Typiskt den Svenska avundsjukan!

Något jag verkligen avskyr mer än något annat är den där förbannade jantelagen och tycker verkligen är bland de absolut löjligste lagarna som "gjorts"... Givetvis ska man inte nevärdera en person som kasnke inte tjänar lika mycket som en själv, ABSOLUT INTE!

Men om man nu drar in en lön på 25 - 35 efter skatt anser jag att man utan tvekan kan vara stolt och inte behöver hyscha med det. För ärligt hur många gör det i dagens läge?! Klart som fanken att man ska kunna vara stolt och hävda sig utan att folk ska klassa en som en skrytmåns...

Personligen tror jag att folk som anser personer som pratar om framgångar och pengar på tok för "högt" tex jag under en lunch med ett par vänner kan bordet breve utan tvekan tycka jag skryter. Men i mina ögon är dessa personer bara avundsjuka, Jag jobbar hårt med min blogg och har inga problem att sträcka lite extra på ryggen när jag vet att jag tjänar 35+ efter skatt. Sen om folk stör sig på det, fine vad gör det?!

Så länge man inte behandlar någon annan illa pg lön, utseende eller  ekonomi anser jag det är helt okej att sitta rak i ryggen och berätta att såhär tjänar jag.