Bisexuallitet!

Tittade genom min mail och såg att jag hade fått ett meddelande för ett bra tag sen angående Bisexuella och hur jag ser på dessa. Jag brukar säga att det finns 3 olika sorters ''Bisexuallitet'' och det låter givetvis helknäppt, men hoppas min förklaring ska ge er ett någolunda hm om vad det är jag menar! :)


* Vi har dom som antyder att dom är Bisexuella för att de dras åt killar/tjejer (beroende på kön de har), men oftast har de aldrig provat med en tjej/kille. De döljer nämligen sin homosexuallitet genom att säga att de är bisexuella, men i själva verket helt GAY ^^


* Vi har även dom som kan ha sex med båda könen, men föredrar ena könet lite mer än det andra. Dessa är experimentella som provar sig fram och i slut ändan komma fram till att de är antingen Hetrosexuell eller Homosexuella.


* Sist men absolut inte minst har vi de Bisexuella-personerna. Dom kan fatta tycke för en Hetrosexuell, Bisexuell, Homosexuell och Transexuell. För dessa har könet ingen större betydelse eftersom dom är Bisexuella. Medans andra går under namnet Bisexuella för att skydda sin Homosexuallitet eller inte vet vad de ska ''kalla'' sig (Expermentiell)



Kategori: Allmänt
Taggar: Bisexuell Experimentell HBT Hetrosexuell Homosexuell