Draken är död

Go kväll alla bloggläsare, har precis sett en fantastisk intejuv som gick på TV4. Personen som de interjuvade var Hanna Widerstedt, fast de flesta känner henne kanske mer som Draken pga Jockiboi?!?!?!
Jag tyckte den var väldigt intressant iaf det lilla man fick höra och se. Tänk att denna enastående människa har lyckas lura hela Svenskabefolkningen att hon faktiskt existerade!!! Helt sjukt och enastående måste jag bara säga!!! Dock väcker det frågor om bloggvärlden är så seriös som den verkar och främst för oss bloggare om vi är den vi framstår oss till att vara.......................
Folk har fått en tanke ställare som gjort att de börjar fundera på om vi är verkligen är oss själva i våra bloggar eller om allt är bara ett billigt skämt och det irriterar mig!!!
Jag tar min blogg på allvar och meningen är densamma som den engång var. Jag vill visa vem jag är och vad jag står för. Mening med bloggen var att bjuda in folk till mitt privat liv och hur det kan se ut och då tycker jag det mesta säger sig själv eller?!?!?!


Mitt liv, din fritid <3


Hanna Widerstedt (Draken) esta fenito, men trots det kommer hon fortfarande vara en av de klaraste stjärnorna på blogghimlen och behålla sin titel som en som en Gudinna och en Diva i klass <3
Men Mr: Lip han finns och han står upp för sin ska, glöm aldrig det!!!