Veckans Planer!

Go kväll alla bloggläsare, dåså är det dags för veckans laner och för engångs skull kom det upp i hyffsat god tid, hihi ^^ Asså gud vilken underbar dag jag haft det, blev Ikea tidigare idag och hittade massor bra saker och ska visa er några av dessa i veckan, hihi ^^

Men nu till kvällen inlägg, såhär ser veckan ut och egentligen skulle Gucci till salongen, men eftersom benet är som det är känns det onödigt att utsätta henne för detta och får väl försöka ha henne hårig... Men så fort gipset är väck ska lillen till frissen, hihi ^^ Veckan ser ut som den brukar, hämta ut paket, möten, luncha på stan och lite laserbehandling :)

Åh glömde! Eventuellt ska vi på återbesök på fredag hos veterinären, allt beror på om dom kan ta emot oss dvs! Dom ska kika på benet och gipsa om det, ah ni fattar, en kontroll med andra ord, haha! Skulle också behöva besikta henne när vi ändå är där, hm får ta upp det imorgon när jag ringer ;) Nu önskar jag en underbar natt till er alla och så hörs vi mer imorgon, natti!