Jönköping nästa vecka! 13/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag super i daglig ordning och ska på en liten spontan sväng senare idag. Med tanke på att jag inom kort ska flytta på nytt är jag i fullgång med att kolla marknadsföring inför flytt. Den 11 - 12 mars ska vi ner till Jönköping för lite olika saker. Min pojkvän ska gå på arbetsintervju och jag ska kolla lokal och ha ett möte gällande sammarbete både bloggmässigt och det som rör mitt företag!

(null)

Tanken var att jag skulle ha lite möten idag men då jag ville ha lite annat i görningen kände jag att jag kunde flytta det tills imorgon, haha! Senare idag kommer vår städerska då hon var sjuk igår fick vi ändra dag. För mig spelar det ingen roll egentligen när det görs bara ATT det görs någon gång under veckan.

(null)

Nu ska jag gå igenom lite mail innan jag ska möta upp en kompis på stan. Ska slänga in lite tvätt och smutsig disk. Kan verkligen rekoemndera alla att skaffa tvättmaskin, torktummlare eller diskmaskin i samma hem. Kommer aldrig sakna boka tider och släpa på en tung tvättkorg flera trappor ner och upp... Blivit lite fin i kanten igen eller vad ska man tro, haha!