft. Därför kommer jag hjälpa till under Jul, kring välgörenhet. Tycker sånt är väldigt viktigt! Men mer om det i december!

Nu ska jag in mot skvde för att hämta ite grejer och därpå blir der raka vägen hemåt. Ska även springa in i affären en snabbis. Behöver verkligen handla! Inte har jag fått något gjort heller... Ibland blir jag inte klok på mig själv. Men hoppas att veckan som kommer ska kunna ge mig lite space! Men oddsen till detta är ytterst få. Tur min assistent hoppar in och hjälper mig.

Nu ska jag göra några fakturor innan jag måste åka. Vissa saker sköter inte sig självt. Oavsetthur man tror eller kanske skulle önksa det gjorde det. haha! Men sista månaden i kaos och därpå slipper jag detta. Det är en sten som lyfter från mitt bröst. Konsten att räcka till finns inte har jag börjat inse. haha! Skämt och sido. Viktigt att lägga fokus på saker jag vill göra. Utan att det låter fel!

 
 
 
 

Pappersarbete


Hej på er alla finsar!

Äntligen helg eller vad säger ni? Tycker veckan gått riktigt fort och att jag aldrig hinner med allt jag ska... Nu är jag mer eller mindre helt återställd efter min operation och ska ner den 4 november för en sista koll. Jag hoppas kirrurgen är lika nöjd som mig. Har verkligen inte lust att göra om detta. Vare sig har jag tid eller ork att gå igenom det på nytt. haha!

Men det blev bra och ska bära sport-bh i några veckor till. Därpå slipper jag den.  Läkningen har gått jätte bra och får tacka mitt läkarkött. Nu ska jag bege mig hem till mina föräldrar. För att påbörja lite jobb. Ska mesta dels sitta vid datorn. Därpå hem igen. Kan bli en sväng till Skövde. För att hämta upp lite saker. Men jag får se!

Håller också på att börja designa om min lägenhet till ett kontor. Givetvis kommer jag säkert sova i den ibland. Men hur ofta vet jag då inte. Dessutom verkar vi fått massa nya grannar. Skoj! Nogo m detta. Jag är redan 2 timmar sen. haha! Bloggar mer sen igen.

Puss på er!

Omprioritera

Hej på er alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och kom ganska nyss hem. Nu blir det det sitta med massa jobb och ska inom kort gå och sova. Då jag inte kan börja gymma riktigt än. Kommer jag försöka prioritera lite annat. Som är minst lika viktigt! När jag varit borta blir det lätt att jag glömmer av saker jag måste få gjorda.

I nu läget har jag en vision och för att det ska kunna gå. Måste jag offra bort något annat. Ganska förståligt? då jag bara 1 person. Därför är jag väldigt engagerad att detta ska bli bra. Samt gå att genomföra. Håller också på att planera in helgen med massa skoj. Alltid kul att umgås med lite vänner och komma bort lite från den gråa vardagen. Jag tror inte en människa mår bra av att vara. I ett och samma ekorrhjul 24/7... Tror ingen egentligen mår bra av det oavsett människa eller djur.

Nu ska jag sätta mig med lite redigering av bilder och videos. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Kaos vecka

Hej på er alla fina! Det var länge sedan och högtid att börja uppdatera! Som ni vet har jag gjort min bröstoperation och har gått till en mer vanlig vardag. eller hur man ska uttrycka sig. haha! Det inte många verkar förstå är att detta tar verkligen tid innan man mår bra igen. Då vissa moment gör ont. Även om jag mår betydligt bättre idag. Är jag inte helt 100 återställd. Men det får ta sin tid.

Verkligen saknat att blogga och jag vill ta upp det igen. Ser att vissa av er kikat in och hur söta är ni inte? Jag har även vloggat och tror matrialet blev riktigt bra! Jag vill verkligen börja må bra och för att det ska kunna funka. Måste jag kunna leva som jag gjorde. Right? När allt blir kaos går jag in i en bubbla stänger allt och alla ute. Eller lämnar jag allt och ändrar min plan. För att komma dit jag vill nå. Det funkar bäst för mig. Jag vet inte hur ni funkar. Men för mig funkar det bäst och bara fokusera på jobb och återigen jobb. I slutenden är det det som kommer ta dig på fötter igen.

Denna veckan har varit kaos från måndag. haha! Men det är tecken på att det kanske går åt rätt håll? Vad tror ni? Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Väldigt härligt att blogga på nytt. Hoppas ni också tycker det! :)

Sov gott alla underbara!