Tänk på det!

Något jag tycker är väldigt tragiskt är Transsexuella som försöker eller döljer vilka dom engång varit och det gör mig verklien jätte ledsen...... Skäms dessa personer så mycket över att dom engång var en pojke eller flicka?! Okej jag kan väl inte direkt påstå att det är speciellt kul att vara fångad i fel kropp och man behöver inte direkt skrika ut att man är Transexuell heller, det är inte så jag menade. Det jag syftar på är att om vi ska få bort transfobi och öka förståelsen för transexuella måste vi sammarbeta, våga stå för vilka vi är och engång var! Man ska inte behöva skämmas över att man är Transsexuell, Homosexuell eller Bisexuell. Jag begär ingen radikalförändring, mer att fler TS-personer ska ha detta i tanken så vi kan hjälpa barn & ungdommar som är i samma sitts som vi engång var i!


Jag står för den jag är, vad jag engång var och är stolt över att jag är transsexuell, även om somliga dagar är bättre än andra! 


 
1 anon:

skriven

Har altid ansett mig vara heterosexuell och säker på min sexualitet.

det är så att jag träffade en tjej som var väldigt trevlig och omtänksam. Det visar sig att hon är kusin med min bästa kompis flickvän. Han berättade för mig att denna tjej egentligen är en kille... Right de flesta killar jag känner hade flippat ut men jag som går mer på personlighet blev inte så äcklad utan tänkte mer att okej. Om denna person vill vara tjej och leva som en "hetero"tjej så är jag fine med det om en operation skulle bli aktuell.. Iaf jag försökte berätta detta för tjejen jag träffa men då ändrades hennes sätt, hon bad mig ta bort hennes nummer och aldrig höra av mig igen, detta efter att 5 minuter tidigare sagt ord som sötnos, bestämt ännu en dejt osv... Finbs där något jag kan göra för att få henne att förstå att kärlek ligger mer i personligheten än i vilket kön man ör född med?