Svar på tal!

Fick en komentar för ett tag sen, då jag skrev om skillnaden mellan TS-personer och biologisktfödda män/kvinnor och ska försöka förklara det så gott jag kan, men denna gången lite tydligare! :)


Biologiska killar/tjejer som ser oss transexuella intressanta, anser att vi är lite mer tjejiga eller killiga eftersom vi tänker på de där små sakerna som biologiska tjejer och killar ibland glömmer bort. TS-personer är mer grabbiga eller flickiga och tänker på de där lila extra. Vi vill förtydliga att vi tillhör det könet vi lever som.



Hos TS-killar är klädval, frisyr och väldigt mycket träning som är i fokus, eftersom en atletiskkropp rankas mer som ''manlig''  

Hoss oss TS-tjejer är det smink, kläder, skor, väskor och även träning, men inte på fullt så som hos TS-killarna


TS-personer vet med sig att vi saknar viss saker och därför försöker vi komplettera upp det vi saknar med andra saker, vilket inte biologiskt födda män/kvinnor behöver. Vi ser detaljer på ett helt annat sätt än vad biologiska män/kvinnor gör. Biologiska män/kvinnor anser att vi får biologiska män/kvinnor se mer pojkflickaktiga ut eftersom vi är mer utseende fixerade eftersom vi behöver komplettera upp dvs saker. Det är jätte svårt att förklara skillnade mellan biologiska födda män/kvinnor och Ttransexuella, men tror jag fick fram det jag skulle :)