Dagens fråga!

När du är på gymmet eller i ett badhus hur gör du då? Vilket omklädningsrum går du till då?


Eftersom jag ser och lever som tjej sen något år tillbaka går jag givetvis på damernas, skulle jag gått in till herrarnas skulle dom nog fråga vad jag gör där, haha! Saker och ting är inte längre som det engång var om man säger så ;) Men det jag kommer ihåg är att jag var väldigt försiktig i början och man var väldigt uppmärksam på minsta lilla, men idag bryr jag mig inte.
Dessutom brukar jag sällan duscha på gymmet utan gör det hemma av den enkla anledning att jag har för många hår-produkter, haha! 1 schampo & balsam,1 Silverschampo & silverbalsam och 1 hår inpackning. Båda mina balsam ska vara i 3 min och mitt silverschampo ska vara i 5 - 7 min, ah ni fattar jobbigt som det redan är, haha! Däremot om jag befinner mig i ett badhus är det en annan 5:a, palla springa runt och lukta klor en halv dag, haha! Men då brukar jag köpt ett stand in shampo dagen innan eller samma dag man ska iväg, hihi ^^
Men det jag vet är att många transsexuella som inte gjort sin operation eller inte kommit särkillt långt i sin utredning brukar gå på handikapp för att undvika onödiga blickar eller komentarer. Men aldrig varit aktuellt för min del, har klarat mig fint ändå :)