Idag kommer bli en bra dag! 14/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni känner er glada, för det gör jag hihi ^^ Idag är en sådan dag då allt känns underbart och bara därför ska jag undvika personer som skulle kunna motverka denna effekt, hihi ^^ Fick hem min faktura igår från veterinären och det landade bara + på 3 laxar, vilket kändes riktigt skönt! Verkar som vårt försäkringsbolag gick in trots allt, inte för att det hade spelat någon roll men ah ni fattar :)


Planerna för dagen ser ut som såhär luncha eller fika med en kompis och kl 14:00 ska jag på möte, inte fel! Just det glömde berätta att på Fredag ska vi till återbesöket hos veterinären, men då i Vara eftersom dom rekomenderade ha samma veterinär som utförde gipsningen. Känns lite surt att behöva åka 1 timme dit, men andra sidan är det gör Guccis bästa :)

Nu ska jag spackla nyllet för att sedan handla lite små saker, bloggar mer sen igen, puss på er!

1 Anonym:

skriven

Om de inte 'spelar någon roll' ifall försäkringsbolaget gick in eller inte kan du ju lika gärna skita i en försäkring om du nu har så mycket pengar? Haha asså ditt jävla 'skyt' får mig att spy, patetiskt

3 Anonym:

skriven

Fast om det inte spelar någon roll just NU kan du ju lika gärna skita i försäkring och då skaffa en om du nu skulle bli av med jobbet och skulle behöva hjälp då. Att du i alla inlägg på något sätt framhäver att du har mycket pengar eller är känd är något jag kallar patetiskt, så skulle fortfarande säga att det är du som är det och inte jag :)

2 Molly Nilsson

skriven

Nu har jag bytt försäkringsbolag, lagt till det som behövs och lite till. Men skulle det nu gå kast med bloggen eller att jag blir avskedad och om olyckan och olyckan skulle vara framme igen dvs oförutsägbara händelser är en försäkring bra att ha, samt ett eget konto man kan plocka ifrån. Det min vän är något jag kallar långsiktigt tänk och sparande.

Dessutom funderar jag vem som är mest patetiskt du eller jag, du vet att det inte är någon svensk lag att gå in på min blogga va? ;)

4 Molly Nilsson

skriven

Det är finns en viss sanning i det du säger, men om man kan bespara dom kostnaderna på annat gör man givetvis det oavsett inkomst? Om du nu skulle sparat ihop till en bil som kostar ca 250 000 kr och allt är klart, men du får ett erbjudande att få bilen med allt som ingår i den du skulle köpa, skulle du då valt att köpa den ändå eller ta emot bilen du blir erbjuden och lägga pengarna på något annat? Jag vet inte om du vet det men slösar man för mycket tar pengarna förr eller senare slut?

Ditt tänkande är fritt och det ska det få vara, men det ändrar inte heller mitt ifråga sättande din logik heller, du har dina åsikter och jag har mina, enklare än så behöver det inte vara :)