Man får det man betalar för!

Asså jag förstår inte folk osm handlar på Mediamark?!?!?! Asså om man vet att det är billigt och saken går sönder vad klagar man då liksom för?!?!?! Sen så är folket osm jobbar där helt okunniga har jag hört!!!
Min syster har typ köpt 3 mobiler därifrån och alla har gått sönder på nåt eller annat sätt och de senaste jag hörde va nu att Simon hade köpt en Mobil Galaxy3 eller vad den heter och puckot till  expedit hade klippt i Simkortet efterosm de inte passade in med en sax HAHAHA!!!
Seriöst det dummaste jag någonsin har hört asså och lätt det roligaste idag HAHAHA!!! Så härdan efter denna berättelse jag fick höra tänker jag inte handla på Mediamark eftersom de har dålig kvalité på sina saker + att de har IQ-fri personal HAHAHA!!!
Saker jag handlarm ina elektroniksaker etc är på Siba eller Elgiganten för där har de bra kvalité och personal som vet vad de pratar om!!! Som jag brukar säga, man får vad man betalar för HAHAHA!!! ;D


Kategori: Allmänt
Taggar: Media Markt, Samsung, mobil
1 Anonym:

skriven

Hur jävla slut är du? Det är väl fan inte mediamarkt som tillverkar sakerna själva eller? Herregud.. Tycker synd om dig!