Få brösten betalda!

Som jag tidigare berättat kan ts-tjejer få sina bröst sponsrade av staten (skattepngar) vilket mång anser är fel och man får faktiskt tycka vad man vill om det, men var inte det jag skulle ta upp idag. Men eftersom det är så fruktansvärt dålig info om vilka som kan få det och hur stora man kan få tänkte jag ta upp det här :)


Med hjälp av hormonbehandling växer brösten, former kommer etc. Men hormonerna funkar så olika, vissa kan få upp till C, medans andra knappt kommer upp till 75A och andra kanske inte kommer kunna gå på hormonbehandling överhuvudtaget pga biefekterna.... Allt handlar om genetik och kroppsfett. Vissa ts-tjejer föds med större bröstköttlar än andra och har större sanolikhet att få större bröst än andra föds med ett plattare bröst. Dom har inte lika stor sanolikhet att få lika stora bröst som hon med större bröst köttlar, rätt logisklt va?! :)

Man går på hormoner i 1 - 2 år och därefter kan dom få sin efterlängtade bröst, MEN det är inte alla som får sina bröst betalda! I vissa regioner väljer dom att inte betala brösten för ts-personer, det är också kirurgen som avgör via ett mått hen går efter om personen ifråga ska få en operation eller ej. Har personen i fråga B75 är odsen mindre att hon kommer få sina bröst betalda av den enkla anledning att då anses det att hon redan har kvinnliga bröst. Men har en person A75 eller inte kunnat gå på hormoner är odsen större att hon får sina bröst betalda i förutsättning att hennes region sagt ja.

Därefter kommer man tillbaka till kroppens byggnad, huden är elastisk till viss del, men man kan inte töja den hur mycket som helst..... Det innebär att en väldigt smal person med plattbröstkorg från start kommer inte kunna få samma kupa som en annan person med samma kropssbyggnad, men med större bröstköttlar från start kommer kunna få.