Detta gör mig så arg!

Något som gör mig så förbaskat arg är människor som dessa! Iller är som vilket djur som helst och kräver en bra uppfostran. En grundregler för alla illerägare är att man måste vara sträng oavsett hur söt valpen än må vara, måste man sätta den på plats! För en dag är inte lekarna lätta små naffsningar, det gör ont och det går hål.

Att jag vet det är för att Naturbruksgymnasiumet Sötåsen hade illrar som var allt utom snälla och engång bet mig riktigt hårt, då jag skulle sätta ner idioens vattenskål. Den iller ska vara så fruktansvärt glad att våran djurvårdslärare stod utanför, annars hade jag tagit upp den lilla skiten och bitit till baka, det  är en sak som är väldigt klar!

 Jag har varit väldigt sträng mot både Santos och Mindy redan som små, vist det har tagit emot! Men jag viste att för eller senare skulle jag få belöning för min möda. Idag är dom hur goa som helst och använder sällan tänderna, mer än när dom äter, haha! Mindy har jag fortfarande lite arbete kvar med, men Santos skulle vilken unge som helst kunna pyssla med utan att han biter. Han är som en avlångteddybjörn, haha! ^^


Personer osm dessa skai nte ha iller!


Kategori: Allmänt
Taggar: Album Naturbruksgymnasium Sötåsen