Lyssna miffon!

Ibland undrar jag nästan om vissa av er läsare är lika pantade som de verkar men det hoppas jag inte för er egen skull!!! Av dessa stjäl är jag på donken!!!


1 Jag missat ta med mig shake till träningen och tar då närmsta bästa för få nåt i magen!!!

2 Jag har missat frukosten och tar mig en milkshake!!!

3 Jag har en speckad dag och behöver nåt snabbt för att stå mig!!!

4 Jag har vänner som inte har lika bra som jag och anpassar min ekonomi efter dem!!!

5 Jag har är på en underbar utgång och vill ha nåt innan jag ska hem!!!


För er osm inte kan nåt inom träning är kroppen behov av mat efter ett hårt tränings pass och går man för länge så går kroppen på msuklerna!!!

Jag ser inte att milkshake räknar som mat utan ser det osm mellanmål och tycker synd om er osm anser det som mat som inte har det bättre än att bara kunna gå och köpa en milkshake och kan sedan kalla de öfr mat HAHAHA!!!

Jag slarvar ofta med maten och kan gå mellan 6-8 timmar utan frukost. Men ska jag på möte är det viktigt att humöret är på topp för att göra bra affärer och då är det en bra snabblösning om man inte hinner gå på resturang, men sånt förstår la inte er på efterosm ni aldrig nåt framgång......................... (sorgligt)

Jag vet att alal inte kan ha det lika bra som jag och det insåg jag i 2:an i gymnasiumet och vill att alla skak unna vara med när man gör nåt och då finns det en billiglösning!!! 

Vem äter inte på donken på en utgång?!?!?! Det är typ Svenssons och rikemansbarn aktigt + att jag har frågat om rikemanskö på donken men de skulle prata med chefen angående det HAHAHA!!!


Slutsats: Jag föredrar inte alltid donken som utan äter helst på resturang och har donken som en snabblösning för att orka med mitt hektiska liv + att alla mina vänner ska kunna vara med!!!
Men klart jag föredrar resturanger eftersom de är bra mycket mer hygieniskare!!! ;)