Försöker igen

Go kväll allihopa, hoppas ni haft en super bra dag för jag har nu förstått varför jag varit nere och väldigt trött och då speciellt idag... Jag har nämligen hormonrubbning där av att jag knappt orka göra mer än nödvändigt. Hade behövt städa, spela in en video och massa där till. MEN jag hoppas att efter promenaden ska jag kunna göra det och må lite bättre. Annars har dage varit bra, solen skiner än och jag har fått i mig lite mat dessutom.

Att bero på mat, som ni vet åt jag en bit kött för ett bra tag sen och fann egentligen inget roligt i det hela heller vilket jag berätta och där av inte ätit det igen efter det, mer än efter grillningen hos mina föräldrar. Men tror det var behövligt att få i mig det för att själv inse att jag kan klara mig utan kött och min mage mår dessutom lite bättre av det också. Sen till det jag skulle fråga er, skulle ni vilja att jag lägger upp olika vegrätter inom videos? ! =) Ingen mästare på matlagning, men jag vet vad som är gott, haha!

Sen ska jag nu avsluta fisk och endast i nödfall om man ska laga middag och jag inte orkar köra 3 pannor + en med veg eller om man är borta får väl fisk slinka ner. Äter ändå fisk väldigt sällan, det är skaldjur och bläckfisk som kan bli dubbellt så svårt, haha! Äter det jämt när jag är utomlands, hihi ^^