Opersonligt!

Har ni tänkt på hur mycket mobilen håller på att ta över oss egentligen? Jag satt och tänkte på det nyligen och det är riktigt sjukt egentligen!!! Vi håller på att bli så lata att vi tappar stinget för så simpla saker som att bjuda ut någon eller att berätta vad vi egentligen känner för någon även om den bor i samma stad eller går i samma klass............. Helt sjukt, tänk förr hade man inte mobilen som redskap och hade inget annat val att ta det Face to face liksom!!! Alla får givetvis bestämma själva hur man ska förmedla sitt budskap givetvis!
vist det kan vara jätte gulligt att få nåt sånt här sms:

Åh shit vad snygg du var, älskar dina ögon och ditt leende verkligen! Du har verkligen allt jag söker och undrar om du känner samma för mig och skulle ud göra det skulle jag jätte gärna vilja vara din flickvän/pojkvän! ;D

Vist ett sådant meddelande är hur gulligt som helst! Men skulle rinna av mig som vatten, eftersom det är så fruktansvärt opersonligt. Lita på eran känsla istället, våga säga det till personen face to face. Det kommer kännas och uppskattas bra mycket mera! Så tänk på det readers! ;)