körkort är en bra grej!

Det absolut bästa mina föräldrar gjort mot mig var att tjata om att ta mitt körkort för utan det, WOW livet hade blivit så mycket jobbigare, haha! Jag har mer eller mindre glömt hur det var att storhandla utan bil eller be någon anna skjutsa mig för att hämta ut paket, vilket jag är till stor del glad över, haha!

Från början ville jag inte ta mitt körkort och försökte med ALLT för att slippa, men mina föräldrar väntade ut mig och tillslut gjorde vi en deal och jag började plugga teori, samt körlektioner, vilket jag inte kan tacka dom nog för idag! Tack vare mitt körkort kan jag ta mig till jobbet och kunna ta bilen när det behövs, vilket är toppen!

Jag kommer vaa minst lika målmedveten när jag får egna barn att dom också ska ta sitt körkort när tiden är inne och dom knner sig redo för detta. Jag tycker inte att ett barn ska behöva betala sitt körkort själv eftersom jag anser att det är en del av att vara förälder att hjälpa dom fram i livet! Jag vet körkort kostar mass pengar att ta, men lägger man undan minst en 100 - 2000 kr i månaden från barnet kommit eller fötts tills ungen fyllt 18 blir det inga större problem!

Sen att jag vill ge mitt/mina framtida barn en egen bil efter dom tagit sitt körkortet anser jag att det är upp till var och en. Det enda jag vill är att kunna ge mina framtida barn en liknande uppväxt som jag fått och att dom inte ska behöva känna sig oroliga inför framtiden. Barn är som djur, dom kom inte hit av egen vilja och därför är det upp till föräldrarna att hjälpa dom fram i livet <3