Där handlar bara Svenssons!

Nåt jag verkligen tycker är riktigt grost att gå in på är billiga mataffärer som Lidl och Netto eller anbdra lågpris kedjor!!! Asså vist om andra går in där för de inte har råd med saker från en vanlig butik och har typ 8-10  ungar att försörja att med as dålig lön. Då kan jag förstå att de handlar där, men jag personligen tycker serist det är riktigt äckligt att befinna mig inne där!!! Asså varona ligger i äckliga kartonger och det är godis lite överallt och det ser rent av skabbigt ut =O Det tycker jag är riktigt motbjudande, jag blir inte direkt hungrig att köpa mat därifrån om man säger så!!! Sen har vi kassörena som man kan se att de tänker:

Stackare som inte har råd med fin mat och måste handla här =P

Till dem vill jag bara säga, ska ni säga som sitter bakom en kassa på Netto/Lidel HAHAHA!!! Jag har handlat på Netto faktiskt............. Men det var då jag bodde i Töreboda och levde som en Svensson och då gjorde det inget eftersom alla Svenssons handlar på sånna lågpriskedjor. Men nu blir jag faktiskt rent av äcklad av att gå in där och går jag in är det för att följam ed en vän att handla för att hålla sällskap ;)
MEN Jag handlar ALDRIG nåt därifrån, det ända jag ger innan jag går är en sarkastiskblick till kassörena HAHAHA!!! Nästa gång jag är där tänker jag räcka fram en 500 och säga:

Du, gör dig själv en tjänst och skaffa dig en riktig utbildning!!! ;)