Parfym till gymmet

< Inlägget innehåller betallänk >

Go morgon alla sötiar! Hoppas ni sovit gott och mår bra. Själv mår jag toppen och kom ganska nyss hem från stan. Vilket underbart väder! Asså jag smäller av! Tycker allvarligt talat synd om folk som måste vistas inne i trånga och tråkiga lokaler i detta underbara väder... Nu märks det verkligen att sommaren är här och jag verkligen njuter till max!



Detta kommer säker låta riktigt larvigt... Men något jag kan tycka är ett måste till gymmet är en parfym av något slag. Spelar egentligen ingen roll om det är märkes eller vanlig. Bara den luktar gott? Jag är en sådan person som tar parfym på mig till och från gymmet för att lukta någolunda gott. Jag har börjat prova en ny sort och tycker den har en riktigt bra.

Ni hittar den Här


Nu blir det plocka iordning lite i lägenheten. ringa vakmästarn för att kika på vår torktummlare. Därpå ska jag fråga om våra glasbalkonger är på ingång. Med detta väder tänker jag INTE vänt tills Juni. Jag vill börja inreda och få allt i 100% perfektion. Bloggar mer sen igen, puss på er!