Svar på tal!




Fick en fråga av Kim angående mitt privatliv och om det har påverkat mig posetivt eller negativt sen dagen jag beslöt mig för att börja blogga. Har säkert Svarat på nåt liknande, men kan lika bra svara igen, eftersom jag är så snäll ;)



Givetvis har det inte alltid varit posetvt angående mitt bloggande och både Släkt/Vänner har stört sig många gånger då man ska uppdatera då man sitter på fin middag eller fika............ Även mitt företag som ligger i vila för tillfället har med fått ta endel smällar och man har även gjort vissa kunder lite oroliga vilket inte var min mening. Sen att ens privat liv försvinner är väl ingen nyhet heller, samt att alla bloggare har nån form av haters. Men den ända jag kan skylla på är mig själv. Hade jag aldrig börjat blogga hade detta aldrig hänt.


Men som mitt måtto lyder: Allt blir vad du gör det till!


Så allt negativt som sker via bloggen ser jag som en lärdom, vilket gör det Negativa till en Posetiv grej.  Kanske inte för stunden, m


en i det stora hela ;) Sen finns det även Posetiva saker med den, tjäna pengar har läsare som gillar det jag gör och står för, samt finner insperation via mig, så sött =')



Sen att folk skriver massa skit till mig visar bara att det är minst lika ytliga som jag och inte är ett dugg bättre!!! ;)