Kluven?! 25/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och det är av många skäl. Alla pappren är klara och nu har jag jobbat ikapp massor även om det påverkat bloggen, men hoppas det är okej! Iaf känns skönt att få det gjort! Tänkte boka tid för håret så fort mitt trens velat släppa och det är helt sjukt vad det suttit i! Aldrig varit med om detta eller?! Satte i det innan vi åkte till Danmark med massa bad 3 dagar i rad och trots det hade det ändå inte lossnat, say what?!

Det som sker för dagen är att jobba lite och vid kl 18:00 ska jag försöka vara klar med lite jobb som måste göras. Har videos som måste spelas in så jag har lite matrial inför kommande vecka. Vet att jag varit usel på att ladda upp videos dessa 2 veckor, men verkligen inte haft ork som ni kanske märkt?! Men imorgon MÅSTE jag få bukt på detta lilla problem!

Är så nöjd över att jag nu klarat av att vänja mig att ha min normala längd på håret och har ett trens i bakhuvudet, men knappt märkbart längdmässigt, haha! Lite sugen att prova tejp extension, vissa säger det är super. Det blir antingen dejp eller Nail hair, lite smått kluven,vad tycker ni?! :)