Super nöjd!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara super och precis ätit lite frukost, super mys! Idag är det lördag och ska nog bara ta et lugnt, har en super tuff vecka framför mig nämligen och vill gärna överleva den, haha! Uppdateringen igår blev inte osm jag tänkt mig, var suer upptagen hela dagen och hade massa annat i görningen.... =/ Men idag är det betydligt lugnare!

Det som sker för dagen är att ta det lite lugtn, gå på stan och kanske unna sig en go fika ihop med wn kompis. Är nämligen hemma hos mina föräldrar och ska vara här över helgen. Dessutom blev Gucci helt till sig när bilen hade stannat och vi var framme, haha! Ni ska bara veta hur bortskämd den där lilla hunden är här, haha! Hon har till och med egna små påsar i frysen som står Gucci på, haha!

Passar också på att visa upp min nya plånbok jag köpte i Torsdags ihop med Annelie, undertiden vi inväntade Emma, visst var den söt?! =D Riktigt nöjd och gjorde en liten spontanare, men ritkgit nöjd!


1 Frida:

skriven

Åh så fin :)

2 Molly Nilsson

skriven

Aw tack ska du ha! =D