Det är inget påhitt!




Jag förstår inte varför folk ska vara så avundsjuka för?!?!?! Bara för att jag har lyckats lite bättre i livet och hunnit med så sjukt mycket mer än andra är väl inte mitt fel!!!



* Eget Företag
* UF
* Skivbolag
* Barnmodel
* Fått priser för mitt utseende
* Tjänar pengar på bloggen


Det är så typsikt att Svenskar ska reta sig på det eftersom de har inget bättre för sig och helt enkelt är missnöjda med sitt eget liv...................... Men jag ska stå till svart på detta igen!!! Till att börja med kan jag knappt spela på en trumpet och då har jag ändå engång spelat på det i ett halvår HAHAHA!!! Så att knåpa ihop en hel låt fattar ni nog själva att det är helt omöjligt....................... Texten har jag skrivit till båda låtarna och musiken har en producent i Sthlm gjort.
Han har tävlat utomlands med sin musik då han kom med i Rumänien, Island eller Estland Melodifestivla nåt av dem var det (vann dock inte). Har även tävlat även i andra sammanhang med musiken utmolands. Han var även med och skrev förra årets Pride-låt ihop med 3  andra personer och han är även med i år och skriver på några Pride-låtar, fick reda på då jag var uppe i Sthlm och spelade in Wannabe och You don't care. Så NEJ jag har inte knåpat ihop detta själv!!!
Skivbolag som jag jobbar ihop med har även vart med och gjorde Gaga's musikvideo Love Game och även hjälpt fram Loreen och även jobbat med Danny.

Det jag bloggar om här är saker som händer på riktigt och ingenting jag står och hittar på................... Det spelar ingen roll om ni tror på mig eller inte, men detta är sanningen!!!